Vadertje Drees van AOW valt van zijn voetstuk.

In navolging van de corona- Beeldenstorm, valt Drees van zijn sokkel. Ben reeds vertrouwd geraakt met zijn foto's in ons boek rapport Traktaat van Wassenaar. Het bewijs van de daden tegen de 341.000 Nederlandse Indisch Burgers.

Om mij verder te verdiepen als abonnee van Elsevier kocht ik een speciale editie over Drees. " Ter herinnering 1886-1998 aan Willem Drees", Drees regeerde als MP 1948-1958 als premier over dekolonisatie, en wederopbouw van Nederlandse Verzorgingsstaat. 

 

Dekolonisatie; als volgt de geschiedenis in gaat, het in de steek laten van de 500.000 Nederlandse Indische Burgers met een Nederlands paspoort. Het ontnemen van hun burgerrechten, hun bezittingen, en hun banktegoeden.

Tegenover de Indonesische bevolking genocide gepleegd. 200.000 Indonesische burgers werden door zogenaamde politionele acties 1947 en in 1948 door het leger afgeslagt.Wederopbouw van Nederlandse Verzorgingsstaat. 

Met het geld dat Soekarno betaalde over de periode 1952 - 1956 aan Nederland. Ruim 4,5 miljard. Drees eiste 6 miljard om het leger te betalen door Soekarno.

 

Verdrag traktaat van Wassenaar in 1966, werd overeenkomst gesloten.

Een schijnconstructie die failliete ondernemingen in stelling zetten,  zette Drees en Soekarno in dit niet pleit voor de democratie, maar misbruik van democratie. De 341.000 Nederlandse Indische Staatsburgers die nood gedwongen werden om hun bezitting / banktegoeden in de verkoop te doen tegen nul euro. Wist Drees als nog 0,7 miljard eruit te persen. 

341.000 Nederlandse Indische Burgers zijn immers de eigenaren van hun bezittingen en banktegoeden, dus de concurrente crediteuren.

Eenzijdig zonder stemming van deze 341.000 concurrente crediteuren is totaal 4,5 miljard plus 0,7 miljard.

Extra fondsen door sluiten van het Verdrag werd Drees nog eens beloond met 1,2 Marshallhulp, en zijn krediet voor export verhoogd.

 

Nu anno 2020 kan het verantwoordelijk Ministerie van Buitenlandse Zaken worden aangeklaagd door de rechten van mensen (burgers) te hebben geschonden, opzettelijk van gesjoemel met bezittingen/banktegoeden van de Nederlandse Indische Staatsburgers. 

Kunnen hierdoor aangifte worden gedaan bij het openbare Ministerie voor valsheid in geschrifte, misbruik van gezag, verduistering van bewijsstukken, en verduistering van 4,5 miljard Plus 0,7 miljard. Waarde nu op ruim het veertien voudige, een dergelijk 90 miljard.

 Hiervan hebben die 341.000 Nederlandse Indische burgers niets ontvangen, zelf de repartieringkosten betaald, sterker nog bij aankomst in Holland eerst schuldverklaring van 16.000 guldens moesten ondertekenen.

 

Leve de democratie dat de 341.000  Nederlandse Indische burgers, dus de concurrente crediteuren door het gedrocht traktaat van Wassenaar het product  van Stef Blok van Min. Buza, die alles hebben verduisterd, en onder de radar gehouden. Nu nog steeds hun gelden niet hebben ontvang.

 

NIEUWE CANON NEDERLAND

Gelukkig,  maar is verdomd jammer dat na 60 jaar dat men bij het CANON wakker is geworden, die dachten ook waar rook is vuur. 

 

Hier voorbeeld  in de praktijk van racisme en discriminatie.  Nu moeten de  ambtenaren, te bedenkers achter dit geheel eens wakker worden.  Nu niet doen als of.

 

Drees heeft voor mij 1 lichtpuntje;

Hij nam ontslag als MP, de avond voordat Min. Defensie de opdracht moest geven om in 1947 Indonesië binnen te vallen. Allen, Kabinet, Kamer en Volk waren voor deze genocide, dat is toch als je 200.000 Indonesische burgers vermoord.

