9 t/m 11 maart - Pasar Malam Istimewa XL in Zwolle

Istimewa nieuwsbrief

Pasar Malam in Zwolle: lagere prijzen in een grotere hal met grotere artiesten

Datum: 9 t/m 11 maart
Locatie: IJsselhallen Zwolle, Rieteweg 4
Ingang: A28

Openingstijden:
Vrijdag 9 maart: 13:00 – 23:00 uur
Zaterdag 10 maart: 12:00 – 22:00 uur
Zondag 11 maart: 12:00 – 20:00 uur

Lagere prijzen
Op vrijdag 9 maart kost een kaartje voor iedereen maar €5,00 in de online voorverkoop!
Kinderen van 0 t/m 3 jaar en veteranen* mogen gratis naar de Pasar Malam in Zwolle.

Toegangsprijzen
Online voorverkoop:
Vrijdag ticket: €5,00
Volwassenen (zaterdag / zondag): €7,50
Senioren 65+ & kinderen 4 t/m 12 jaar: €5,00
3 dagen kaart volwassenen: €15,00
3 dagen kaart senioren 65+ & kinderen 4 t/m 12 jaar: €10,00

Tickets aan de kassa:
Vrijdag ticket: €7,00
Volwassenen (zaterdag / zondag): €9,50
Senioren 65+ & kinderen 4 t/m 12 jaar: €7,00
3 dagen kaart volwassenen: €19,00
3 dagen kaart senioren 65+ & kinderen 4 t/m 12 jaar: €14,00

*Veteranen: Op vertoon van veteranen pas. 1 persoon per pas
 

KLIK HIER OM KAARTEN MET KORTING TE KOPEN

Grotere hal

De Pasar Malam Zwolle is één van de oudste Pasar Malams van Nederland, in het begin van deze Pasar Malam werd deze nog georganiseerd in de grote hal van de IJsselhal, later is dit terug gebracht naar de 3 kleinere hallen. Istimewa Events brengt deze Pasar Malam weer terug naar de grote hal. De laatste jaren werd de Pasar Malam in Zwolle ingericht op een oppervlakte van ca. 3000 m2. Dit jaar gaan we terug naar de grootste hal van de IJsselhallen die ca. 6000 m2 is! Twee keer zo groot dus. Vandaar de naam Pasar Malam Istimewa XL. In deze hal staan grote Indische restaurants, snack standjes, een Oosterse specialiteitenmarkt met onder andere een Indo’s Be Like Lounge en 2 podia met live muziek, culturele dans- en vechtsportdemonstraties.

Grotere artiesten
De Pasar Malam Istimewa staat al jaren bekend om haar goede artiestenpakket maar om de naam “XL” extra kracht bij te zetten pakken we dit jaar extra uit!

VRIJDAG 9 MAART
Massada
: “The Massada Music Special"
Een 1,5 uur durende show met de bekende Molukse Latin Sound van Massada die speciaal door bandleider en zanger Johnny Manuhutu en zijn band in elkaar gezet is voor deze Pasar Malam!
Massada scoorde grote hits met o.a. Latin Dance, Arumbai, Sajang É en Dansa (Don't Quit Dancing). Massada was pionier en trendsetter op het gebied van uitgebreide percussie waarbij deze grotendeels de sound bepaalt. Door hun spectaculaire optredens maakt de band zijn live reputatie meer dan waar. Afgelopen vrijdag bracht Massada hun nieuwste dubbel CD met Live DVD uit. Deze zal op de Pasar Malam in Zwolle te koop zijn.

Kroncong Toegoe Modern
Kroncong is de muziek, Toegoe het dorp waar ze vandaan komen en Modern duid op de instrumenten. Toegoe is een dorp vlakbij Jakarta, Indonesië waar de kroncongmuziek zijn oorsprong heeft. De band speelt `oude` kroncong liederen in de Toegoenese traditie maar met hedendaagse instrumenten. De band heeft een uitgebreid repertoire van kroncong asli, kroncong pop, moluks kroncong, poco-poco, country en marenge.

