Mark Rutte ik ben woedend op je en het Kabinet, dus inclusief Samsom!

Mark Rutte ik ben woedend op je en het Kabinet, dus inclusief  Samsom!


Waarom weer onderzoeken, wees een kerel en bekend wat NL - regering in Nederlands Indie aan sporen van vernielingen hebben achter gelaten. Verschuil je je weer niet achter die vele Indische commissies, rapporten, en diensmeer!

Uiteraard is de hoofdschuldige aan te wijzen, gewoon Nederlandse regering met het Kon. Huis! Wat heeft Nederland in Indonesie te zoeken? Waarom 300 jaren onderdrukking van vreedzaam Indonesisch volk? Waarom die verkrachtingen? Waarom het land leegroven? Waarom massa moorden door NL Leger? Zijn dit speerpunten van het zo geroemde VOC – Model (Jan Peter Balkenende). Wie heeft Japan op persoonlijk titel de oorlog verklaard buiten de VS om? Was dat niet Kon. Wilhelmina vanuit London? Ligt de oorzaak niet hier om de groep Indische Nederlander (500.000 man) waardoor hun leven in een hel zonder einde veranderde, NL was niet eens staat deze burgers te beschermen. Voor Nederland hield de oorlog op in 1945. Voor ons trad de bersiap in tot 1952 zo niet later.

 

Als jongen van 12 heb ik de bersiap meegemaakt; Het levende bewijs, toen al had ik belangstelling voor de media. Ik las de krant en volgde omroepen. Ik had ook nog de pech dat ik groene ogen en een blanke huid had, dus ik was altijd aan de beurt. Vele incidenten mogen meemaken, en het bewijs een litteken op mijn rug. Ik zat achter op de brommer, en op een kruispunt werd een handgranaat gegooid, naar wie is mij tot heden onbekend. Gevolg R.I.P broer gooide brommer op zijn kant om de scherven te ontwijken, ik hoorde de scherven rondvliegen, en mijn been en schouder was open geschaafd.

Iedere stap die je zette moest je achteruit kijken. Ik raakte in paniek als de chauffeur te laat was om ons op te halen.

 

Ik ben nu ruim 16 jaar ICM Editor, en heb zoveel onzin aan rapporten en aan boeken voorbij zien komen, ook nu weer. Mijn missie is dat de waarheid met feiten boven tafel komt en dat de smerige politiek Den Haag eens erkend, en zich niet steeds verschuilt achter onderzoekcommissies, rapporten, en diensmeer.

 

Tot slot Ben Bot citeer je " Moeten niet zeuren, ik heb ook in de Jappen kampen zitten en op mijn blote kaki’ gelopen, ben er ook gekomen". " Getroost je maar Ben Bot, ben er ook gekomen, maar niet als loonslaaf van de Overheid, maar eigenaar van een bureau Fastware & Advisering (management - automatisering - organisatie ) waar management consultants voor mij werkten, zoals Jan Peter Balkenende, Wouter Bos nu bij een dergelijk bureau werken. Onze Jet Bussemaker die opdracht van Jan Peter Balkenende kreeg om de NIOD - rapporten te onderzoeken om met voorstellen te komen richting de Tweede Kamer, die kwam niet, en vergat deze over te dragen, wel had ze tijd om haar Indische boek te schrijven. Een Gerrit Zalm die met insinuaties kwam dat de NL Staat om het Indisch geld zat, was Wim KoK die tot actie kwam.

Alle omhoog gevallen Indo's Ben Bot, Jet Bussemaker, Gerrit Zalm verloochent hun eigen afkomst. 

Over Mark doe ik nog geen uitspraken, maar toch vergeet ik niet wat NL - regeringen "ons, de Indische Gemeenschap heeft aangedaan", en zal blijven strijden! ICM is geen IP, of de andere Indische Instanties!

Wij zijn media hebben de plicht om alles te onderzoeken en de feiten te communiceren

Weergaven: 94

Opmerking

Je moet lid zijn van ICM Indische Internetkrant & inschrijving traktaat Wassenaar om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van ICM Indische Internetkrant & inschrijving traktaat Wassenaar

ADVERTENTIE.

