Uw verblijf op resort op Bali

12360143657?profile=RESIZE_710x

 

Geachte ICM Abonnees,

Al vorens wij het onderstaande naar buiten gaan communiceren, willen dit eerst aan U als trouwe abonnee aanbieden, een droom die uit lijkt te komen.

Het is U bekend dat ICM team bezig is met Traktaat van Wassenaar, dit zit nu in de Tweede Kamer ter behandeling, nog concreter, er moet nu worden uitbetaald na zestig jaar wachten. Daartoe hebben wij drie tal rapporten voor ontwikkeld (veel geld) aangeboden.

In 1 van de rapporten is opgenomen voor het opzetten van resort op Bali. Immers de redactie is benaderd door diverse Indische Stichtingen die zorg van ouderen op zich hebben. Deze geven te kennen dat deze hun laatste levensjaren in Indonesie willen verblijven, en niet in de Nederlandse Woonzorgen.

Zoals U heeft vernomen, is ICM met een project gestart voor opzetten van resort Deasyanti in Tabanan op Bali. Op dit resort komen in stappen 120 woningen (residenties). Om het fonds op te bouwen, worden deze woningen verkocht om te inversteren met de bedoeling grotendeels te verhuren. Voor ICM Bali Home Vision is prettig om nu  te weten of U hier belangstelling voor heeft, U dan als eerste in aanmerking kan komen,

Het resort wordt voorzien om Uw dagelijkse benodigde  bezigheden te ondersteunen; dus ontbijt, middag eten en avond eten naast de andere benodigde zaken. U kan daar een beroep doen op onze Balinese medewerkers als inwoner die U het leven aangenamer maken. U kan beroep doen op onze taxi vervoer uiteraard tegen redelijke vergoeding. Met uang roko voor de chauffeur.

Maandelijks vragen  wij 350 euro per persoon. Voor het ontbijt, middag – en avond maaltijd van 15 euro per persoon. Desgewenst worden deze bezorgd bij Uw verblijf. Resort beschikt over een kleine warung waar U Uw boodschappen kunt doen.  Uiteraard  ons kantoor die U ondersteunt.

Planning is dat de woningen in 2025 beschikbaar komen.

 

Bent U geinteresseerd vul dan onderstaand formulier in: 

            ICM Abonnee kenmerk _______________________________

           Naam ______________________________________________

            Adres ______________________________________________

           Woonplaats __________________________________________

           Postcode __________________________________________

            Voorkeur Perioden : ___________________________________

                                             ___________________________________

                                             ___________________________________

            Aantal personen        ___________________________________

 

12242911070?profile=RESIZE_710x

 

E-mail me wanneer mensen hun opmerkingen achterlaten –

U moet lid zijn van ICM - abonnement 8 euro per maand periode 2024 - 2025 om opmerkingen toe te voegen!

Doe mee ICM - abonnement 8 euro per maand periode 2024 - 2025

Blog Topics by Tags

Monthly Archives