WN Productions gaat door als Istimewa  Eevents

WN PRODUCTIONS
Istimewa nieuwsbrief
WN Productions gaat door als Istimewa Events

Na 16 jaar Pasar Malams georganiseerd te hebben onder de naam WN Productions, gaan we door onder de nieuwe naam: ISTIMEWA EVENTS

Na deze Istimewa nieuwsbrief zult u de nieuwsbrieven ontvangen van info@istimewa-events.nl
U kunt dit e-mail adres toevoegen aan uw lijst met veilige adressen om te voorkomen dat de nieuwsbrieven in uw ongewenste mail komen.
Istimewa is ook op dit nieuwe e-mail adres bereikbaar.
16 jaar geleden richtte Wout Nijland zijn evenementenbureau “Wout Nijland Productions” op. Samen met zijn partner Wil organiseerde hij zijn eerste Pasar Malams in onder andere Leiden en Zeewolde. Hij heeft tegenslagen gehad, maar ook successen gekend. Wout Nijland evenementen werd afgekort naar WN Productions en de Pasar Malams kregen de titel “Istimewa”. Istimewa is het Indonesische woord voor “bijzonder” of “speciaal”. Wout Nijland verzamelde een vast en betrokken team om zich heen en trok met zijn Pasar Malam Istimewa door heel Nederland. De Pasar Malam Istimewa werd een begrip in Nederland en al snel nestelde WN Productions zich in de top van Pasar Malam organisaties.
Ca. 3 jaar geleden begon Wout rustig aan na te denken over zijn pensioen, ook zijn oude hobby als zanger en presentator wou hij weer op gaan pakken. Het was tijd om WN Productions over te dragen. Rond die tijd raakten Hans van der Meer en Marcel Neervoort betrokken bij het Istimewa team. Hans en Marcel werkten allebei bij de Free Record Shop op de evenementen afdeling waar ze 10 jaar evenementen ervaring opgedaan hebben. Toen Free Record Shop failliet ging en Hans en Marcel zonder werk kwamen te zitten maakte Marcel kennis met Wout Nijland via een vrijwilliger die hij al kende. Voor het zware sjouwwerk tijdens de op- en afbouw werd Marcel opgenomen in het Istimewa team. Niet veel later waren er weer extra handen nodig en nam Marcel Hans mee voor het op- en afbouwen van de evenementen.
Intussen was Wout in gesprek met een aantal potentiële overnamekandidaten, maar die gesprekken liepen op niets uit. Hans en Marcel werkten inmiddels op alle evenementen mee en begonnen ook met het mede-organiseren vanaf het kantoor van Wout. In hen zag Wout de nieuwe opvolgers voor de Pasar Malam Istimewa en zo geschiedde. In maart 2016 werden de contracten getekend.
Hans en Marcel organiseerden hun eerste evenement in Rotterdam Ahoy, en Wout pakte zijn zangcarrière op. Omdat het organiseren toch bij Wout in het bloed zit, organiseert hij nog wel de grote Pasar Malam die onderdeel is van de Huishoudbeurs met zijn nieuw opgerichte bedrijf “Wout Nijland Evenementen”. Omdat de naam WN Productions aan Wout Nijland gebonden is, hebben Hans en Marcel besloten om de Pasar Malams door te zetten onder de naam “Istimewa Events”.
Met de vaste, betrokken vrijwilligers van het Istimewa team zullen zij met veel energie en nieuwe ideeën de continuïteit van de Pasar Malam Istimewa waarborgen.

Inmiddels is het 2017 en zijn we een jaar verder na de overname. Om mee te gaan in de moderne tijd hebben Hans en Marcel Created by Samantha Bonouvrie (fotografie, videografie & design) ingeschakeld voor een make-over van Istimewa.
 
Na een degelijk marktonderzoek werd er gekeken naar een nieuw logo met frisse kleuren dat past in deze tijd, bij een jong bedrijf (Hans en Marcel zijn beiden begin 30) en de evenementen die ze organiseren. Natuurlijk is Indonesië de basis geweest. Indonesië roept veel gevoelens op maar met name de ondergaande zon tegen een paarse achtergrond is de inspiratie geweest voor het nieuwe uiterlijk van Istimewa Events.


(foto's: Pintrest) 

Met deze kleuren op het palet is er een modern en fris logo gemaakt, een nieuw logo waar we erg trots op zijn.


Het nieuwe logo van Istimewa Events (op zwarte en op witte achtergrond): 

In de nieuwe huisstijl (onder andere in het logo) in hetzelfde kleurenthema zult u onderstaand patroon vaak tegenkomen.
Dit patroon is afkomstig van een gestempelde batik stof en doet ons, heel toepasselijk, denken aan de zon, die natuurlijk goed past bij Indonesië en de Pasar Malam Istimewa 

Op korte termijn zult u zien dan ook de nieuwe site (www.istimewa-events.nl), de nieuwsbrief, Facebook (www.facebook.com/istimewa.events) en alle andere uitingen in het nieuwe jasje zitten.
Het nieuwe e-mail adres is: info@istimewa-events.nl
U kunt dit e-mail adres toevoegen aan uw lijst met veilige afzenders, om te voorkomen dat de nieuwsbrief in uw ongewenste mail (spam) binnen komt.

De evenementen, de Pasar Malams, zullen op dezelfde manier doorgezet worden zoals Wout, en daarna Hans en Marcel gedaan hebben. Dat wil zeggen; heel sfeervolle Pasars met mooie Indische decoraties, grote podia met enkel de beste artiesten uit het circuit, kwaliteits restaurants die een gevarieerd aanbod bieden uit de Indische keuken en een grote Oosterse specialiteiten markt waar de bezoeker over kan struinen en leuke aanbiedingen kan kopen.
Istimewa neemt niet met minder dan het beste genoegen. Zo blijft Sylvia Elders de vaste gastvrouw en presentatrice die de bezoeker alles vertelt over de Indische, Indonesische en Molukse cultuur. Bij Istimewa waant u zich even in Indonesië waar je je lekker senang kunt voelen en waar het team van Istimewa altijd voor u klaar staat.

Het Istimewa team hoopt u welkom te mogen heten op:
 
PASAR MALAM BALI – 10 t/m 12 maart -  IJSSELHALLEN ZWOLLE
Met optredens van:
• RIEM DE WOLFF (Blue Diamonds)
• RICKY RISOLLES
• JUSTINE PELMELAY (met live band)
• RAY SMITH 
• WIPE OUT SELECTION
• HOT NEWS
• CHALLENGE XL
• ESTER LATAMA
• DIANA MONOARFA
• SHANELLE DE LANNOY (Voice Kids)
• EDDY KING
• HUMPHREY GRAY
• FREE LINE
• DANSGROEP SEKAR AYU
• DANSGROEP ORCHIDEE
• WARNA SEMESTA DANCE COLLABORATION

                                         Koop hier uw tickets voor de Pasar Malam Bali (met korting!)

PASAR MALAM ISTIMEWA – 15 T/m 17 april (paasweekend) - Rotterdam Ahoy
Met optredens van:
• THE EXPLOSION ROCKETS 
• MASSADA met 4-SUARA
• RIEM DE WOLFF (Blue Diamonds)
• HAROLD VERWOERT (Omroep Max)
• EDU SCHALK
• WIPE OUT SELECTION
• HALMAHERA BAND
• HOT NEWS
• ESTER LATAMA
• DIANA MONOARFA
• DANSGROEP PEDULI SENI INDONESIA
(met danseressen die speciaal hier voor vanuit Indonesië over komen vliegen!)

Koop hier uwtickets voor de Pasar Malam Istimewa in Rotterdam Ahoy (met korting!)

Naast de bestaande Pasar Malam agenda die door de jaren heen goed gevuld is geraakt blijft Istimewa zich ontwikkelen. Zo gaan we onder andere de grens over richting onze zuiderburen.
Samen met de Belgische organisatie “Fiësta Europa” organiseren we in diverse plaatsen in België en Nederland evenementen onder de naam “Fiësta EurAsia”. Op deze evenementen richten we ons niet alleen op Indonesië maar op heel Zuidoost Azië. Het principe van Fiësta Europa is het zelfde, alleen richt men zich op de Europese landen. De perfecte combinatie, zo is in 2016 al gebleken in Antwerpen en Maastricht. Op Fiësta komen de 2 werelddelen samen. U luistert naar Kroncong op het ene podium of Flamenco op het andere. Bij het ene restaurant of Foodtruck eet u heerlijke Nasi Goreng, en bij de buren een Duitse braadworst of paella.  En u loopt zo van de kraampjes met spekkoek en sambal naar de droge worsten en Franse kazen.

Op deze agenda vind u alle locaties waar u Istimewa Events komend jaar kunt vinden:

Weergaven: 247

Opmerking

Je moet lid zijn van ACTW-66 Traktaat van Wassenaar. 50 euro eenmalig om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van ACTW-66 Traktaat van Wassenaar. 50 euro eenmalig

ADVERTENTIE.

WORDT ICM ABONNEE VOOR  4 EURO IN DE MAAND

Schrijf U vandaag nog in voor ICM abonnee.

Lees onze ICM algemene voorwaarden   -- >Hier

KVK - nummer 72173122

Onze adverteerders

NIEUW - Zalen Centrum &  Events Harderwijk

IN CENTRUM GELEGEN VAN NEDERLAND…

Meer  Info klik op Doorgaan

De lente breekt aan, wat dacht U van uw tuin in bamboo design? 

https://bamboedesign.nl/

Rapport Traktaat van Wassenaar aanbieding aan de Tweede Kamer.

Besluitenlijst van de procedurevergadering van donderdag 6 februari 2020

7. Agendapunt:

Verzoek van de Federatie Indische Nederlanders, namens ICM Online, tot aanbieding van het boek 'Rapport traktaat van Wassenaar'

Zaak:

Brief derden - Federatie Indische Nederlanders te Den Haag - 13 januari 2020 Verzoek Federatie Indische Nederlanders, namens ICM Online, tot aanbieding boek 'Rapport traktaat van Wassenaar' - 2020Z00267

Besluit:…

Doorgaan


Het boek "Rapport traktaat van Wassenaar" €  50 exclusief verzendkosten, donaties boven € 50 ontvangen het boek kosteloos. Deelnemers  die zich inschrijven voor ACTW66 kosteloos. Boek wordt vrijgegeven nadat deze aan het nieuwe kabinet is overhandigd

www.calbona.nl

Graag bestel ik het ICM Jaarboek "Toegang tot de Indische Wereld"  prijs 19,95 exclusief  verzendkosten € 3,95  Bestellen

hier !  

Velen lezen nu al mijn pas uitgebrachte boek "Voorbode van het turbulente Millennium" .................

INDISCHE NEDERLANDER AAN HET WOORD. ===>>> 

Zie verder Hier 

ICM/MSN de geschiedenis van de Indische  een digitale guerrilla

kik hier on te downloaden

 http://www.diasporaindonesia.org/

=Onderzoekrapport naar tegoeden

particuliere bank en - levensverzekering van Nederlanders in Indie 1940 -1958

klik HIER

========================

Rapport

Diaspora Dispatch Memorizer for prime Minister Mark Rutte 

Download EJOS Newsletter

HIER / HERE

 

Recensie “door de ogen van het kind”  De vader van een bekende schrijver overleefde het jappenkamp door op zijn tellen te passen en door de macht van het getal de macht over zijn leven in eigen hand te houden (Adriaan van Dis, Indische Duinen). 

Leo Blokhuis schrijft boek over Indo-Rock De bekende popmuziekhistoricus Leo Blokhuis (onder andere bekend als deskundige en DJ van de “Top 1000 Aller Tijden” die aan het eind van ieder jaar op TV te zien is) is momenteel druk bezig met een standaardwerk over Indo-Rock.…  Doorgaan  

 Buitenkampers Sinds de première heeft nu al ruim 5000 bezoekers getrokken Doorgaan

 Farewell to the Indies (De Engelse vertaling van  het  boek "Weg uit Indië", verschenen in 2012) is nu op website  www.hansvervoort.nl 

gratis te downloaden als ePub, PDF-file, Kindle-file of Word-file

Of hier op ICM site downloaden HIER.Het besluit om onderzoek naar dekolonisatie van Nederlands-Indiē uit eigen zak te betalen is een diplomatieke beslissing

Mijn levensverhaal - 5     door onze correspondent in Nieuw Zeeland, Adrian Lemmens  doorgaan

Column van Ellen Hauwert


 

Likeur met spekkoek smaak predikaat fine and excellent!   Doorgaan

Pasar Malam Selamat 

Datang in Holland - boek verkrijgbaar bij Amazon.met  vertaalde  Nederlandse artikelen - Engels Doorgaan  

 

www.prepaidunion.com

 © 2021   Gemaakt door F.Schwab (ICM Editor).   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden