Waarom een ICM Bali Home Vision Club?

Waarom een ICM Bali Home Vision Club?
10969009700?profile=RESIZE_584x
10969010259?profile=RESIZE_584x 

 Waarom een ICM Bali Home Vision Club?

 ICM redactie constateerde bij haar abonnees, en lezers op de verschillende Facebookgroepen er behoefte bestaat voor een kort – en/of lang verblijf op Bali. De wens voor een eigen woning. Bij het huren bouwt men geen eigen vermogen op. Tegelijkertijd speelde op de achtergrond het bouwen van ressort op Bali, Java, Borneo, Sumatra en Sulawesi. Het betreffende rapport is in Tweede Kamer aangeboden ter goedkeuring.

 Om het wonen mogelijk te maken heeft ICM vooraf onderzoeken gehouden. Het resultaat: Oprichting van Nederlandse onderneming“ ICM Bali Home Vision” te Denpasar, die belast is met alle zaken van A tot Z. Met de nadruk om Uw zorgen weg te nemen wanneer de woning is opgeleverd. In deze fase “de service” daar is het om doen voor ICM Bali. De inrichting van de woning, het houden van toezicht, onderhoud, ICM kantoor die U ondersteunt tijdens het Uw verblijf, bij het vervoer, de verhuur en overige zaken.

 In september 2022 werd gestart met het promotietraject "ICM BALI HOME VISION" middels het staan van de ICM stands op alle Pasars van Istimewa - events. Ruim 932 verzoeken informatie / aanvragen, veel geïnteresseerden, potentiële kopers en kopers leverde deze promotie- campagne op. Dagelijks gaat er wel een telefoontje of via de mail.

 Opvallend dat de meesten kwamen met verzoeken dat ze op de hoogte willen worden gehouden over de ICM Bali actuele ontwikkelingen. Vooraf had redactie van ICM al een onderzoek gestart op haar vele ICM Facebook groepen.  Bali heeft voor velen een betekenis. 

Voor de ouderen - met een verleden naar het voormalige Indië - om te genieten van hun verblijf op Bali. De vakantiegangers bij hun bezoek aan de Pasar Malams bij het zien van ICM Bali banners lang al discussierend bleven stilstaan. Vervolgens naar ICM Bali Home Vision stands toe stappen. Hier vele vragen stelden, en de Flyer meenamen. Opvallend is dat veel jonge gezinnen zien een huisje op Bali wel zitten voor vakantie en investering voor hun pensioen later. Belangrijk de service die ICM biedt voor het onderhoud, het toezicht bij hun aanwezigheid en de mogelijkheid de verhuur via ICM Bali.

Persoonlijk, was ik bezig met zoeken van Tweede woning op Bali. Sorry, ik moet zeggen wij (sinds kort mijn aanstaande een knappe Balinees), en zij kwam met deze projectontwikkelaar aanzetten. Ik schrok van de goedkoopheid van deze woningen.  Mijn auto heeft 60K gekost.  De prijzen zijn de trekpleister en dan ook nog op het mooie eiland Bali.  

 

Daarom, nu de oprichting in Nederland ICM Bali Home Vision Club om de ontwikkelingen te kunnen blijven volgen en het samen zijn. 

 ICM Project heeft het volgende inmiddels gerealiseerd namelijk op de ICM web portaal (Indische Internetkrant) afzonderlijk het onderdeel ICM Bali Home Vision met als het communicatiekanaal Facebook. 

1.Al beschikbaar:

Middels onze krant (www.icm-online.nl) waar afzonderlijk de rubriek "ICM BALI HOME VISION" is ondergebracht plus een afzonderlijk ICM - Groep. Hier wordt het volledig project van promotie, bouwfase, oplevering en inrichting in beeld gebracht. Via deze groep chat kan onderling worden gecommuniceerd met Uw aanstaande buren. Ook tonen wij hier beelden van uit de bouwput in Tababan. (Bijna iedereen kent ICM krant die sinds 1999 bestaat, en mooi projecten in zijn portefeuille heeft)

 2. In Nederland worden periodieke presentaties te Leiden bij oude HEMA Gebouw georganiseerd.

3. Een ICM Bali koperclub in Nederland die periodiek wordt gehouden bij oude Gebouw te Leiden. Later ook te Denpasar. Doel dat toekomstige buren of buren om met elkaar beter te leren kennen. 

4.Via onze ICM Stands op de Pasar Malams van Istimewa-events kan U altijd nog eens met uw globale vragen komen.

ls potentiële koper / koper kan U zich inschrijven via ICM Online bij < Inschrijven > of mailen naar Schwab@icm-online.nl. De kosten bedraagt 475 euro per jaar. Voor zich spreekt dat de opzet van dergelijke organisatie met alle benodigde ICT infrastructuur niet kosteloos kan zijn.

Bij de inschrijving van het project (nemen van een optie) of de koop wordt dit bedrag in mindering gebracht.

Meer informatie op www.icm-online.nl onder de rubriek ICM Bali Home Vision.

Email info@icm-online.nl direct schwab@icm-online.nl Whatsapp 06 37 2824 33

 
 
E-mail me wanneer mensen hun opmerkingen achterlaten –

U moet lid zijn van ICM - abonnement 8 euro per maand periode 2024 - 2025 om opmerkingen toe te voegen!

Doe mee ICM - abonnement 8 euro per maand periode 2024 - 2025

Blog Topics by Tags

Monthly Archives