De heer Garbin komt ICM Bali Home Vision versterken

De heer Garbin komt ICM Bali Home Vision versterken

10993329870?profile=original

De heer Garbin heeft al eerder de ervaringen opgedaan bij opstarten en realiseren van dergelijke projecten. Heer Garbin zal zich richten op de promotie en verkoop van de woningen in Nederland, dit naast Ferry Schwab en uiteraard het team ICM Bali te Denpasar.  Viel met de neus in de boter,  de vuurdoop op de Pasar Malam Rijswijk. Was zeer verbolgen op de grote opkomst bij ICM Stands.    Velen kwamen met gerichte vragen aanzetten, kennelijk reeds geinformeerd  door www.icm-online.nl met het  uithangbord  van wel 70  ICM Facebook groepen olv Ben Vink.  Ruim 431 mensen bezochten via de stand en webportaal.

De belangstelling is inmens groot.  Ferry Schwab sr. is van mening door zeer lage prijzen, en het eiland Bali daar zijn de meesten al geweest.  Vanuit de eerste sessie kwam de signalen door dat met behoefte heeft een blijvend contact.  Dat heeft het team in haar oren geknoopt.  Er is nu een ICM Bali Home Vision Club in Nederland opgericht.  De potentiele koper of kopers kunnen deze via webportal ICM Bali Home Vision volgen via www.icm-online.nl&nbsp; en periodiek wordt dit gegeven  bij Oude Hema Gebouw in  leiden toegang is gratis inclusief eten ,  drinken  en live muziek.  Wel dient men zich hiervoor in te schrijven,  kosten   450 euro per jaar.  Bij de koop van de woning wordt dit bedrag retourneerd.  Inschrijven via schwab@icm-online.nl  of www.icm-online.nl&nbsp; bij  <inschrijven>.

Veel gevraagd   was hypotheek  mogelijkheid op de huizen.   

Daarom maken wij  ook  nu gebruik van deze gelegenheid om zo goed mogelijk te informeren . Veel voorkomend was bij gehuwden dat de vrouw van Indonesisch afkomst is   De bank BCA daar doet ICM  Bali   (Denpasar) zaken  mee.   BCA vraagt om te beginnen  om uw paspoort,  een getekende koopovereenkomst van de woning, naast bankafschriften van de laatste drie maanden, van werkenden het salaristrsookje,  en  gepensioneerden het maandelijkse overzicht.  Dit alles wordt door ICM Bali geregeld.  U dient dus ICM Bali te volmachtigen.

Bent U Nederlander dat stelt de Rabobank als eis dat U hier reeds is huis heeft, als zekerheidstelling..  U kan zich dan zelf tot de bank richten. Indien nodig kan U de heer Garbin of heer Schwab dit laten regelen.  Hier verzoekt de Rabo net als BCA om dezelfde stukken.

 

E-mail me wanneer mensen hun opmerkingen achterlaten –

U moet lid zijn van ACTW-66 Traktaat van Wassenaar. 65 euro eenmalig om opmerkingen toe te voegen!

Doe mee ACTW-66 Traktaat van Wassenaar. 65 euro eenmalig

Blog Topics by Tags

Monthly Archives