Oproep aan abonnees / lezers van ICM

Oproep aan abonnees / lezers van ICM

Beste lid / abonnee ICM

 Aanmeldingen traktaat van Wassenaar.

Heeft U voor  traktaat van Wassenaar  of abonnee ICM/ lezer ,  al gedoneerd,  ons dank hiervoor, en U mag deze oproep negeren !!!!  

Helaas het benodigde gewenste bedrag, is bij lang noch niet gehaald, waarschijnlijk omdat U deze oproep heeft gemist.   Voor U wake up call . Zonder Het  ICM was KNIL - betaling niet gerealiseerd, voorts komt het mega project Verdrag Traktaat van Wassenaar volop in belangstelling te staan, een zaak waar  het gaat om ruim 60.000 gezinnen, door toedoen van ICM hebben nu ruim 15.000 gemeld, en komt deze mega zaak in de Tweede Kamer.  Lees verder onderstaande goed door !!!!

BETREFT : VOORTBESTAAN VAN ICM DE INDISCHE INTERNETKRANT LIGT IN UW HANDEN, OPGERICHT IN 1999.

DATUM   18 augustus 2021

 

U ontving onlangs het ICM Bericht dat NING Networks de redactie heeft verzocht om overstappen van NING 2.0 naar NING 3.0. Zoals U weet bestaat ICM sinds 1999, betekent dat alle data van deze geschiedenis hier ligt opgeslagen.

Niet overgaan betekent stoppen, de geschiedenis van Indische samenleving periode 1999 tot heden gaat in rook op!

Buffers / reserves zijn er niet meer.

 De kwestie Backpay  (betaling Kniller) en Traktaat daar zijn de omzetten en opbrengsten plus privé naar toe gegaan, praten dan over een bedrag van 240.000 euro, dit in de afgelopen 5 jaar. Corona heeft helemaal de omzetten geblokkeerd, plus dat U als ICM abonnees al 4 jaar niet zijn belast als abonnee, misschien mogelijkheid dat ik op uw coulance kan rekenen.

Kosten en werkzaamheden van deze mega operatie om overgaan naar NING 3.1 zijn begroot op 40.000, plus forse werkzaamheden van ICM team.

Ruim 538 abonnees staan in onze abonnementen systeem, meeste abonnees hebben de laatste vier jaar geen nota voor abonnement gehad. U begrijpt dat ik nu een dringend beroep op U doe. Het voortbestaan ligt in uw handen.

U kan Uw bijdrage storten op  Raborekening  NL 41 RABO 0397  7255 07   ten name F.A.  Schwab  onder vermelding van bijdrage conversie ICM NING 3.

Ik hoop dat ik met gunstig nieuws bij U kan komen , en reken op U.

Hartelijke groeten namens  redactie & ICM Team

 

 

 

 

_________________________________________________________________________________

ARTIKEL

 

VOORTBESTAAN VAN ICM DE INDISCHE INTERNETKRANT LIGT IN UW HANDEN, OPGERICHT IN 1999.

WIST U DAT ALLE INDO FACEBOOK GROEPEN IN HANDEN zijn VAN ICM ?

 

Na 20 jaar ICM moet het team en redactie van Indische Internetkrant een besluit nemen om van NING.2.0 om over te gaan op NING.3.0 . (vergelijkbaar van Window 7 naar Windows 10  met verschil voor een professionele web portaal  a la Facebook.)

 

Dit brengt forse hoge kosten met zich mee en voor het team het systeem opnieuw te testen en acceptatie-testen. 

 

Waarom?

20 jaar aan data over hoe de Indo's leefden van 2000-2021.

 

Wat zit er allemaal op?

 1. Persberichten,
 2. , De Indische Perkara's,
 3. Columns van gerenormeerde schrijvers,
 4. de historie van de Pasar Malams,
 5. De Koempoelans,
 6. Boek /Cd / Dvd presentaties,
 7. duizenden foto's,
 8. 1000 film/video's ..... te veel om opnoemen.
 9.  
 10. Alles wat aan materialen op onze vele Facebook groepen verschijnt komt van ICM de Internetkrant.

Technische details;

 1. 20.000 aan content, dus artikelen, publicaties etc.
 2. 7000 foto's
 3. 1000 video 's + reportages
 4. ICM Indische Internet is een professionele webportaal is gehost op NING.Networks waar uitsluitend berdrijven op draaien.
 5. Tijdelijk liggen hier te inschrijvingen plus procedures van 600 claimanten opgeslagen.

ICM heeft de grootste aantal bezoekers / views.

 

ICM Heeft nooit subsidie gehad

 

NING Network verzocht ICM redactie dringend om over te gaan op 3.1 Is gigantische operatie, wat ook veel tijd gaat kosten van het ICM team, en praten dan niet over forse kosten plaatje.

 

OF TE STOPPEN!

 

De beslissing is aan U,  want ICM heeft inmiddels ook een forse investeringen gedaan in het project Uitbetaling KNIL en nu in het lopende project traktaat van Wassenaar hierdoor door alle reserves zijn, en veel al aangevuld vanuit prive in deze afgelopen 20 jaar.

 

Wilt Uw bijdrage leveren/doneren/sponsoren mail dan naar schwab@icm-online.nl voor verdere informatie. Het voortbestaan van Deze Indische Media Geschiedenis 2000-2021 hangt van Uw bijdrage af.

 

Namens ICM Team & Redactie

Ferry Schwab

 

Ps. Lijkt dat Astrid mee nu de keuze geeft, want ze houdt ze stil, en stuurt niet aan, ik  denk dat ze stoppen zegt, genoeg voor de Indo's gedaan, deze 20 jaar, bij velen valt het kwartje niet, zijn te veel bezig met hun eigen trauma's! 

 

Antwoord naar aanleiding van mensen op Facebook:

Ferry Schwab

Ruim 40,000 euro, daarnaast komt een verjongde redactie, waar te doen is om 20 jaar aan data van de Indische Samenleving over periode 1999 - 2021 staat nu op ICM, en als ik niet overgaat op NING 3.1 wordt alles weggegooid.

 

ICM heeft al geinvesteerd in het Project Uitbetalen KNIL en nu ruim 180.000 geinvesteerd in lopend project Traktaat van Wassenaar waar ruim om 60.000 claimanten en zit nu in fase dat in de Tweede Kamer aan de orde komt. In 5 jaar heeft ICM dus 240.000 betaald aan Indische zaken, naast dat twee jaar omzetten hebben gemist door Corona. De spaarcenten van rip Astrid en van mij nu zijn echt op !!!!

10897427081?profile=original

10897427660?profile=original

E-mail me wanneer mensen hun opmerkingen achterlaten –

U moet lid zijn van ICM - abonnement 8 euro per maand periode 2024 - 2025 om opmerkingen toe te voegen!

Doe mee ICM - abonnement 8 euro per maand periode 2024 - 2025

Opmerkingen

Dit antwoord is verwijderd.

Blog Topics by Tags

Monthly Archives