De Indische Verkiezingsbarometer deel -1 (inleiding)

10897255891?profile=originalDe Indische Verkiezingsbarometer deel -1 (inleiding)  

Uw stem bepaalt hoe Indische het politiek landschap wordt in het aanstaande Kabinet!

 

Alle partijen zijn zich druk aan het voorbereiden op de verkiezing van 12 september. Als een stuk promotie worden nu vooraf gestemd wie de fractieleiders worden binnen de partijen.

Hoe zit nu met de Indische Gemeenschap die niet eens een politieke partij heeft met een populatie van ander half miljoen? Die heeft het Indisch Platform (IP).

 

Ja, de meesten brengen regulier hun Indische stem uit op 1 van de 10 politieke partijen in de hoop dat deze partij ook Indisch gekleurd is. Met Indisch gekleurd wordt bedoeld dat ook de Indische agenda wordt opgenomen in hun agenda. Niet iedere partij staat te springen om deze Indische belangen te behartigen. Immers er wordt ver teruggegaan naar WAR-II, bersiap, "koele kille ontvangst, en over claims die de republiek Indonesië al aan Nederland heeft betaald; Echter geen van de afspraken is Nederland nagekomen. Neem de Molukse kwestie etc...

Deze Indische rekening is ruim 68 jaren vooruit geschoven!

 

In een periode van bezuiniging komt daar boven op nog eens ruim 7, 8 miljard die Nederlandse regering verschuldigd is. aan de Indische gemeenschap. 68 jaar wisten regeringen op een rij deze Indische rekening voor zich uit te schuiven, en geld wat toe komt aan de Indische Gemeenschap.

 

 Citaat van Oud Minister van Financiën Gert Zalm " Nederland zit op het Indisch geld".

 

Met uw stem op 1 van de 11 politieke partijen bepaalt U het Indische Politiek landschap in het volgende kabinet.

Maar hoe weet U dat de politieke partij Indisch gekleurd is?

Daarom starten wij ook een soort stemming die wij wekelijks vervatten in de Indische verkiezingsbarometer waar als stemwijzer aan iedere partij een Indisch ster wordt toegekend. Het toekennen van een Indische ster op basis van feiten uit het verleden dus uit voorgaande Kabinetten hoe hun opstelling was tegen het Indisch dossier: zaken die tot stand zijn gebracht, hervormingen, betrokkenheid, achter de Indische zaak te staan, en in de aankomende verkiezing verder te gaan met de Indische kwestie (dus opgenomen in het verkiezingsprogramma).

Als stemwijzer wordt aan de politieke partijen maximaal vier **** Indische sterren toegekend; kwalificaties hiertoe zijn bewezen feiten uit voorgaande kabinetten:

* Indische zaken tot stand zijn gebracht,

* Hervormingen,

* Betrokkenheid,

* Achter de Indische zaak te staan, steun en aankomende verkiezingen verder te gaan met de Indische zaak ( opgenomen het in het verkiezingsprogramma).

 

Wordt vervolgd -

Volgende keer met de door ICM forum opgestelde stemwijzer, waar ook U Uw Indische Sterren kunt U toevoegen, of afnemen met de procedure!

 

E-mail me wanneer mensen hun opmerkingen achterlaten –

U moet lid zijn van ICM - abonnement 6 euro per maand periode 2023-2024 om opmerkingen toe te voegen!

Doe mee ICM - abonnement 6 euro per maand periode 2023-2024

Blog Topics by Tags

Monthly Archives