Alle berichten (5)

Sorteer op
10897234678?profile=original10897430886?profile=originalGoed nieuws is dat de grootste politieke partij zich bij mij heeft gemeld om onze zaak aan orde te stellen binnen de Tweede Kamer,
dus wordt voor mij nu elke dag richting in Den Haag, of ik moet op Kamers gaan wonen door de week, ja mensen niets krijg je kado!
Binnen de fractie wordt bezien welk Tweede Kamerlid deze zaak gaat oppakken.
Het hoofdrapport en het aanvullend rapport wordt vooraf aangeboden aan deze politieke partij in aansluiting op de aanbieding aan het Kabinet en de Tweede Kamercommissie van Min.Buza .
Het rapport stelt voor :
de wijze van betaling,
door wie ,
voor wie
en de hoogte van het bedrag.
Ruim 15.000 hebben zich bij ACTW-66 / ICM ingeschreven via de petitie, helaas slechts het bedrag van 28.000 euro werd aan donaties ontvangen,  ruim 190.000 is aan kosten, en liggen nog declaratie op mijn tafel van ruim 400.000 euro voor 5 jaar werk aan onderzoeken, voeren van campagne om het aan de Indo's bekend te maken,  de helpdesk , diensmeer ............
.Om ons financieel te steunen., is ook uw bijdrage  zeer welkom! Deze mega zaak die 1000 keren erger is dan de toeslagen affaire, waar ruim half miljoen Nederlandse Indische Burgers werden getroffen. Verlies van al hun bezittingen en banktegoeden in de republiek Indonesie, terwijl de republiek aan Nederland wel het schadebedrag van ruim 60 miljard heeft betaald.
Het verdrag traktaat van Wassenaar was voor het onderzoek team en team advocaten, een breekijzer wat werkelijk zich afspeelde over de periode 1940 - 1970.
U kan zich nu inschrijven of om uitnodiging verzoeken via schwab@icm-online.nl. Via onze webportaal ontvangt de uitnodiging. Met uw inschrijving bent U deelnemer van de claimorganisatie ACTW-66
Het rapport is na de aanbieding aan de Tweede Kamer te koop via info@icm-online.nl of onze uitgeven Calbona.
Word ook lid van ACTW-66 Traktaat van Wassenaar. 50 euro eenmalig Schrijf U in via www.icm-online.nl, en U hebt gratis een jaar lang een abonnement op onze ICM krant.
Namens redactie ICM en Team
15-09-2021
Lees verder…

 Speciale aanbieding Hallo Bandung wees snel er snel bij OP =HABIS

10897432283?profile=original

Wist U dat de theater voorstelling in het kader  'Collectieve Erkenning Indische gemeenschap in Nederland – een extra gebaar 2021-2024 werd geselecteerd ?  Waarom ? 

Kom dan kijken !

Voor de voorstelling Evertshuis in Bodengraven op zaterdag 2 oktober om 20:30 uur, is het tweede kaartje voor de helft van de prijs. 

Reserveren prickerproducties@gmail.com   Of   2xlou@chello.nl.

Wees er snel bij OP=Habis.

Lees verder…

 

Hallo, Bandung 1 van de speerprojecten Van Het Gebaar Extra, een aanrader, Iedere Indo moet dit zien!

10897431857?profile=original

Schwab van redactie ICM is zeer tevreden met Extra Gebaar, maar volstrekt onvoldoende t.o.v  de   35 miljoen  destijds.

Moeten helemaal terug in de tijd 2000- 2001 toen drs. Kloosterman lid van St. Nines de doorbraak forceerde 350 miljoen collectief en 35 miljoen  projecten Gebaar.  Nines lid van oude Indisch Platform. Wederom werd hier het Indisch Platform uit de brand geholpen.  Daar bleef het niet bij.  Aan 1 ding werd gedacht hoe kon die 385 miljoen worden weggesluisd op een prive rekening.  Gelukkig waren weer derden die dit wisten te voorkomen, en lekten ... 

 Ferry en Astrid Schwab Sr, sponsorde St. Nines met hun bureau Fastware & Advisering, later ICM..

Geheel overvallen was het oude Indisch Platform  (IP) dat vergat om plannen uit te werken, hierdoor vertragingen opliepen, en de bekendmakingen via het Platform van NINES/ICM gebruikmaakte.  Hierdoor weer ICM/NINES de reddende engelen waren.  Schwab wierp zich op het ontwikkelen van een BPA - NINES  wat tot zijn normale werkzaamheden behoorde van zijn bureau Fastware en vaak al riant werd betaald.

Het NINES BPA werd aan R.I.P.  Els Borst, en Winny Zorgdrager overhandigt.  De beleidsmedewerker van Min. VWS vroeg deze mocht worden gehanteerd voor de implementatie van projecten Gebaar.   Eerst het inkwartieren, waarna stichting projecten Gebaar werd ingericht.  124 projecten rolden van de Min. VWS glijbaan. 

Toen 35 miljoen en nu nog geen 3 miljoen, wordt wel gebracht of er een wereld wonder geschied.

Schwab heeft diverse malen Paul Blokhuis willen spreken dat met de" Indische verankering “ van de moties die via Martin van Rijn zijn aangenomen, nimmer het 2 miljoen Indo's bereikt.  Zijn beleidsmedewerker heeft alles er aan gedaan om een interview van ICM te realiseren. Ook weer ICM had voor de 10.000 handtekeningen gezorgd, rest van het verhaal kent u! Waarom heeft R.I.P Els Borst en Winny Zordrager zijn voorganger wel het BPA-NINES plan met beide armen omarmt en  onze Paul wegduikt voor Ferry Schwab ? 

Schwab constateert een oude doos met nieuwe strikje er om heen met label , maar het om "sanering van de Indische - en Molukse zaken".  Immers Molukse museum werd de subsidie gestopt, dit geldt ook voor het mislukte Indisch huis, en later het Bronbeek.   Uit deze sanering ontstond het Sophia - Hof  .  De bedenker van Min. VWS kunnen zo bij Talpa aan de slag met deze SOAP vol leugens. 

Toch nog positief punt.  Hallo Bandung een aanrader.

Publicaties zijn te vinden in archief van ICM.   Voor de inhoud van Interview ziet onderstaande:

met 16 vragen die onbeantwoord bleven.

Schriftelijk Interview aan Paul Blokhuis van Min. VWS

 

10897406253?profile=original10897428090?profile=originalBeste Floris,

Is enige tijd geleden, dat wij contact hadden. 

Ik schrijf U naar aanleiding Paul Blokhuis onlangs aankondigde.

Heb vele mails gehad over wat heer Paul Blokhuis heeft aangekondigd, en vragen intern gehad, dat ik de ware feiten wel op een rij moet zetten, om hun de historie relatie VWS & ICM.

Desondanks heel druk ben ga ik de ware feiten in de media zetten.   

Jouw inbreng heeft niet tot het gewenste resultaat geleid, en is jou ook…

Doorgaan

Door mij geplaatst op 20 September 2021 om 13.30

=====================================================================================

           PERSBERICHT VAN MIN. VWS

Geachte heer/mevrouw,

 

Op maandag 25 oktober aanstaande lanceert staatssecretaris Paul Blokhuis van VWS het plan 'Collectieve Erkenning Indische gemeenschap in Nederland – een extra gebaar 2021-2024'. Hij presenteert dit plan tijdens een openbare digitale bijeenkomst waar we u van harte voor uitnodigen.

 

Tijdens deze bijeenkomst hoort u meer over de initiatieven in het kader van het extra gebaar voor de Indische en Molukse gemeenschap. De live uitzending komt rechtstreeks vanuit de Sophiahof, de Indische pleisterplaats in Den Haag.

 

Heeft u interesse? Reserveer dan maandag 25 oktober van 15.30 tot 16.15 uur in uw agenda. En kent u andere personen die mogelijk interesse hebben? Stuur dit bericht dan ook aan hen door.

 

Op een later moment ontvangt u meer informatie over het programma en de link voor het bijwonen van de bijeenkomst.

Lees verder…

Schriftelijk Interview aan Paul Blokhuis van Min. VWS

 

10897406253?profile=original10897428090?profile=originalBeste Floris,

Is enige tijd geleden, dat wij contact hadden. 

Ik schrijf U naar aanleiding Paul Blokhuis onlangs aankondigde.

Heb vele mails gehad over wat heer Paul Blokhuis heeft aangekondigd, en vragen intern gehad, dat ik de ware feiten wel op een rij moet zetten, om hun de historie relatie VWS & ICM.

Desondanks heel druk ben ga ik de ware feiten in de media zetten.   

Jouw inbreng heeft niet tot het gewenste resultaat geleid, en is jou ook niet kwalijk te nemen mijn verhaal (ICM relatie VWS), die kan je onmogelijk weten. Alles heeft VWS via die ICM om assistentie verleende gratis gehad, nooit is ervoor betaald. Stoort mij dat het andere flink hun voordeel mee hebben gedaan, dit terzijde.

10897427882?profile=originalIk hoop Paul Blokhuis mij nu te woord staat, ben heel goed bevriend met zijn broer die boek IndoRock beschreef dat staat nu op ICM te lonken, ik ben voor een iedere toegankelijk als normale burger, dat siert de mens

F.Schwab

 

Datum:

Mon, 8 Apr 2019 11:50:11 +0200

Van:

Schwab <schwab@kabelfoon.nl>

Aan:

Dijk, F.H. van (Floris) <fh.v.dijk@minvws.nl>
Dag Floris,

Zou zeggen laat Paul Blokhuis zich op die vragen richten,  en hierop antwoord te geven met een mooie foto erbij;  Ik doe dit niet anders dan wat dagelijks in de Volkskrant verschijnt, en dam is mazzel als de Volkskrant het zo overneemt.  ICM heeft niet die potentie als de Telegraaf en Volkskrant, wel nemen ze bronnen van elkaar over.  Was nog beter geweest dat het een persoonlijke interview was geweest  op een filmpje.

Ik wil met nadruk er op vestigen dat deze vragen bij achterban van ICM speelt.

Ik heb mij  bewust ver gehouden wat nu speelt tav. Backpay en Knil

Succes !

Ferry Schwab sr.Op 8-4-2019 om 8:11 schreef Dijk, F.H. van (Floris):

Dag Ferry

Dank. Het is wel een heel groot aantal vragen, 16, normaal zijn dat er 6 of 7. De beantwoording kan even op zich laten wachten in het kader van prioritering (de staatssecretaris heeft het heel druk, zoals je weet), maar ik zal ook proberen er vervolgens een publicabel stuk van te maken (opmaak, taal enz.).

Met vriendelijke groeten,

Floris van Dijk


Drs. F.H. van Dijk (Floris)  |  Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport  |
Directie Maatschappelijke Ondersteuning (DMO)  |  Oorlogsgetroffenen en Herinnering WOII (OHW)  |
Department of Social Support  |  Victims and Remembrance WWII  |
Parnassusplein 5  |  2511 VX  Den Haag  |  Postbus/PO Box 20350  |  2500 EJ  Den Haag  |
Telefoon: (00 31) 070 340 5232 / (00 31) 06 517 16 223  |  / fh.v.dijk@minvws.nl  |-----Oorspronkelijk bericht-----
Van: Schwab <schwab@kabelfoon.nl>
Verzonden: zaterdag 6 april 2019 20:11
Aan: Dijk, F.H. van (Floris) <fh.v.dijk@minvws.nl>
Onderwerp: Vragenlijst schriftelijke Interview Paul Blokhuis

Beste Floris,

bijgaand vragenlijst, van alle vragen zijn er publicaties op www.icm-online.nl die als online als archief zijn vastgelegd. De vrije pers staat toe dat een dergelijk vragen-lijst openbaar mag worden gemaakt, wat ik niet doe ! Voor de eventuele schriftelijk beantwoorde interview door Paul Blokhuis uiteraard niet, alvorens van de kant van Min.VWS dient akkoord op te worden geven, en ook niet bij mij de intentie liggen om de antwoorden te manipuleren.