WORDT ICM ABONNEE VOOR  4 EURO IN DE MAAND

Schrijf U vandaag nog in voor ICM abonnee.

ook kan U hier inschrijven voor traktaat van Wassenaar. Donaties zijn van harte welkom
U bent € 50 verschuldigd als deelnemer ACTW66, en U heeft 1 jaar gratis een ICM Abonnement en toegang tot ons Video-kanaal, het  enige Indisch Kanaal !  

Steun ACTW66 ! 

Uw donatie  kan U storten op Rabo rekening NL41 RABO 03977255 07   ten name van F.Schwab / ICM Online onder vermelding van donatie Traktaat van Wassenaar.

ICM PRIVACYVERKLARING

Lees onze ICM algemene voorwaarden   -- >Hier

KVK - nummer 72173122

ICM Project & Events, organiseert seminar  naar het boek "Overleven door het denken in projectstrategieen.

.

Advertenties

==> NAAR SAM SAM MUSIC

De lente breekt aan, wat dacht U van uw tuin in bamboo design? 

https://bamboedesign.nl/

Het boek "Rapport traktaat van Wassenaar" €  50 exclusief verzendkosten, donaties boven € 50 ontvangen het boek kosteloos. Deelnemers  die zich inschrijven voor ACTW66 kosteloos. Boek wordt vrijgegeven nadat deze aan het nieuwe kabinet is overhandigd

www.calbona.nl

Graag bestel ik het ICM Jaarboek "Toegang tot de Indische Wereld"  prijs 19,95 exclusief  verzendkosten € 3,95  Bestellen

hier !  

Velen lezen nu al mijn pas uitgebrachte boek "Voorbode van het turbulente Millennium" .................

INDISCHE NEDERLANDER AAN HET WOORD. ===>>> 

Zie verder Hier 

ICM/MSN de geschiedenis van de Indische  een digitale guerrilla

kik hier on te downloaden

 http://www.diasporaindonesia.org/

=Onderzoekrapport naar tegoeden

particuliere bank en - levensverzekering van Nederlanders in Indie 1940 -1958

klik HIER

========================

Rapport

Diaspora Dispatch Memorizer for prime Minister Mark Rutte 

Download EJOS Newsletter

HIER / HERE

 

Recensie “door de ogen van het kind”  De vader van een bekende schrijver overleefde het jappenkamp door op zijn tellen te passen en door de macht van het getal de macht over zijn leven in eigen hand te houden (Adriaan van Dis, Indische Duinen). 

Leo Blokhuis schrijft boek over Indo-Rock De bekende popmuziekhistoricus Leo Blokhuis (onder andere bekend als deskundige en DJ van de “Top 1000 Aller Tijden” die aan het eind van ieder jaar op TV te zien is) is momenteel druk bezig met een standaardwerk over Indo-Rock.…  Doorgaan  

 Buitenkampers Sinds de première heeft nu al ruim 5000 bezoekers getrokken Doorgaan

 Farewell to the Indies (De Engelse vertaling van  het  boek "Weg uit Indië", verschenen in 2012) is nu op website  www.hansvervoort.nl 

gratis te downloaden als ePub, PDF-file, Kindle-file of Word-file

Of hier op ICM site downloaden HIER.Het besluit om onderzoek naar dekolonisatie van Nederlands-Indiē uit eigen zak te betalen is een diplomatieke beslissing

Mijn levensverhaal - 5     door onze correspondent in Nieuw Zeeland, Adrian Lemmens  doorgaan

Column van Ellen Hauwert


 

Likeur met spekkoek smaak predikaat fine and excellent!   Doorgaan

Pasar Malam Selamat 

Datang in Holland - boek verkrijgbaar bij Amazon.met  vertaalde  Nederlandse artikelen - Engels Doorgaan  

 

www.prepaidunion.com

 © 2019   Gemaakt door F.Schwab (ICM Editor).   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden