Voortgang de zaak ACTW-66 Traktaat van Wassenaar.

Voortgang de zaak ACTW-66 Traktaat van Wassenaar.
12385239264?profile=RESIZE_584x
12385239100?profile=RESIZE_710x
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Zoals U bekend heeft de politieke partij de VVD zich geoppert om onze zaak in de Tweede Kamer te behartigen ( Mark Harbes / Ruudmer Heerema van de VVD)
 
Onlangs berichte Sophie Hermans onze delegatie namens  Dilan Yeşilgöz-Zegerius en namens de VVD dat het dossies ACTW- 66 is overgedragen aan haar collega Chris Simons.  Deze zal dit verder verzorgen..  De griffer zal zorg dragen voor het overdragen van het logsitiek deel nl. alle materialen (rapporten etc.)
Jammer genoeg  is het de partij  VVD niet gelukt om in korte periode Kabinet Rutte deze op de agenda te zetten.   Te denken dat vooraf de aanbieding mede andere collega's van  Sophie Hermans intensief bezig zijn geweest om de juiste persoon voor deze zaak aan te wijzen.  Dit werd de heer Rutmer Heerema van de VVD.
 
Binnenkort heeft delegatie ACTW-66 een gesprek met Tweede Kamer.  Met als doel om het rapport te presenteren.  Dit zal voor alle Kamerleden helderheid brengen. Tijdens de onderzoeken blijkt dat de Nederlandse Overheid volledig niet bekend is met de historie, achtergronden en de geschiedenis betreft. Voortdurend het beeld 1940 - 1945,  KNIL en Bersiap in beeld komt.  Het beeld 1947   tot 1962  tot op heden lichtjes is gebracht van de vreselijke oorlogmisdaden gepleegd door het Kabinet Drees.  Heel snel verdwijnt dit beeld van politiek en media.  De Nederlander wil niet geconfronteerd worden met hun verleden. 
 
Word Vervolgd.
E-mail me wanneer mensen hun opmerkingen achterlaten –

U moet lid zijn van ICM - abonnement 8 euro per maand periode 2024 - 2025 om opmerkingen toe te voegen!

Doe mee ICM - abonnement 8 euro per maand periode 2024 - 2025

Blog Topics by Tags

Monthly Archives