Wie wil gezellige dingen samen gaan doen, gaarne jullie meningen hierover, a.u.b.

Hallo Allemaal.

In 2009 en kort geleden hebben enkele leden van deze site naar mij rechtstreeks gemaild(geschreven)
met de vragen:
1.--
Kunnen wij een kumpulan, een meeting, een selamatan of iets dergelijks voor de leden van deze site houden.?
2.--
Tijdens de meeting kunnen wij dan onder anderen:
Gezellig met elkaar ngobrol.
3.--
Gezellig met de bingo en tombola meedoen.
4.--
Gezellig dansen.
5.--
Af en toe sportief met elkaar discussieren, bij voorbeeld over de benamingen Indo's,
Indisch-Nederlanders, Dutch-Indonesians etcetera.

Mijn antwoord aan deze leden was:
Het is niet gemakkelijk om zoiets te realiseren omdat de leden wonen ver van elkaar.
Er komen heel er weinig leden of er komt practisch niemand, de aanwezigen kan je met de vingers van jouw beide handen tellen.

Welnu,.....lees verder a.u.b.

Volgens de "Kabar Angin"
zijn een aantal Indo's druk bezig om een club of stichting of vereniging op te richten.

Mijn vraag aan jullie allemaal:
Als er een club of een stichting of een vereniging komt waar jullie op bepaalde tijden
samen gezellige dingen kunnen gaan doen,
willen jullie als leden van deze site
inschrijven bij deze club of stichting of vereniging.????

Niet bescheiden doen, niet schamen, a.u.b.

Gaarne jullie eerlijke en openhartige meningen hierover, a.u.b.
Jullie kritiek, jullie menigen, jullie sugesties, jullie ideeën, etcetera zijn allemaal wlkom.

Hier in deze rubriek kunnen jullie allemaal jullie meningen gaan schrijven, a.u.b.

Zaterdag 23 januari 2010.
Ik wacht op jullie reacties,
Ben Vink.

Weergaven: 77

Opmerking

Je moet lid zijn van ACTW-66 Traktaat van Wassenaar. 50 euro eenmalig om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van ACTW-66 Traktaat van Wassenaar. 50 euro eenmalig

Reactie van F.Schwab (ICM Editor) op 27 Januari 2010 op 16.32
Beste Ellen,

Ik had het stuk gepost.
Wordt eenn ICM & Club Live4life Foundation, die sluit zich aan bij Live4life, en als "werkgroep" worden alle operationele zaken beheerd, dus alles.

- 12 evenementen worden gegeven bij Het Flevoparq en Hei5.
- Twee formaties voor de huisband (Td Band + Adventure en de groep Manna) gast bands / artiesten tot maximaal 3 worden gesecleteerd door lezers van ICM Krant en leden van ICM Forums.

Voor het 13e evenement wordt een groot concert gehouden in het Flevoparq. Waar wederom lezers van de ICM Krant en leden van ICM forums de programmering bepalen, dus dan ook bekende artiesten en eventueel uit het buitenland op het podium komen.

Mensen betalen voor het "aansluiting" tot de Club € 15 per maand, en krijgen op termijn een soort Clubcard waar ICM aan haar opdrachtgevers aanbiedingen of kortingen gaan bedingen bij concurrerende evenementen, en .................. mensen krijgen gratis de ICM Krant.

Hoop dat duidelijk is.
Grt Ferry Schwab
Reactie van F.Schwab (ICM Editor) op 26 Januari 2010 op 12.18
CLUB LIVE4LIFE FOUNDATION

Wist U dat Live4Life Foundation een initiatief is van Oscar Harris? En Live4Life al een geruime tijd actief is? Velen bekekende artiesten zoals o.a. onze Blue Diamond Riem de Wollf, Ais en Wieteke behoren tot de Live4Life Foundation, volgende meer hierover! Nu heeft ICM zich als aangesloten als "club" bij Live4Life Foudation; hiermee wordt 1 klap de primaire - en de secundaire doelen gerealisseerd, doet u ook mee?