Het document is in Word, en de antwoorden kan het Ministerie VWS in hetzelfde document geven. Akkoord wordt al zodanigt deze dan gepubliceerd op ICM krant en Overige Media, en wellicht ook op website van Min. VWS.

Met vriendelijke groeten;
Ferry Schwab sr,


---
Dit e-mailbericht is gecontroleerd op virussen met Avast antivirussoftware.

===================================================================================================================================================================================================

.

Schriftelijk Interview Min. VWS

Staatscretaris heer Paul Blokhuis.

Door Editor ICM Ferry Schwab sr,

Datum 9 April 2019

 1.  

Ten aan zien  van het beleid op het Welzijn op de Nederlandse Indische Gemeenschap (NIG) is deze anders dan uw voorgangers; Martin van Rijn, Jet Bussemaker, Ross , en Zorgdrager?

........................................................................................................................................ 

 

Uw Ministerie draagt de naam het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, kortweg VWS, ik doel op "Welzijn en Sport" en ik zie dat uw Ministerie daar zeer actief is in de Nederlandse samenleving de afgelopen 20 jaren. Wat heeft Uw Ministerie voor NIG betekend, praat dan over die populatie van twee miljoen Indo's voor hun welzijn? 

..........................................................................................................................................

2.

 Welzijn & Sport is de missie van het Ministerie VWS, die zeer ruim wordt gehanteerd als het om andere groeperingen binnen de Nederlandse samenleving, behalve dan voor de NIG wordt ingezet, of werd ingezet de afgelopen 20 jaar, deelt U ook deze mening?

..........................................................................................................................................

In het verleden, waar wel beleid van uw Ministerie op is geënt het niet onderkennen cq. het erkennen van het bestaan van een NIG, ik verwijs naar een VWS Kamerstuk ergens in 2001, deelt U deze mening nog steeds anno 2019?

..........................................................................................................................................

 

Met nadruk leg ik accent op het Welzijn van NIG, en met NIG doel ik op de groep Nederlands Indische mensen die na 15 augustus 1945 in het Voormalige Indië woonden, en letterlijk nadien het land werden uitgezet, het waren dus keiharde vluchtelingen, mede in Indonesië zijn geboren, nooit in Nederland zijn geweest. Alles hebben deze Indische vluchtelingen zelf moeten betalen, waarvoor Uw Ministerie totaal geen oog heeft gehad, en Uw Ministerie cq zich bezighield met de oorlogsslachtoffers, dus de groep voor 15 augustus 1945; zijn dit ook Uw waarnemingen? 

..........................................................................................................................................

Beseft Uw ministerie door slechts aandacht te schenken aan deze groep die de oorlog heeft meegemaakt die door het Indisch Platform werd bijgestaan, die ik als de eerste generatie classificeer, hierdoor geen aandacht ging naar tweede generatie die van 15 augustus 1945 tot 1962 de bersiap hebben meegemaakt?

..........................................................................................................................................

Niet alleen het dossier van de bersiap raakte hierdoor helemaal naar de achtergrond, maar ook de ruim 159.000 mensen die niet zijn toegelaten, omdat ze hun papieren waren verloren door die oorlog (dus stateloos zijn geraakt), dan het dossier het traktaat van wassenaar, vervolgens het dossier AOR dat nu geldt voor de Indischen die nu in Indonesië zitten en recht hierop hebben, de vergeten Indische oudjes waar omroep MAX zich om bekommert,  tot slot het Welzijn van de NIG, wat gaat U doen ten aanzien van de openstaande dossiers, behoudens het traktaat is hier niet van toepassing, dus achterstallig onderhoud op het welzijn van NIG? 

..........................................................................................................................................

Met klem en nadruk, bemoei ik me niet met lopende zaken / dossiers via het IP, mede omdat ICM achterban, die deelneemt aan de huidige Nederlands Indische samenleving en dat zijn er over de 1 miljoen, het Indisch Platform niet erkennen. Het IP is benoemd en ingericht door oud RIP Ruud Lubbers zonder stemming of mandaat van de NIG. Het is dus een FARCE dat IP als vertegenwoordiger wordt gezien van de Nederlandse Indische Gemeenschap van twee miljoen.Menigeen wil zelf het IP aanklagen wegens het gebruik van de term NIG, terwijl men nog geen 7.000 man als achterban heeft, hoe ziet U dit?

..........................................................................................................................................

8.

Ik wil zoveel mogelijke niet over de Indische pijntjes hebben als media, maar je komt er niet onderuit aangezien de begrippen, terminologie en entiteiten zoals Uw Ministerie de afgelopen 20 jaar naar het NIG kijkt, en toch badinerend. Is het belangrijk om de NIG te verdelen in de groepen die;

 1) de oorlog hebben meegemaakt tot 1945

 2) na 15 augustus 1945 bersiap tot 1962,

3) kinderen die in Nederland zijn geboren.

 Dan de vraag stellen als Ministerie van Welzijn wat Uw Ministerie voor de groep na 1945 heeft betekent en gerealiseerd?

..........................................................................................................................................

 

Ik kan niet laten dat Uw Ministerie of de Overheid zich wel bekommert om de andere groepering, terwijl hier sprake is van gelijkgestemden.

Ik wil mij alleen beperken tot de Molukse Gemeenschap. Deze verzochten mij om een pasar malam te organiseren. Tijdens plannen van de promotionele acties kwam ik aan de weet dat de Molukse Gemeenschap ruim 62 wijkcentra plus kerken plus een museum hadden, ik viel van verbazing van mijn stoel, en wij het NIG moeten nog de eerste euro ontvangen in het kader van het Welzijn, hier komt nog het jaarlijkse onderhoud bij. 

 Hoe rijmt u dit?

..........................................................................................................................................

Na deze lange aanloop kom ik op het punt waar ik wil zijn. 

Hoe denkt uw Ministerie VWS met terugwerkende kracht die compensatie te verlenen voor het Welzijn van NIG, waar het  wel om de mensen gaat die geboren zijn na 15 augustus 1945 tot 1962, mijn onderzoek zegt dat het om ongeveer 40.000 gaat? 

...........................................................................................................................................

Met nadruk leg ik het op het Welzijn van de Indische mensen, 1 van de taken / missie van uw Ministerie. Zoals U via ICM krantjes het beeld wordt geschetst dat er ruim enkele miljoenen mensen genieten van dit Indische Welzijn, die allen burger initiatieven zijn, alles uit de eigen zakken wordt betaald. Om maar te noemen de Indische muzikanten, artiesten, kunst, literatuur, dansen, eten, organiseren van pasar malams, koempoelans, masuk sadja's etc. Indische bladen, boeken, en Indische Internetkrant.

 Het hele jaar door dag in dag uit.

 Hoe denkt U hierin tegemoet te komen? 

..........................................................................................................................................

 

12.

Het nieuwe Indische huis in Den Haag is na constatering meer dicht dan open in vergelijking wat in het land gebeurt, die lopen als een trein. Ik wil mij ook geheel onthouden over de geschiedenis van Indische Huis ontwikkelingen, en kan niet meer dan concluderen van een mislukt project. 

Voorts vreemd dat een Indisch huis met een Indische cultuur zich verbindt met Molukse Gemeenschap; NIG was NOT amused, en voelde zich weer belazerd. Dit alles heeft te maken met “cijfers” dat de subsidie op de Molukse Museum is komen te vervallen, ik verwijs ook naar Uw voorganger van Ross die de wetten hiervoor indiende om alle subsidies en voorzieningen af te bouwen. Praten dan weer nog steeds over het aspect WelZijn.  ?

Wat vindt U hiervan?

..........................................................................................................................................

In deze 19 jaar van het bestaan van ICM als Indische Internetkrant, is het Indisch Huis er  niet in geslaagd die verbinding te leggen met de rest van NIG, dus die 2 miljoen Indo mensen, vrijwel weinigen kennen het bestaan van het Indisch Huis .Desondanks werden diverse consultatie - bureaus ingezet om Het Indisch Huis van Den Haag bij Bronbeek Arnhem in te kwartieren. De stap om weer terug te gaan naar Den Haag geeft bij velen in land een flinke waas voor hun ogen, weer een Haags onderonsje zoals bij Het Gebaar 2000/2001 waar alleen de Haagse Indo's uit die ruif aten. Waarom is niet via ICM stands op de pasar Malams en de ICM krant eerst een enquête gehouden?