Weergaven: 228

Opmerking

Je moet lid zijn van ACTW-66 Traktaat van Wassenaar. 50 euro eenmalig om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van ACTW-66 Traktaat van Wassenaar. 50 euro eenmalig

Reactie van F.Schwab (ICM Editor) op 24 Juni 2020 op 14.43

147

ADVERTENTIE.

WORDT ICM ABONNEE VOOR  4 EURO IN DE MAAND

Schrijf U vandaag nog in voor ICM abonnee.

Lees onze ICM algemene voorwaarden   -- >Hier

KVK - nummer 72173122

Onze adverteerders

NIEUW - Zalen Centrum &  Events Harderwijk

IN CENTRUM GELEGEN VAN NEDERLAND…

Meer  Info klik op Doorgaan

De lente breekt aan, wat dacht U van uw tuin in bamboo design? 

https://bamboedesign.nl/

Rapport Traktaat van Wassenaar aanbieding aan de Tweede Kamer.

Besluitenlijst van de procedurevergadering van donderdag 6 februari 2020

7. Agendapunt:

Verzoek van de Federatie Indische Nederlanders, namens ICM Online, tot aanbieding van het boek 'Rapport traktaat van Wassenaar'

Zaak:

Brief derden - Federatie Indische Nederlanders te Den Haag - 13 januari 2020 Verzoek Federatie Indische Nederlanders, namens ICM Online, tot aanbieding boek 'Rapport traktaat van Wassenaar' - 2020Z00267

Besluit:…

Doorgaan


Het boek "Rapport traktaat van Wassenaar" €  50 exclusief verzendkosten, donaties boven € 50 ontvangen het boek kosteloos. Deelnemers  die zich inschrijven voor ACTW66 kosteloos. Boek wordt vrijgegeven nadat deze aan het nieuwe kabinet is overhandigd

www.calbona.nl

Graag bestel ik het ICM Jaarboek "Toegang tot de Indische Wereld"  prijs 19,95 exclusief  verzendkosten € 3,95  Bestellen

hier !  

Velen lezen nu al mijn pas uitgebrachte boek "Voorbode van het turbulente Millennium" .................

INDISCHE NEDERLANDER AAN HET WOORD. ===>>> 

Zie verder Hier 

ICM/MSN de geschiedenis van de Indische  een digitale guerrilla

kik hier on te downloaden

 http://www.diasporaindonesia.org/

=Onderzoekrapport naar tegoeden

particuliere bank en - levensverzekering van Nederlanders in Indie 1940 -1958

klik HIER

========================

Rapport

Diaspora Dispatch Memorizer for prime Minister Mark Rutte 

Download EJOS Newsletter

HIER / HERE

 

Recensie “door de ogen van het kind”  De vader van een bekende schrijver overleefde het jappenkamp door op zijn tellen te passen en door de macht van het getal de macht over zijn leven in eigen hand te houden (Adriaan van Dis, Indische Duinen). 

Leo Blokhuis schrijft boek over Indo-Rock De bekende popmuziekhistoricus Leo Blokhuis (onder andere bekend als deskundige en DJ van de “Top 1000 Aller Tijden” die aan het eind van ieder jaar op TV te zien is) is momenteel druk bezig met een standaardwerk over Indo-Rock.…  Doorgaan  

 Buitenkampers Sinds de première heeft nu al ruim 5000 bezoekers getrokken Doorgaan

 Farewell to the Indies (De Engelse vertaling van  het  boek "Weg uit Indië", verschenen in 2012) is nu op website  www.hansvervoort.nl 

gratis te downloaden als ePub, PDF-file, Kindle-file of Word-file

Of hier op ICM site downloaden HIER.Het besluit om onderzoek naar dekolonisatie van Nederlands-Indiē uit eigen zak te betalen is een diplomatieke beslissing

Mijn levensverhaal - 5     door onze correspondent in Nieuw Zeeland, Adrian Lemmens  doorgaan

Column van Ellen Hauwert


 

Likeur met spekkoek smaak predikaat fine and excellent!   Doorgaan

Pasar Malam Selamat 

Datang in Holland - boek verkrijgbaar bij Amazon.met  vertaalde  Nederlandse artikelen - Engels Doorgaan  

 

www.prepaidunion.com

 © 2021   Gemaakt door F.Schwab (ICM Editor).   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden