Alle berichten (1)

Sorteer op

Met spanning wacht ik af op de VVD !

10897426488?profile=originalMET SPANNING WACHT IK OP DE VVD,  IK KAN NIET WEG OF MET VAKANTIE KAN OP IEDER MOMENT WORDEN OPGEROEPEN.
Soms moet je geluk hebben in het leven.
Zes maanden geleden meldde Mark Harbes van de politieke partij de VVD  zich bij mij nadat ik via ICM een oproep deed.  Dit om zes moties in te dienen met betrekking tot Traktaat van Wassenaar, namens ons allen namelijk 15.000 die hebben getekend en  532 die zich hebben ingeschreven als deelnemer ACTW-66. 
De VVD gaat de kar trekken in Tweede Kamer. Met resultaat de rapporten + overige stukken mogen aanbieden. Op 15 maart nam de VVD namens de Tweede Kamer drie dikke rapporten + verhalen van gedupeerde in ontvangst. Voor mij was de druk van mijn schouders af, De rapporten + overige stukken + 15.000 handtekeningen liggen nu in de Tweede Kamer veilig opgeborgen.  In ieder geval alle Politieke Partijen van Klein tot Groot weten nu af van deze aak dat ongeveer 50.000 gezinnen nog steeds niet zijn uitbetaald.   Dus iedereen is op de hoogte van deze mega - zaak.
Wordt hele zware klus voor de VVD om de 15 politieke partijen bij 1 te krijgen voor de commissie Min.BuZa om vervolgens achter opgestelde rapporten te staan en hiermee Kabinet Rutte te confronteren dat ruim 50.000 gezinnen uit de republiek Indonesie op hun geld wachten dat republiek Indonesie aan Min,BuZa betaalde. Ruim 7 miljard, veel geld.
Ja, in spanning wacht ik de tussen resultaten af in deze turbulente dynamische tijd. Is maar dat U weet , dat klein team van ICM al 5 jaar mee bezig is.    Bij ons gaat alles gewoon door geen lange vakanties, zeker als Media.
Lees verder…

Blog Topics by Tags

Monthly Archives