ICM Project & Events, organiseert seminar  naar het boek "Overleven door het denken in projectstrategieen.  Het boek is ook afzonderlijk te bestellen kosten  49,95 Euro via schwab@icm-online.nl 

10897402857?profile=original

Seminars "Overleven door te denken in projectstrategieën".

Ferry Schwab, emeritus, werkzaam geweest als Senior Management Consultant ( DGA van Fastware & Advisering) met als opdrachtgevers het Bankwezen, en Overheid.  Voor de periode 1993 - 1999 uitsluitend Multinationals in de Benelux, wil graag zijn belevenissen en ervaringen met U delen, en zette deze om in het boek met de titel "Overleven door denken te denken in projectstrategieën". Met het projectdenkend geeft Ferry Schwab vele projecten overleeft en succesvol afgesloten. Het boek is een herdruk die in 1997 is uitgebracht, toen uitsluitend voor bedrijven.  Druk II is juist bedoeld voor iedereen van hoog tot laag in de organisatie, en deze begint juist in de thuis situatie voor evenwichtige balans tussen werk en privé.

U kunt zich nu inschrijven voor  de seminardagen februari aanstaande. U ontvangt een bevestiging op uw inschrijving, mocht de inschrijvingen vol zijn dan wordt automatisch naar het volgende seminar gepland.

De seminars worden gehouden bij Van der Valk te Harderwijk zie  voor parkeren en  routebeschrijving www.harderwijkvandervalk.nl

10897403054?profile=original

Inschrijving bedraagt € 69 (Excl. BTW) en is inclusief het boek "overleven door te denken in projectstrategieën" met ISBN 978-94-92954-36-7 ter waarde van € 62,75. Het boek bevat methodieken die U in vele situaties (praktijkgevallen)  als naslagwerk kan gebruiken op in uw werksituatie  of bij U thuis.


Voor uw inschrijving schwab@icm-online.nl  voor gedetailleerd informatie info@icm-online.nl


Het boek is ook afzonderlijk te bestellen kosten  49,95 Euro via schwab@icm-online.nl 

Wordt georganiseerd door ICM Project & Events

E-mail me wanneer mensen hun opmerkingen achterlaten –

U moet lid zijn van ICM - abonnement 8 euro per maand periode 2024 - 2025 om opmerkingen toe te voegen!

Doe mee ICM - abonnement 8 euro per maand periode 2024 - 2025

Blog Topics by Tags

Monthly Archives