Wat gaat de ICM Club Live4life U bieden?
Iedere maand zal er een evenement worden georganiseerd met wissellende thema's bijvoorbeeld een thema gewijd aan “.......” , waarin standaard twee huis formaties akte de presente geven. De invulling van het thema wordt voorgelegd aan de lezers en het forum van het ICM, en die beslissen uiteindelijk wat die maand het thema wordt. De opbrengsten na kosten uit de 11 gehouden maandelijkse evenementen worden opgespaard en besteed voor een groot concert waar beroemde artiesten en artiesten uit het buitenland worden uitgenodigd. Het twaalfde evenement wordt een groot concert en wederom bepalen leden/lezen van het forum. Essentieel is dat alle leden/lezers/relaties van ICM nu lijfelijk bij elkaar komen om gezelligheid te delen door dans, eten en podium programma die zij zelf hebben gekozen.

De groepsforum beleving en deelneming op ICM is heel groot. Hoog in het vaandel staan betrouwbaarheid, eerlijkheid en respect voor elkaar. Als 1 van de weinigen melden leden zich met hun echte naam, en foto. Soms om redenen wil men geen foto plaatsen en nemen telefonisch contact met ICM op. Ook Ferry Schwab wil nooit op de foto, blijft liever achter de schermen, en uiteraard wel op het podium staan als het moet! Heeft veel lezingen en seminars gegeven in zijn eigen professsie en als docent aan de Rabo accademie, de voorganger van de master classes en MBA.

De evenementen worden op twee vaste locaties gegeven tw. Flevoparq en Hei5.

In het Flevoparq met zijn 6.200 m2 kunnen evenementen worden gegeven van 150 tot 2000 man; is multifunctioneel in Dronten vlakbij Zeewolde. In de maand juli wordt hier al bijvoorbeeld een pasar malam gegeven, de intentie is om aansluitend in de maand augustus of de maand september de grote show te geven, die dan dan door 3000 man kan worden bijgewoond, misschien wederom met een soort pasar. Zie www.flevoparq.nl

Hei5 is een partycentrum op het landgoed Stakenburg waar maximaal 150 man in kunnen mooi gesitueerd met een Hotel, indien men de diep in het glaasje heeft gekeken in het mooi Veluws landschap. Zie www.hei5.nl , deels nog in ontwikkeling.

De nieuwe ICM Club Live4Life heeft 400 leden minimaal nodig waar maandelijks bijdrage voor wordt gevraagd, hiervoor krijgt de Club Live4live cardhouder terug een maandelijks evenement die het ICM Forum met haar leden als Thema heeft gekozen.

CLUB LIVE4LIFE FOUNDATION


Op 13 maart a.s. willen wij gaan starten met ICM Club Live4life, en op 27 februari in Lunteren kunt U zich al "aansluiten".

de locatie wordt bepaald naar het aantal inschrijvingen waar het evenement wordt gehouden als aangesloten van ICM Club Live4life . Uw krijgt een exclusieve Club Live4life Card die u vele toekomsting exclusiviteiten zal gaan bieden in vele vormen producten en acties, die ICM als Krant met haar opdrachtgevers uiteindelijk kan bieden, maar in het bijzonder het "Club" gevoel die op Het ICM, ICM sites en TV Oranje nadrukkelijk nu al aanwezig is.

CLUB LIVE4LIFE FOUNDATION

U kunt zich nu al inschrijven en aansluiten:
Naam : ........................................................................

Adres : ........................................................................

WPL : ........................................................................

Tel. : .......................................................................

Email : ........................................................................Lid van O ICM Online O ICM NING O ICM MultiPly

onder de naam .................................

O Ontvang nu dagelijks ICM Krant

Info product : icmwebmaster@live.nl , schwab@icm-online.nl , m.c.j.manengkei@chello.nl, albertvanprehn@scarlet.nl

Of via de redactie info@icm-online.nl

Volgende keer meer over Productinfo ICM Club Live4life Card en de organisatie rond de Foundation Live4life met voorzitter Oscar Harris o.a. en omringd wordt door vele bekende artiesten.Reactie van Ellen Hauwert op 25 Januari 2010 op 22.38
oh...ik dacht dat het in het verlengde van of onder de plu van de Live4life zou worden aangeboden. Of zie ik door de bomen het bos niet meer. Ik heb me natuurlijk als lid op gegeven en hoop toch meer bericht erover te mogen ontvangen . Zeker aangaande de maandelijkse lidmaatschapsgelden die nog onbesproken zijn. Of zit ik gewoon te weinig te neuzen in deze site?
Het zou inderdaad leuk zijn iets van jullie kant te organiseren voor de leden en ingeschrevenen om elkaar te ontmoeten en dan liefst centraal in het land/ ter hoogte van Eindhoven. Ik zag al vele namen passeren waarvan enkele misschien verre familie.
De vraag is natuurlijk hoe groot houd je het en is het haalbaar vanwege de zomer maanden .En dan de agenda's die almaar volgeschreven raken. Utrecht is trouwens ook een centraal punt. Meestal plak ik er een kort sightseeing week end aan vast daar gewoond hebbende. Mocht je zover zijn en er fiches moet worden gehangen overal ben ik bereid hier in het zuiden er in kranten etc over te schrijven en bericht te geven. Ben benieuwd wat er uit komt.

ADVERTENTIE.

WORDT ICM ABONNEE VOOR  4 EURO IN DE MAAND

Schrijf U vandaag nog in voor ICM abonnee.

Lees onze ICM algemene voorwaarden   -- >Hier

KVK - nummer 72173122

Advertentiee

De lente breekt aan, wat dacht U van uw tuin in bamboo design? 

https://bamboedesign.nl/

Rapport Traktaat van Wassenaar aanbieding aan de Tweede Kamer.

Besluitenlijst van de procedurevergadering van donderdag 6 februari 2020

7. Agendapunt:

Verzoek van de Federatie Indische Nederlanders, namens ICM Online, tot aanbieding van het boek 'Rapport traktaat van Wassenaar'

Zaak:

Brief derden - Federatie Indische Nederlanders te Den Haag - 13 januari 2020 Verzoek Federatie Indische Nederlanders, namens ICM Online, tot aanbieding boek 'Rapport traktaat van Wassenaar' - 2020Z00267

Besluit:…

Doorgaan


Het boek "Rapport traktaat van Wassenaar" €  50 exclusief verzendkosten, donaties boven € 50 ontvangen het boek kosteloos. Deelnemers  die zich inschrijven voor ACTW66 kosteloos. Boek wordt vrijgegeven nadat deze aan het nieuwe kabinet is overhandigd

www.calbona.nl

Graag bestel ik het ICM Jaarboek "Toegang tot de Indische Wereld"  prijs 19,95 exclusief  verzendkosten € 3,95  Bestellen

hier !  

Velen lezen nu al mijn pas uitgebrachte boek "Voorbode van het turbulente Millennium" .................

INDISCHE NEDERLANDER AAN HET WOORD. ===>>> 

Zie verder Hier 

ICM/MSN de geschiedenis van de Indische  een digitale guerrilla

kik hier on te downloaden

 http://www.diasporaindonesia.org/

=Onderzoekrapport naar tegoeden

particuliere bank en - levensverzekering van Nederlanders in Indie 1940 -1958

klik HIER

========================

Rapport

Diaspora Dispatch Memorizer for prime Minister Mark Rutte 

Download EJOS Newsletter

HIER / HERE

 

Recensie “door de ogen van het kind”  De vader van een bekende schrijver overleefde het jappenkamp door op zijn tellen te passen en door de macht van het getal de macht over zijn leven in eigen hand te houden (Adriaan van Dis, Indische Duinen). 

Leo Blokhuis schrijft boek over Indo-Rock De bekende popmuziekhistoricus Leo Blokhuis (onder andere bekend als deskundige en DJ van de “Top 1000 Aller Tijden” die aan het eind van ieder jaar op TV te zien is) is momenteel druk bezig met een standaardwerk over Indo-Rock.…  Doorgaan  

 Buitenkampers Sinds de première heeft nu al ruim 5000 bezoekers getrokken Doorgaan

 Farewell to the Indies (De Engelse vertaling van  het  boek "Weg uit Indië", verschenen in 2012) is nu op website  www.hansvervoort.nl 

gratis te downloaden als ePub, PDF-file, Kindle-file of Word-file

Of hier op ICM site downloaden HIER.Het besluit om onderzoek naar dekolonisatie van Nederlands-Indiē uit eigen zak te betalen is een diplomatieke beslissing

Mijn levensverhaal - 5     door onze correspondent in Nieuw Zeeland, Adrian Lemmens  doorgaan

Column van Ellen Hauwert


 

Likeur met spekkoek smaak predikaat fine and excellent!   Doorgaan

Pasar Malam Selamat 

Datang in Holland - boek verkrijgbaar bij Amazon.met  vertaalde  Nederlandse artikelen - Engels Doorgaan  

 

www.prepaidunion.com

 © 2020   Gemaakt door F.Schwab (ICM Editor).   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden