Alle berichten (4)

Sorteer op

Succesvolle Pasar voor ICM Bali Home Vision,

Succesvolle Pasar voor ICM Bali Home Vision,

12368311879?profile=RESIZE_710x

De toeloop naar ICM Bali stand was groot, overigens op zichzelf was de Pasar Malam van Istimewa – events een succes,  die een fors aantal bezoekers scoorde.  De  parkeerbeheerders  hadden de grootste moeite om vrije plekken nog aan te wijzen. Binnen in de hal  was het zo druk dat je over de hoofden kon lopen.

Constatering :  ICM Bali Home Vision krijgt steeds meer bekendheid bij de lezer van ICM webportaal  op www.icm-online.nl   met haar vele groepen op Facebook.  Niet onbelangrijk  de investeerders met het besef dat hier om realisatie gaat van een resort. . Dit is te merken aan de gesprekken  met potentiele kopers.  Een ondernemer met zijn vader  die alle in – en outs al wist te vertellen. Alle info reeds haalde van ICM online. Op deze ICM Online krant is specifiek een rubriek afzonderlijk ondergebracht  waar alle informatie is te vinden: Hoe het proces verloopt van de inschrijving tot de realisatie van het project resort Deasyanti in Tabanan naast de benodigde info voor Visa en overige zaken.

Op deze dag werden  2 huizen type 54 en 80 gekocht. Een prettige aangelegenheid is,  dat deze kopers  weer ook proberen om de familieleden over te halen om te kopen. Dit zien wij vaak ook bij andere kopers. Op dit moment zijn er op papier 34 potentiele kopers  (toezeggingen), die bedenktijd nodig hebben om de volgende stappen te zetten. Het team laat deze groep ook bewust met rust, die komen zelf wel weer terug. Het zaadje is gelegd,  immers het verlangen is bijzonder groot voor een Tweede woning op Bali. Alles van A tot Z wordt geregeld  door ICM Bali Home Vision, geen zorgen dus.  Ferry Schwab sr. stelt zich op het standpunt: “ Gaat hier niet om een woning te verkopen, maar juist om blijvende band op te bouwen zodat na de koop  altijd een binding meeblijft". 

Tevens hebben zich ook huurders ingeschreven. Wij proberen gelijk van deze gelegenheid – waar zo’n 16.000 bezoekers op afkomen -  gebruik te maken om het huren onder de aandacht te brengen.  Dit om ons bestand op te bouwen om  later als de woningen worden opgeleverd. Deze kunnen dan weer de woningen huren tegen het bedrag van 750 euro in de maand.  Hiermee proberen wij huurders en verhuurders bij elkaar te brengen.

 ICM Bali Home Vision werkt samen met de heer Jeff Bolte van Hypotheek Visie.

Velen beseffen niet wanneer ze een eigen woning hebben,  dat er  mogelijkheden  liggen voor  een  2e hypotheek.  Een 2e hypotheek voor een tweede woning op Bali is te realiseren. De eerste woning in Nederland dient als zekerheid bij ontstane problemen. Alleen op deze woning in Nederland kan  een claim  worden opgelegd.   Voorts zijn aantrekkelijk en  bepalend   de prijzen van de woningen ; van 42 K tot 71 K, U koopt er een auto voor.

Wordt vervolgd.

Lees verder…

ADVERTENTIE

12364586686?profile=RESIZE_710x

 

      KOPEN  -  VERKOPEN  -  HUREN  -  FINANCERING

                                             Investeer

                                Woning resort Deasyanti

                                         Tabanan  (Bali)

                                      Uw rendement  25% 

                                          ROI   4 - 6 jaar 

      Emal : info@ICM-online.nl

12360143657?profile=RESIZE_710x

12360150876?profile=RESIZE_710x

Lees verder…

Uw verblijf op resort op Bali

12360143657?profile=RESIZE_710x

 

Geachte ICM Abonnees,

Al vorens wij het onderstaande naar buiten gaan communiceren, willen dit eerst aan U als trouwe abonnee aanbieden, een droom die uit lijkt te komen.

Het is U bekend dat ICM team bezig is met Traktaat van Wassenaar, dit zit nu in de Tweede Kamer ter behandeling, nog concreter, er moet nu worden uitbetaald na zestig jaar wachten. Daartoe hebben wij drie tal rapporten voor ontwikkeld (veel geld) aangeboden.

In 1 van de rapporten is opgenomen voor het opzetten van resort op Bali. Immers de redactie is benaderd door diverse Indische Stichtingen die zorg van ouderen op zich hebben. Deze geven te kennen dat deze hun laatste levensjaren in Indonesie willen verblijven, en niet in de Nederlandse Woonzorgen.

Zoals U heeft vernomen, is ICM met een project gestart voor opzetten van resort Deasyanti in Tabanan op Bali. Op dit resort komen in stappen 120 woningen (residenties). Om het fonds op te bouwen, worden deze woningen verkocht om te inversteren met de bedoeling grotendeels te verhuren. Voor ICM Bali Home Vision is prettig om nu  te weten of U hier belangstelling voor heeft, U dan als eerste in aanmerking kan komen,

Het resort wordt voorzien om Uw dagelijkse benodigde  bezigheden te ondersteunen; dus ontbijt, middag eten en avond eten naast de andere benodigde zaken. U kan daar een beroep doen op onze Balinese medewerkers als inwoner die U het leven aangenamer maken. U kan beroep doen op onze taxi vervoer uiteraard tegen redelijke vergoeding. Met uang roko voor de chauffeur.

Maandelijks vragen  wij 350 euro per persoon. Voor het ontbijt, middag – en avond maaltijd van 15 euro per persoon. Desgewenst worden deze bezorgd bij Uw verblijf. Resort beschikt over een kleine warung waar U Uw boodschappen kunt doen.  Uiteraard  ons kantoor die U ondersteunt.

Planning is dat de woningen in 2025 beschikbaar komen.

 

Bent U geinteresseerd vul dan onderstaand formulier in: 

            ICM Abonnee kenmerk _______________________________

           Naam ______________________________________________

            Adres ______________________________________________

           Woonplaats __________________________________________

           Postcode __________________________________________

            Voorkeur Perioden : ___________________________________

                                             ___________________________________

                                             ___________________________________

            Aantal personen        ___________________________________

 

12242911070?profile=RESIZE_710x

 

Lees verder…

Blog Topics by Tags

Monthly Archives