Beste sobats,  even over de voortgang ACTW66

Zoals bekend; ben ik en mijn mevrouw op eigen initiatief het project ACTW66 gestart. ACTW66 staat voor Actie Comite Traktaat van Wassenaar 1966. Dit project ACTW66 is tot stand gekomen in samenwerking met ICM en Nines-zuid. Velen kennen NINES, denk ik, die in 2000 voor de uiteindelijk doorbrak zorgde van Het Gebaar – Drs. RIP Kloosterman lid van NINES. NINES nam zitting in het oude Indische Platform onder Boekholt, voorzitter benoemt door Min. VWS.


Mijn vrouw en ik, hebben voor de voorbereidingen uit privé ruim € 58.000 gehaald om fase I van dit project te realiseren. Waarom? Wij geloven er in!

Voor fase I hebben wij met de gebrekkige middelen via onze promotie campagne op bij alle pasars, en ICM internet en Facebook groepen van de 60.000 man ruim 15.000 bereikt, die ook hun handtekeningen hebben gezet. Wij zijn geen omroep of een Telegraaf om die 60.000 te bereiken, dit zal nog moeten gebeuren. Voor Fase I hebben wij derden moeten inschakelen voor onderzoek en research, dit in het verlengde van het onderzoek van Halbe Zijlstra van de VVD.


De resultaten uit het onderzoek hebben wij vervat een mooi boek “rapport Traktaat van Wassenaar “ uitgegeven door de uitgever Calbona. Dit boek/rapport komt pas beschikbaar als deze aan het Kabinet en de fractie voorzitters in de Tweede Kamer is overhandigd (Nu onder embargo). In de losse verkoop voor €50. Diegene die zich hebben ingeschreven als deelnemer ACTW66 (Claimorganisatie) ontvang deze gratis.

De communicatie;
Bert Koenders van Min. BuZa is aangeschreven met een CC tje Halbe Zijlstra van de VVD. Halbe Zijlstra adviseerde mij om het naar alle fractie- voorzitters ook te sturen, uiteraard heb ik dit advies opgevolgd. Tevens heb ik persoonlijk de president Joko Widodo gesproken dat Nederland de uitvoering van het financieel deel niet is nagekomen. Met dank aan Lilian Pfoumen en Hans de Boer die dit mogelijk hebben gemaakt.

Onze strategie is: Politiek en juridisch.
Politiek is aanbieden van de petitie met het boek aan het Kabinet en de Kamer.
Juridisch: Advocaat Spong is welwillend, kost € 4000 per dag excl. BTW, en kantoorkosten. Dit zijn normale gangbare tarieven. Volgens het rapport hebben Spong voor het gehele proces 80 dagen nodig.
Kortom voor fase I werd privé 58.000 uitgegeven dit is exclusief de dagelijkse werkzaamheden van team vrijwilliger o.a. Rudy en Trees Groenewald, anderen willen niet genoemd worden.

Fase II.
Inrichting van ACTW66 – delegatie
Gepland om de petitie aan te bieden bij het nieuwe Kabinet.
Fondswerving voor proceskosten.
ACTW66 werkt met partners zo is de heer Julius Stemmerik er 1 van, naast een Rolo Lapre in Zwisterland, Ron Brush. Voor de BackOffice – werkzaamheden. Deze proberen om in contact te komen met 15.000 man die getekend hebben voor donatie en inschrijven ACTW66 als deelnemer. Voor Fase II staat de teller nu op € 7.000. 
Deze personen hebben de volmacht verkregen van ACTW66.
Wij zijn gestart met ACTW66 in maart 2015; 
Mijn wens is dat morgen te kunnen procederen, helaas kan niet weer € 60.000 op tafel leggen dat ik mijn vrouw niet aandoen!
Alles hangt nu van jullie allen af die 15.000 man die achter dit privé – initiatief staan.
Prettige mooie zondag verder.


Ik hoop nu extra duidelijkheid te geven op de WAARSCHUWING van Maria Knijn, dat goed bedoeld is!

Advies:
Mocht je iets vreemd of verdacht signaleren mail naar mij Schwab@ICM-online.nl. Op sociaal media geldt wanneer mensen worden beschadigd of beledigd of beschuldigd op grond van onwaarheden, is de rechter hier hard in zijn oordeel. Ook het openbare ministerie, en als eigenaar / beheerder van de groep ben je mede verantwoordelijk, ik kan het weten!!

Weergaven: 82

Opmerking

Je moet lid zijn van ACTW-66 Traktaat van Wassenaar. 50 euro eenmalig om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van ACTW-66 Traktaat van Wassenaar. 50 euro eenmalig

ADVERTENTIE.

WORDT ICM ABONNEE VOOR  4 EURO IN DE MAAND

Schrijf U vandaag nog in voor ICM abonnee.

Lees onze ICM algemene voorwaarden   -- >Hier

KVK - nummer 72173122

Onze adverteerders

NIEUW - Zalen Centrum &  Events Harderwijk

IN CENTRUM GELEGEN VAN NEDERLAND…

Meer  Info klik op Doorgaan

De lente breekt aan, wat dacht U van uw tuin in bamboo design? 

https://bamboedesign.nl/

Rapport Traktaat van Wassenaar aanbieding aan de Tweede Kamer.

Besluitenlijst van de procedurevergadering van donderdag 6 februari 2020

7. Agendapunt:

Verzoek van de Federatie Indische Nederlanders, namens ICM Online, tot aanbieding van het boek 'Rapport traktaat van Wassenaar'

Zaak:

Brief derden - Federatie Indische Nederlanders te Den Haag - 13 januari 2020 Verzoek Federatie Indische Nederlanders, namens ICM Online, tot aanbieding boek 'Rapport traktaat van Wassenaar' - 2020Z00267

Besluit:…

Doorgaan


Het boek "Rapport traktaat van Wassenaar" €  50 exclusief verzendkosten, donaties boven € 50 ontvangen het boek kosteloos. Deelnemers  die zich inschrijven voor ACTW66 kosteloos. Boek wordt vrijgegeven nadat deze aan het nieuwe kabinet is overhandigd

www.calbona.nl

Graag bestel ik het ICM Jaarboek "Toegang tot de Indische Wereld"  prijs 19,95 exclusief  verzendkosten € 3,95  Bestellen

hier !  

Velen lezen nu al mijn pas uitgebrachte boek "Voorbode van het turbulente Millennium" .................

INDISCHE NEDERLANDER AAN HET WOORD. ===>>> 

Zie verder Hier 

ICM/MSN de geschiedenis van de Indische  een digitale guerrilla

kik hier on te downloaden

 http://www.diasporaindonesia.org/

=Onderzoekrapport naar tegoeden

particuliere bank en - levensverzekering van Nederlanders in Indie 1940 -1958

klik HIER

========================

Rapport

Diaspora Dispatch Memorizer for prime Minister Mark Rutte 

Download EJOS Newsletter

HIER / HERE

 

Recensie “door de ogen van het kind”  De vader van een bekende schrijver overleefde het jappenkamp door op zijn tellen te passen en door de macht van het getal de macht over zijn leven in eigen hand te houden (Adriaan van Dis, Indische Duinen). 

Leo Blokhuis schrijft boek over Indo-Rock De bekende popmuziekhistoricus Leo Blokhuis (onder andere bekend als deskundige en DJ van de “Top 1000 Aller Tijden” die aan het eind van ieder jaar op TV te zien is) is momenteel druk bezig met een standaardwerk over Indo-Rock.…  Doorgaan  

 Buitenkampers Sinds de première heeft nu al ruim 5000 bezoekers getrokken Doorgaan

 Farewell to the Indies (De Engelse vertaling van  het  boek "Weg uit Indië", verschenen in 2012) is nu op website  www.hansvervoort.nl 

gratis te downloaden als ePub, PDF-file, Kindle-file of Word-file

Of hier op ICM site downloaden HIER.Het besluit om onderzoek naar dekolonisatie van Nederlands-Indiē uit eigen zak te betalen is een diplomatieke beslissing

Mijn levensverhaal - 5     door onze correspondent in Nieuw Zeeland, Adrian Lemmens  doorgaan

Column van Ellen Hauwert


 

Likeur met spekkoek smaak predikaat fine and excellent!   Doorgaan

Pasar Malam Selamat 

Datang in Holland - boek verkrijgbaar bij Amazon.met  vertaalde  Nederlandse artikelen - Engels Doorgaan  

 

www.prepaidunion.com

 © 2021   Gemaakt door F.Schwab (ICM Editor).   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden