Vervelend dat wij hier - en daar suggestieve vragen krijgen of het Traktaat van de baan is.

12675975101?profile=RESIZE_710x

Voor de vragenstellers wat zou U het doen als U ruim 4 ton aan privegelden heeft betaald aan de gemaakte kosten  en met het team 7 jaren werk erin heeft gestopt, zou u ook dan stoppen, en wetende wat een Verdrag inhoudt ?
 
In het maleis noemen wij dit soort vragen ; " Buang batu simbuji tangan" .
 
Wees zelf eerlijk naar je toe zou je ook die toewijding en die kracht / energieook  hebben gehad voor anderen ? 
 
Er was een familie die zich bij ons meldde op de Pasar Malam en helemaal uit Maastricht kwam en het volgende zei : " Weet U,   alleen al het respect dat jullie het voor elkaar hebben gekregen om het Rapport  Traktaat van Wassenaar in de Tweede Kamer te krijgen,  na 60 jaren zijn jullie de enige Indo's die dit hebben gedaan en nu weten ze het  eindelijk?   
 
Voor de zeurende vragenstellers het kan ook anders !
 
Verdragen gijzelen Nederland nu, dat voelen wij allen ! 
Nederland wordt nu door twee Verdragen gegijzeld : Klimaat en asil / emigratie, zie de kracht van een verdrag in de samenleving, en noch worden de Indo's niet wakker !  Ik heb vanaf het begin altijd geloofd in deze zaak, wij komen er wel !
Dit is de kracht van een Verdrag. Traktaat van Wassenaar 1966 is een verdrag geratificeerd tussen Nederland en de republiek Indonesie, hier werd afgesproken Indonesie betaalt ruim 7.2 miljard aan Nederland om deze weer uit te betalen aan De Nederlandse Indische Burgers, die het land werden uitgezet.
 
Onbegrijpelijk dat er mensen zijn die zulke vragen durven te stellen, nu, wat hebben ze zelf ondernomen in die 60 jaren. 
 

 

E-mail me wanneer mensen hun opmerkingen achterlaten –

U moet lid zijn van ICM - abonnement 8 euro per maand periode 2024 - 2025 om opmerkingen toe te voegen!

Doe mee ICM - abonnement 8 euro per maand periode 2024 - 2025

Blog Topics by Tags

Monthly Archives