Diana Monoarfa
Diana, de Indische nachtegaal, altijd gekleed in prachtige traditionele kleding, is de koningin van de Kroncong muziek. Maar ze zingt net zo makkelijk de Engels- en Spaanstalige nummers. Verzamel je voor de Poco-Poco!

Tutti Frutti
De band Tutti Frutti bestaat uit 3 dames en 2 heren.
Bijzonder is dat Edith Gunthardt basgitaar speelt en haar zusje Sylvia Supit solo gitaar en beiden ook nog de zang voor hun rekening nemen.
Daisy Bos is de zangeres,  Peter van Tuijl de drummer en Richard Leimena gitarist.
Het repertoire bestaat grotendeels uit rock classics met een knipoog naar de huidige popmuziek.
Deze band speelt nummers van onder andere The Rolling Stones, The Beatles, Golden Earring, CCR, Queen, Herman Brood etc.

Wahana Budaya Nusantara 
Deze dansgroep richt zich met name op de typische Indonesische dansen en wil daarmee de Indonesische cultuur uit dragen, naar de tweede en derde generatie Indonesiërs en de Nederlandse samenleving. "Wahana" betekent plaats, "Budaya Nusantra" is de cultuur van Indonesië. De dansgroep heeft traditionele en moderne Indonesische dansen uit Java, Betawi, Sumatra, Borne, Bali, Ambon en Sulawesi.
 Wahana Budaya (GeaFotografie), Kroncong Toegoe Modern,
Massada (created by Samantha Bonouvrie),
Diana Monoarfa, Tutti Frutti

 

ZATERDAG 10 MAART
Kempo Kuntao

Een must see! Het demo team van Kempo Kuntao Nederland staan hoog in de top van de Oosterse vechtkunst. Je kunt ze kennen van de laatste “Holland’s Got Talent” waar ze de finale wisten te behalen. Deze shows zijn uitermate spectaculair. Je zal op het puntje van je stoel zitten!
Leidster van deze groep, Yenny Luu is wereldkampioene in haar sport!

Hot News
Eén van de meest gevraagde bands op de Pasar Malam is Hot News. Onder leiding van Shirley speelt deze band een allround repertoire van Indische liedjes tot Evergreens waar zeker op gedanst gaat worden!

Harold Verwoert
Veel mensen kennen Harold Verwoert als presentator van Omroep MAX of als de beroemde Zwarte Piet Diego. Vaste bezoekers van de Pasar Malam en andere muziek evenementen weten inmiddels dat hij een geweldige zanger en entertainer is. Een optreden van Harold betekend genieten, dansen, lachen en meezingen.

Carolyn Shelby & Groove Xperience
De kleine dame met de grote stem: dat is Carolyn Shelby. Geboren in een muzikaal nest kwam de Rotterdamse zangeres al op jonge leeftijd in aanraking met muziek. Bijna afgestudeerd aan Codarts, het conservatorium van Rotterdam, heeft Shelby al op vele podia mogen staan, onder andere met haar eigen band Shelby & the ’Stangs. In haar warme stem zijn invloeden van soul, funk en jazz te horen. Tot haar inspiratiebronnen behoren grote namen als Alicia Keys, Stevie Wonder en Whitney Houston. Voor dit optreden wordt Shelby bijgestaan door Groove Xperience; een 7-koppige soul/disco coverband met meer dan 20 jaar ervaring, waarvan het grootste deel uit familieleden bestaat. Muziek en familie: twee belangrijke onderdelen in de Indisch/Molukse gemeenschap. Speciaal voor de Pasar Malam Istimewa Zwolle spelen Carolyn Shelby & Groove Xperience een mix van oude en moderne dansnummers, maar gaan ook terug naar hun roots met Indonesische en Molukse lagu lagu muziek. Dit alles in een knusse, akoestische setting wat zeker het luisteren waard is.

Dansgroep Sekar Ayu
Deze dansgroep staat onder leiding van Ni Ketut Candrawati. De dansgroep demonstreert authentieke dansen in uitvoering en kleding zoals u ze ook in Indonesië kunt tegenkomen op Java, Bali, Sumatra of één van de andere vele eilanden.


Kempo Kuntao, Hot News
Harold Verwoert, Sekar Ayu (GeaFotografie)

 

ZONDAG 11 MAART
Tante Lien & Aïs Lawa-Lata

Wieteke van Dort is naast haar carrière als zangeres, actrice, cabaretière, schrijfster en kunstenaar bij het grote publiek het meest bekend als en het Nederlands-Indische personage Tante Lien in De Late Late Lien Show en haar bekende liedjes zoals “Geef mij maar nasi goreng”, “Arm Den Haag” en “Ajoen Ajoen”. Aïs Lawa-Lata heeft in zijn muzikale loopbaan zoveel bijnamen gekregen als trendsetter van eigentijdse Molukse traditionals en gospelsongs: 'the godfather of Moluccan Soul', 'ambassadeur van het Molukse lied' en 'de Molukse Frank Sinatra. Wat 40 jaar geleden begon als een eenmalige samenwerking voor de Late Late Lien Show bleek een goede keuze nu 40 jaar later treden ze nog steeds samen op!

Simply Friends (met Wout Nijland)
Na jaren de Pasar Malam Istimewa georganiseerd te hebben was het voor Wout Nijland tijd om het wat rustiger aan te gaan doen en zijn oude hobby als zanger weer op te pakken. Met vrienden uit de muziekwereld startte hij de band Simply Friends op. En het gaat zeer goed met de band, zo traden zij onder andere al op in Spanje en op het Pasar Colours Festival op de Huishoudbeurs.

Danny Everett
Danny is een sympathieke Indo zanger die zeker geen onbekende is binnen het muziekcircuit. Hij zorgt voor interactie met het publiek en heeft een uitgebreid Engelstalig repertoire met o.m. Elvis maar ook Nederlandstalige liedjes. Samen met zijn goede vriend en zanger Dries Holten (Andres) had hij een top 10 hit met zijn bekende lied “Mijn Indo Dreams”. Onlangs stond hij op het podium met zijn act uitgebracht van zijn grote voorbeeld onder de naam Danny Everett presenteert: “A Tribute To Jack Jersey Show”! Ook bracht Danny onlangs zijn nieuwe single “Hello, Good Morning, Hoe Gaat Het?” uit, welke hij zeker zal zingen op de Pasar Malam.

Ester Latama
Ester Latama is een zeer vaak gevraagde artiest en zijn dan ook blij dat ze er op de Pasar Malam in Zwolle bij kan zijn. Ester zingt met gemak alle genres. Van mooie ingetogen liedjes tot dance classics en van Indische liederen tot country. Onlangs bracht ze haar CD uit die zeer goed ontvangen wordt bij het grote publiek.

Dansgroep Hawaiian Treasure
Hawaiian Treasure neemt u mee naar het prachtige Hawaii en Tahiti en laat u even wegdromen naar de eilanden. Maar niet voor lang want de dansshows van Hawaiian Treasure barsten ook van de energieke dansen.

Tante Lien & Aïs Lawa-Lata (Ingrid van den Brand)
Ester Latama (Artfotos.nl), Danny Everett Simply
Friends, Hawaiian Treasure (Istimewa)


 
KLIK HIER VOOR HET PROGRAMMA MET DE TIJDEN EN MEER INFORMATIE OVER ...
Copyright © 2018 Istimewa Events, All rights reserved.
U ontvangt deze email omdat u zich heeft ingeschreven voor de Istimewa Nieuwsbrief

Our mailing address is:

Istimewa Events

Vaartweg 22

Vlaardingen, Zh 3131 HT

Netherlands


Add us to your address bookWant to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Weergaven: 196

Opmerking

Je moet lid zijn van ICM Indische Internetkrant & inschrijving traktaat Wassenaar om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van ICM Indische Internetkrant & inschrijving traktaat Wassenaar

ADVERTENTIE.

ICM PRIVACYVERKLARING

Lees onze ICM algemene voorwaarden   -- >Hier

Schrijf U vandaag nog in 

Ook kunt het inschrijfformulier aanvragen info@icm-online.nl of direct via deze site inschrijven
U bent € 50 verschuldigd als deelnemer ACTW66, en U heeft 1 jaar gratis een ICM Abonnement en toegang tot ons Video-kanaal, het  enige Indisch Kanaal !  

Steun ACTW66 ! 

Uw donatie  kan U storten op Rabo rekening NL41 RABO 03977255 07   ten name van F.Schwab / ICM Online onder vermelding van donatie Traktaat van Wassenaar.

Advertenties

De lente breekt aan, wat dacht U van uw tuin in bamboo design? 

https://bamboedesign.nl/


Het boek "Rapport traktaat van Wassenaar" €  50 exclusief verzendkosten, donaties boven € 50 ontvangen het boek kosteloos. Deelnemers  die zich inschrijven voor ACTW66 kosteloos. Boek wordt vrijgegeven nadat deze aan het nieuwe kabinet is overhandigd

www.calbona.nl

Graag bestel ik het ICM Jaarboek "Toegang tot de Indische Wereld"  prijs 19,95 exclusief  verzendkosten € 3,95  Bestellen

hier !  

Velen lezen nu al mijn pas uitgebrachte boek "Voorbode van het turbulente Millennium" .................

INDISCHE NEDERLANDER AAN HET WOORD. ===>>> 

Zie verder Hier 

ICM/MSN de geschiedenis van de Indische  een digitale guerrilla

kik hier on te downloaden

 http://www.diasporaindonesia.org/

=Onderzoekrapport naar tegoeden

particuliere bank en - levensverzekering van Nederlanders in Indie 1940 -1958

klik HIER

========================

Rapport

Diaspora Dispatch Memorizer for prime Minister Mark Rutte 

Download EJOS Newsletter

HIER / HERE

 

Recensie “door de ogen van het kind”  De vader van een bekende schrijver overleefde het jappenkamp door op zijn tellen te passen en door de macht van het getal de macht over zijn leven in eigen hand te houden (Adriaan van Dis, Indische Duinen). 

Leo Blokhuis schrijft boek over Indo-Rock De bekende popmuziekhistoricus Leo Blokhuis (onder andere bekend als deskundige en DJ van de “Top 1000 Aller Tijden” die aan het eind van ieder jaar op TV te zien is) is momenteel druk bezig met een standaardwerk over Indo-Rock.…  Doorgaan  

 Buitenkampers Sinds de première heeft nu al ruim 5000 bezoekers getrokken Doorgaan

 Farewell to the Indies (De Engelse vertaling van  het  boek "Weg uit Indië", verschenen in 2012) is nu op website  www.hansvervoort.nl 

gratis te downloaden als ePub, PDF-file, Kindle-file of Word-file

Of hier op ICM site downloaden HIER.Het besluit om onderzoek naar dekolonisatie van Nederlands-Indiē uit eigen zak te betalen is een diplomatieke beslissing

Mijn levensverhaal - 5     door onze correspondent in Nieuw Zeeland, Adrian Lemmens  doorgaan

Column van Ellen Hauwert


 

Likeur met spekkoek smaak predikaat fine and excellent!   Doorgaan

Pasar Malam Selamat 

Datang in Holland - boek verkrijgbaar bij Amazon.met  vertaalde  Nederlandse artikelen - Engels Doorgaan  

 

www.prepaidunion.com

 © 2018   Gemaakt door F.Schwab (ICM Editor).   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden