Alle berichten (4)

Sorteer op

Uw tickets Pasar Malam Istimewa 7, 8, 9 en 10 april.

Uw tickets voor Pasar Malam Istimewa 7, 8, 9 en 10 april.
11001432463?profile=RESIZE_584x
 
U Kunt nu al tickets bestellen voor Pasar Malam Ahoy. Om te bestellen klik op onderstande link:
 

Vrijdag 7 april (Hari Maluku)

Johnny Manuhutu met band  **  Simeon & Friends  **  Lisa Noya & Chaka Laisina  ** Bobby & Gordon  **  Ester Latama  **   William Lainsamputty

Zaterdag 8 april

Justine Pelmelay  **  The StreetRollers ** Hans Milané  ** Dewi Mass  ** Frankie Goldwings (Elvis Presley impersonator)   **  Warna Semesta Dance Collaboration

Zondag 9 april (1e Paasdag)

Challenge XL  **  Jaya  **  Tyar Zitter  ** Sharita Dias  **  Grace Reece  ** Dansgroep Sekar Ayu

Maandag 10 april (2e Paasdag)

The Rocking Players **  Edu Schalk  ** Diana Monoarfa  ** Harold Verwoert  ** Madaloka Dans Studio

 
Datum 7-8-9-10 april 2023
Locatie Rotterdam Ahoy
Adres Ahoyweg 10, 3084 BA Rotterdam

 

 

Lees verder…

Enthousiasme ICM Bali groot bij Pasar Malam Zwolle

Enthousiasme ICM Bali groot bij Pasar Malam Zwolle,  drie huizen gingen van de hand.

11000571498?profile=RESIZE_400x

De pasar bezoekers werd enigzins verrast op de Pasar Malam Zwolle.

Vooraf had Ferry van ICM bedacht om 1 van  de ICM Bali Home Vision - banners naast de stand te zetten van Jim van  de Stichting Bersama bij de hoofdingang.   Jim van Bersama had verzocht aan het team van Istimews - Events om zijn stand  bij de hoofdingang te plaatsen. Jim had  het  druk bleek later  met bezoekers die belangslelling  hadden .  De bezoekers stapten gretig af op de ICM Bali Banner en stelden vele vragen aan Jim.  Vol emoties gaf Jim aan dat bij Ferry van ICM stand moesten zijn voor meer gedetailleerde info.  Dit gebeurde ook.   

De meeste geariveerde bezoekers kwamen zeer gemotiveerd enthousiast aan bij ICM Stand.  Stelden  vele vragen en de belangstelling was groot. Ferry adviseerde  daarom om eerst de presentatie te volgen of nog beter lid te worden van ICM  Bali Home Vision Club.  Men verwacht bij  een  pasar malam niet een stand die huizen verkoopt.  Mensen zitten vol emoties en roepen  dan ik ga kopen. 

Ferry sr. :  "  Al eerder bespeurde ik deze spontane emoties bij de beoekers bij de voorgaande pasars, maar nog lang traject  te gaan voordat de inschrijvingen plaats vinden voor het project resedentie Deasyant - 1.  Naast de inschrijvingen is voor het nemen van optie op het huis en grond.  ICM. Daarom nodig ik de belansgstellende uit om eerst een prestatie of lid te worden van onze ICM Bali Home Vision Club".

Inmiddels zijn er  toch drie huizen verkocht op de pasar,  men besloot ter plekke.  Blij dat ze eindelijk een huisje op Bali kunnen komen.  Tot bij de Pasar Malam Ahoy te Rotterdam.

Lees verder…

De heer Garbin komt ICM Bali Home Vision versterken

10993329870?profile=original

De heer Garbin heeft al eerder de ervaringen opgedaan bij opstarten en realiseren van dergelijke projecten. Heer Garbin zal zich richten op de promotie en verkoop van de woningen in Nederland, dit naast Ferry Schwab en uiteraard het team ICM Bali te Denpasar.  Viel met de neus in de boter,  de vuurdoop op de Pasar Malam Rijswijk. Was zeer verbolgen op de grote opkomst bij ICM Stands.    Velen kwamen met gerichte vragen aanzetten, kennelijk reeds geinformeerd  door www.icm-online.nl met het  uithangbord  van wel 70  ICM Facebook groepen olv Ben Vink.  Ruim 431 mensen bezochten via de stand en webportaal.

De belangstelling is inmens groot.  Ferry Schwab sr. is van mening door zeer lage prijzen, en het eiland Bali daar zijn de meesten al geweest.  Vanuit de eerste sessie kwam de signalen door dat met behoefte heeft een blijvend contact.  Dat heeft het team in haar oren geknoopt.  Er is nu een ICM Bali Home Vision Club in Nederland opgericht.  De potentiele koper of kopers kunnen deze via webportal ICM Bali Home Vision volgen via www.icm-online.nl&nbsp; en periodiek wordt dit gegeven  bij Oude Hema Gebouw in  leiden toegang is gratis inclusief eten ,  drinken  en live muziek.  Wel dient men zich hiervoor in te schrijven,  kosten   450 euro per jaar.  Bij de koop van de woning wordt dit bedrag retourneerd.  Inschrijven via schwab@icm-online.nl  of www.icm-online.nl&nbsp; bij  <inschrijven>.

Veel gevraagd   was hypotheek  mogelijkheid op de huizen.   

Daarom maken wij  ook  nu gebruik van deze gelegenheid om zo goed mogelijk te informeren . Veel voorkomend was bij gehuwden dat de vrouw van Indonesisch afkomst is   De bank BCA daar doet ICM  Bali   (Denpasar) zaken  mee.   BCA vraagt om te beginnen  om uw paspoort,  een getekende koopovereenkomst van de woning, naast bankafschriften van de laatste drie maanden, van werkenden het salaristrsookje,  en  gepensioneerden het maandelijkse overzicht.  Dit alles wordt door ICM Bali geregeld.  U dient dus ICM Bali te volmachtigen.

Bent U Nederlander dat stelt de Rabobank als eis dat U hier reeds is huis heeft, als zekerheidstelling..  U kan zich dan zelf tot de bank richten. Indien nodig kan U de heer Garbin of heer Schwab dit laten regelen.  Hier verzoekt de Rabo net als BCA om dezelfde stukken.

 

Lees verder…

Blog Topics by Tags

Monthly Archives