Van 29 juni t/m 1 juli is de jaarlijkse Pasar Malam Istimewa weer in Zeist

In en rondom sporthal Dijnselburg kan men weer 3 dagen genieten van alles wat met Indonesië en haar rijke cultuur te maken heeft.

 

Op vrijdag 29 juni zal er een bijzonder optreden zijn van Tante Lien.

Samen met Aïs Lawa-Lata, waar ze al 40 jaar mee op de bühne staat, neemt Wieteke van Dort u mee op reis naar de Gordel van Smaragd met al die bekende liedjes van vroeger uit o.a. De Late Late Lien Show zoals “Geef mij maar nasi goreng”, “Arm Den Haag” en “Ajoen Ajoen”.

Naast Tante Lien zijn er op vrijdag, op de maar liefst 3 podia, optredens te zien van de band Simply Friends, zanger en entertainer Edu Schalk en zangeres Ester Latama. Dansgroep Wahana Budaya zal gedurende de dag 3 dans demonstraties geven met traditionele dansen van de verschillende eilanden uit Indonesië.

 

Op zaterdag zal een ook spectaculair hoogtepunt zijn. Dan zal er demonstratie gegeven worden door het team van Kempo Kuntao Nederland. Tijdens deze martial arts show worden wapens, zelfverdedigingstechnieken en breektesten gedemonstreerd. Deze groep kunt u kennen van Holland’s Got Talent waar ze met deze demo de finale wisten te behalen! Verder deze dag optredens van Wipe Out Selection, Ben Heart, Diana Monoarfa & Ester Latama en Shanelle de Lannoy. Deze dag is er tot middernacht een speciale Rock&Roll avond met DJ Henny en Blue Moon Trio die veel Elvis Presley nummers zullen spelen.

 

Zondag 1 juli zijn er zeker 2 hoogte punten. Zo zal er voor het eerst in Zeist een traditionele Indische modeshow zijn en zal Danny Everett exclusief op de Pasar Malam Istimewa in Zeist zijn nieuwste single "Als zij eens wist" komen presenteren. Men kan lekker dansen met de allround band Hot News en het duo Free Line die John Russell Jr. als speciale gast mee nemen naar Zeist. Bij Eddy King kan men genieten van lekkere Indo-rock en de dansgroep Aniadi Art verzorgt prachtige dans demonstraties in traditionele kostuums.

 

Maar de Pasar Malam Istimewa is meer dan muziek en dans. Op dit evenement staan meer dan 50 kramen met uiteenlopende Oosterse specialiteiten. Daarnaast staan er zowel in de sporthal als buiten op het plein verschillende eetstandjes en restaurants waar Indonesische maaltijden en snacks aangeboden worden. Elke stand heeft zijn eigen specialiteiten.

 

Kaarten voor dit gezellige festival in Zeist zijn al vanaf €5,- te koop op www.istimewa-events.nl waar ook meer informatie over het evenement en het programma te vinden is.

Weergaven: 228

Opmerking

Je moet lid zijn van Indische Internetkrant sinds 1999 onderdeel van ICM om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Indische Internetkrant sinds 1999 onderdeel van ICM

ADVERTENTIE.

WORDT ICM ABONNEE VOOR  4 EURO IN DE MAAND

Schrijf U vandaag nog in voor ICM abonnee.

Lees onze ICM algemene voorwaarden   -- >Hier

KVK - nummer 72173122

Advertentiee

De lente breekt aan, wat dacht U van uw tuin in bamboo design? 

https://bamboedesign.nl/


Het boek "Rapport traktaat van Wassenaar" €  50 exclusief verzendkosten, donaties boven € 50 ontvangen het boek kosteloos. Deelnemers  die zich inschrijven voor ACTW66 kosteloos. Boek wordt vrijgegeven nadat deze aan het nieuwe kabinet is overhandigd

www.calbona.nl

Graag bestel ik het ICM Jaarboek "Toegang tot de Indische Wereld"  prijs 19,95 exclusief  verzendkosten € 3,95  Bestellen

hier !  

Velen lezen nu al mijn pas uitgebrachte boek "Voorbode van het turbulente Millennium" .................

INDISCHE NEDERLANDER AAN HET WOORD. ===>>> 

Zie verder Hier 

ICM/MSN de geschiedenis van de Indische  een digitale guerrilla

kik hier on te downloaden

 http://www.diasporaindonesia.org/

=Onderzoekrapport naar tegoeden

particuliere bank en - levensverzekering van Nederlanders in Indie 1940 -1958

klik HIER

========================

Rapport

Diaspora Dispatch Memorizer for prime Minister Mark Rutte 

Download EJOS Newsletter

HIER / HERE

 

Recensie “door de ogen van het kind”  De vader van een bekende schrijver overleefde het jappenkamp door op zijn tellen te passen en door de macht van het getal de macht over zijn leven in eigen hand te houden (Adriaan van Dis, Indische Duinen). 

Leo Blokhuis schrijft boek over Indo-Rock De bekende popmuziekhistoricus Leo Blokhuis (onder andere bekend als deskundige en DJ van de “Top 1000 Aller Tijden” die aan het eind van ieder jaar op TV te zien is) is momenteel druk bezig met een standaardwerk over Indo-Rock.…  Doorgaan  

 Buitenkampers Sinds de première heeft nu al ruim 5000 bezoekers getrokken Doorgaan

 Farewell to the Indies (De Engelse vertaling van  het  boek "Weg uit Indië", verschenen in 2012) is nu op website  www.hansvervoort.nl 

gratis te downloaden als ePub, PDF-file, Kindle-file of Word-file

Of hier op ICM site downloaden HIER.Het besluit om onderzoek naar dekolonisatie van Nederlands-Indiē uit eigen zak te betalen is een diplomatieke beslissing

Mijn levensverhaal - 5     door onze correspondent in Nieuw Zeeland, Adrian Lemmens  doorgaan

Column van Ellen Hauwert


 

Likeur met spekkoek smaak predikaat fine and excellent!   Doorgaan

Pasar Malam Selamat 

Datang in Holland - boek verkrijgbaar bij Amazon.met  vertaalde  Nederlandse artikelen - Engels Doorgaan  

 

www.prepaidunion.com

 © 2020   Gemaakt door F.Schwab (ICM Editor).   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden