Alle berichten (1)

Sorteer op

Op 15 maart 2022 werd  het boek " rapport Traktaat van Wassenaar" aangeboden, aan  Tweede Kamer Commissie Min. BuZa,  en is nu te bestellen.  U kan zich nog altijd inschrijven als deelnemer van ACTW-66.

10897432856?profile=original © |  Bestellen door overmaking van 50 euro  op RABO rekening NL35 RABO 0377 5794 91   ten name van ICM PROJECT & EVENTS onder vermelding van Uw naam,  en adres,  zorgen wij dat het wordt opgestuurd.

Meer weten ? 

lees onderstaande publicatie van mw. Mevr. Josephine Koks-Bordes

dankzeggen voor het toesturen het Rapport Traktaat van Wassenaar.

10897432873?profile=originalGeachte heer F. Schwab,
ik wil u dankzeggen voor het toesturen van het Rapport Traktaat van Wassenaar.
Sowieso voor de snelle reactie op mijn bestelling via de duidelijke vermelding op de website https://icmonline.ning.com
Meteen bij binnenkomst van het Rapport ben ik direct begonnen met lezen.
Na de lange weg van afwachten wat mijn… lees verder op 
Doorgaan
U kan zich nog altijd inschrijven als deelnemer van ACTW-66.
Inmmiddels hebben ruim 532 van 15.000  zich ingeschreven als deelnemer van claimorganisatie als U meent recht te hebben op deze claim dient U zich in te schrijven.  Actie Comite Traktaat van Wassenaar is de claimorganisatie die zaken  collectief verder behartigd nadat de petitie + de rapporten zijn aangeboden.  Dit is nu gebeurd op 15 maart Jl.  ACTW-66 is de organisatie die het verder oppakt nu. 
Is aan te bevelen om U in te schrijven, zodat o.a. blijvend wordt  geinformeerd over de voortgang via onze webportaal www.icm-online.nl, ; en met Uw inschrijving wordt Uw zaak behartigd.  
Inschrijven via onze webporgtaal www.icm-online.nl ; bij inschrijven, nadat deze is goedgekeurd bent U deelnemer van ACTW-66.
Voor Uw inschrijving bent U eenmalig van 65 euro   verschuldigd , overmaking op RABO rekening NL35 RABO 0377 5794 91   ten name van ICM PROJECT & EVENTS

Lees verder…

Blog Topics by Tags

Monthly Archives