Succesvolle Pasar voor ICM Bali Home Vision,

Succesvolle Pasar voor ICM Bali Home Vision,

12368311879?profile=RESIZE_710x

De toeloop naar ICM Bali stand was groot, overigens op zichzelf was de Pasar Malam van Istimewa – events een succes,  die een fors aantal bezoekers scoorde.  De  parkeerbeheerders  hadden de grootste moeite om vrije plekken nog aan te wijzen. Binnen in de hal  was het zo druk dat je over de hoofden kon lopen.

Constatering :  ICM Bali Home Vision krijgt steeds meer bekendheid bij de lezer van ICM webportaal  op www.icm-online.nl   met haar vele groepen op Facebook.  Niet onbelangrijk  de investeerders met het besef dat hier om realisatie gaat van een resort. . Dit is te merken aan de gesprekken  met potentiele kopers.  Een ondernemer met zijn vader  die alle in – en outs al wist te vertellen. Alle info reeds haalde van ICM online. Op deze ICM Online krant is specifiek een rubriek afzonderlijk ondergebracht  waar alle informatie is te vinden: Hoe het proces verloopt van de inschrijving tot de realisatie van het project resort Deasyanti in Tabanan naast de benodigde info voor Visa en overige zaken.

Op deze dag werden  2 huizen type 54 en 80 gekocht. Een prettige aangelegenheid is,  dat deze kopers  weer ook proberen om de familieleden over te halen om te kopen. Dit zien wij vaak ook bij andere kopers. Op dit moment zijn er op papier 34 potentiele kopers  (toezeggingen), die bedenktijd nodig hebben om de volgende stappen te zetten. Het team laat deze groep ook bewust met rust, die komen zelf wel weer terug. Het zaadje is gelegd,  immers het verlangen is bijzonder groot voor een Tweede woning op Bali. Alles van A tot Z wordt geregeld  door ICM Bali Home Vision, geen zorgen dus.  Ferry Schwab sr. stelt zich op het standpunt: “ Gaat hier niet om een woning te verkopen, maar juist om blijvende band op te bouwen zodat na de koop  altijd een binding meeblijft". 

Tevens hebben zich ook huurders ingeschreven. Wij proberen gelijk van deze gelegenheid – waar zo’n 16.000 bezoekers op afkomen -  gebruik te maken om het huren onder de aandacht te brengen.  Dit om ons bestand op te bouwen om  later als de woningen worden opgeleverd. Deze kunnen dan weer de woningen huren tegen het bedrag van 750 euro in de maand.  Hiermee proberen wij huurders en verhuurders bij elkaar te brengen.

 ICM Bali Home Vision werkt samen met de heer Jeff Bolte van Hypotheek Visie.

Velen beseffen niet wanneer ze een eigen woning hebben,  dat er  mogelijkheden  liggen voor  een  2e hypotheek.  Een 2e hypotheek voor een tweede woning op Bali is te realiseren. De eerste woning in Nederland dient als zekerheid bij ontstane problemen. Alleen op deze woning in Nederland kan  een claim  worden opgelegd.   Voorts zijn aantrekkelijk en  bepalend   de prijzen van de woningen ; van 42 K tot 71 K, U koopt er een auto voor.

Wordt vervolgd.

E-mail me wanneer mensen hun opmerkingen achterlaten –

U moet lid zijn van ICM - abonnement 8 euro per maand periode 2024 - 2025 om opmerkingen toe te voegen!

Doe mee ICM - abonnement 8 euro per maand periode 2024 - 2025

Blog Topics by Tags

Monthly Archives