Persbericht - NINES - Zuid als groep op ICM.

 

10897256887?profile=originalPersbericht, 30 mei 2012 Spijkenisse

 

NINES - Zuid als groep op ICM.

 

NINES - Zuid ooit een afdeling van de Culturele vereniging NINES  Den Haag opent een groep op ICM.

Mede omdat ICM vergelijkbare infrastructuur heeft als Facebook echter met meer opties en mogelijkheden is de NINES -Zuid in handomdraai opgezet. De culturele vereniging NINES maakte Gebaar mogelijk ergens rond 1999 -2000 die uiteindelijk tot stand kwam door wijlend lid van NINES drs. Kloosterman.

 

 De culturele vereniging NINES eindigde met zijn bestaan ergens in 2002. Het NINES Blad ging over naar het Indisch Huis. De Website NINES Online en community gingen over naar Ferry Schwab, die met zijn bureau Fastware & Advisering NINES sponsorde. De community NINES Online was gehost op MSN en later op Multiply. In deze periode was o.a. de doelstelling om een archief op te bouwen. In 2008 stopte NINES Online op Multiply, die verder nog als archief diende vanaf 1999 tot 2008, en NINES Online ging over op ICM Online.

 

NINES - Zuid was altijd een zelfstandige instelling met een geheel ander beleid dan het NINES Den Haag.

Dit is aanleiding geweest dat Rob Andreas voorzitter NINES-Zuid van ICM mogelijkheden en opties gebruik wilde maken om op ICM NINES-Zuid groep te implementeren met een link naar ICM Archief op de site NINES Online.

 

Voorzitter Rob Andreas van NINES - Zuid komt U ongetwijfeld verder informeren betreffende de missie en doelstellingen van NINES - Zuid.

 

ICM sluit niet uit dat NINES - Zuid zoals NINES - Den Haag zich zal aansluiten bij Het nieuwe Indisch Platform .

 

Wordt vervolgd

E-mail me wanneer mensen hun opmerkingen achterlaten –

U moet lid zijn van ICM - abonnement 6 euro per maand periode 2023-2024 om opmerkingen toe te voegen!

Doe mee ICM - abonnement 6 euro per maand periode 2023-2024

Blog Topics by Tags

Monthly Archives