..........................................................................................................................................

 

Anderhalf miljoen wordt in een  dood paard geïnvesteerd   -( Het Indisch Huis in Den Haag) waarom wordt er jaarlijkse geen subsidie gestopt in het Indische Welzijn voor het NIG in het land. Via alle bestaande infrastructuren kan die verbinding en die verankering worden gelegd naar alle groeperingen binnen NIG. Deze staan midden in de huidige Nederlandse Indische Gemeenschap.

Denk aan de Indische verankering via stands op de pasar malams, koempoelans, landelijke lezingen en masuk sadja ‘s. De spreiding is wel factor van 1000, ten opzichte van het Indisch Huis dat alle dagen is gesloten vanwege wederom een verbouwing, verwijs met klem naar de verbouwing in het gebouw in Scheveningen waarvan deze nooit afkwam, en in de steiger bleef.

Wat is uw standpunt / opstelling in deze? 

...........................................................................................................................................

 

 

Ik dank U voor het Interview en zie graag een vervolg tegemoet naar aanleiding van de publicatie op ICM, Indische Internetkrant en haar overige media – kanalen,

ICM Editor,

Lees verder…

Oproep aan abonnees / lezers van ICM

Oproep aan abonnees / lezers van ICM

Beste lid / abonnee ICM

 Aanmeldingen traktaat van Wassenaar.

Heeft U voor  traktaat van Wassenaar  of abonnee ICM/ lezer ,  al gedoneerd,  ons dank hiervoor, en U mag deze oproep negeren !!!!  

Helaas het benodigde gewenste bedrag, is bij lang noch niet gehaald, waarschijnlijk omdat U deze oproep heeft gemist.   Voor U wake up call . Zonder Het  ICM was KNIL - betaling niet gerealiseerd, voorts komt het mega project Verdrag Traktaat van Wassenaar volop in belangstelling te staan, een zaak waar  het gaat om ruim 60.000 gezinnen, door toedoen van ICM hebben nu ruim 15.000 gemeld, en komt deze mega zaak in de Tweede Kamer.  Lees verder onderstaande goed door !!!!

BETREFT : VOORTBESTAAN VAN ICM DE INDISCHE INTERNETKRANT LIGT IN UW HANDEN, OPGERICHT IN 1999.

DATUM   18 augustus 2021

 

U ontving onlangs het ICM Bericht dat NING Networks de redactie heeft verzocht om overstappen van NING 2.0 naar NING 3.0. Zoals U weet bestaat ICM sinds 1999, betekent dat alle data van deze geschiedenis hier ligt opgeslagen.

Niet overgaan betekent stoppen, de geschiedenis van Indische samenleving periode 1999 tot heden gaat in rook op!

Buffers / reserves zijn er niet meer.

 De kwestie Backpay  (betaling Kniller) en Traktaat daar zijn de omzetten en opbrengsten plus privé naar toe gegaan, praten dan over een bedrag van 240.000 euro, dit in de afgelopen 5 jaar. Corona heeft helemaal de omzetten geblokkeerd, plus dat U als ICM abonnees al 4 jaar niet zijn belast als abonnee, misschien mogelijkheid dat ik op uw coulance kan rekenen.

Kosten en werkzaamheden van deze mega operatie om overgaan naar NING 3.1 zijn begroot op 40.000, plus forse werkzaamheden van ICM team.

Ruim 538 abonnees staan in onze abonnementen systeem, meeste abonnees hebben de laatste vier jaar geen nota voor abonnement gehad. U begrijpt dat ik nu een dringend beroep op U doe. Het voortbestaan ligt in uw handen.

U kan Uw bijdrage storten op  Raborekening  NL 41 RABO 0397  7255 07   ten name F.A.  Schwab  onder vermelding van bijdrage conversie ICM NING 3.

Ik hoop dat ik met gunstig nieuws bij U kan komen , en reken op U.

Hartelijke groeten namens  redactie & ICM Team

 

 

 

 

_________________________________________________________________________________

ARTIKEL

 

VOORTBESTAAN VAN ICM DE INDISCHE INTERNETKRANT LIGT IN UW HANDEN, OPGERICHT IN 1999.

WIST U DAT ALLE INDO FACEBOOK GROEPEN IN HANDEN zijn VAN ICM ?

 

Na 20 jaar ICM moet het team en redactie van Indische Internetkrant een besluit nemen om van NING.2.0 om over te gaan op NING.3.0 . (vergelijkbaar van Window 7 naar Windows 10  met verschil voor een professionele web portaal  a la Facebook.)

 

Dit brengt forse hoge kosten met zich mee en voor het team het systeem opnieuw te testen en acceptatie-testen. 

 

Waarom?

20 jaar aan data over hoe de Indo's leefden van 2000-2021.

 

Wat zit er allemaal op?

 1. Persberichten,
 2. , De Indische Perkara's,
 3. Columns van gerenormeerde schrijvers,
 4. de historie van de Pasar Malams,
 5. De Koempoelans,
 6. Boek /Cd / Dvd presentaties,
 7. duizenden foto's,
 8. 1000 film/video's ..... te veel om opnoemen.
 9.  
 10. Alles wat aan materialen op onze vele Facebook groepen verschijnt komt van ICM de Internetkrant.

Technische details;

 1. 20.000 aan content, dus artikelen, publicaties etc.
 2. 7000 foto's
 3. 1000 video 's + reportages
 4. ICM Indische Internet is een professionele webportaal is gehost op NING.Networks waar uitsluitend berdrijven op draaien.
 5. Tijdelijk liggen hier te inschrijvingen plus procedures van 600 claimanten opgeslagen.

ICM heeft de grootste aantal bezoekers / views.

 

ICM Heeft nooit subsidie gehad

 

NING Network verzocht ICM redactie dringend om over te gaan op 3.1 Is gigantische operatie, wat ook veel tijd gaat kosten van het ICM team, en praten dan niet over forse kosten plaatje.

 

OF TE STOPPEN!

 

De beslissing is aan U,  want ICM heeft inmiddels ook een forse investeringen gedaan in het project Uitbetaling KNIL en nu in het lopende project traktaat van Wassenaar hierdoor door alle reserves zijn, en veel al aangevuld vanuit prive in deze afgelopen 20 jaar.

 

Wilt Uw bijdrage leveren/doneren/sponsoren mail dan naar schwab@icm-online.nl voor verdere informatie. Het voortbestaan van Deze Indische Media Geschiedenis 2000-2021 hangt van Uw bijdrage af.

 

Namens ICM Team & Redactie

Ferry Schwab

 

Ps. Lijkt dat Astrid mee nu de keuze geeft, want ze houdt ze stil, en stuurt niet aan, ik  denk dat ze stoppen zegt, genoeg voor de Indo's gedaan, deze 20 jaar, bij velen valt het kwartje niet, zijn te veel bezig met hun eigen trauma's! 

 

Antwoord naar aanleiding van mensen op Facebook:

Ferry Schwab

Ruim 40,000 euro, daarnaast komt een verjongde redactie, waar te doen is om 20 jaar aan data van de Indische Samenleving over periode 1999 - 2021 staat nu op ICM, en als ik niet overgaat op NING 3.1 wordt alles weggegooid.

 

ICM heeft al geinvesteerd in het Project Uitbetalen KNIL en nu ruim 180.000 geinvesteerd in lopend project Traktaat van Wassenaar waar ruim om 60.000 claimanten en zit nu in fase dat in de Tweede Kamer aan de orde komt. In 5 jaar heeft ICM dus 240.000 betaald aan Indische zaken, naast dat twee jaar omzetten hebben gemist door Corona. De spaarcenten van rip Astrid en van mij nu zijn echt op !!!!

10897427081?profile=original

10897427660?profile=original

Lees verder…

Blog Topics by Tags

Monthly Archives