Terugblik -

1ste Pasar Malam in het Flevoparq in Dronten

Een Ooster Festival Vrijdag 9, zaterdag 10 , en zondag 11 Jl.

Gezellig uitje voor de hele familie staat bij deze Pasar Malam centraal met Live muziek, lekker Indisch eten, oosterse avondmarkt met vele attrakties voor de kids, maar in het bijzonder met vele vernieuwingen was de missie van deze pasar en niet onbelanrijk dat deze pasar die bekendheid te geven in Flevoland. 1 ding op eigen krachten staat deze pasar als een huis na de beproefing van een wk finale en dan nog eens de weergoden die de termostaat op 36 graden zette in Flevoland. Dankzij een top product en een uitgebalanceerde ludieke marketing campagne uitgevoerd door een reclame bureau, media en op het Internet door het ICM. Hier zijn noch moeite en noch kosten voor bespaard!

Het was dertig jaren geleden dat de eerste pasar malam in Dronten werd gehouden wist de wethouder van Dronten te melden, die de opening verrichte. Desondanks de WK finale, en de weergoden die extreem hoge tropisch temperaturen brachten mochten de organisatie stichting Stellar events en Het Flevoparq niet mopperen als het om bezoekersaantallen gaat die de media wist te bereiken. Tegen diezelfde achtergrond bij andere evenementen de bezoekers massaal wegbleven meldt de krant De Stentor van vandaag!

Vele ICM relaties hebben deze pasar malam bezocht o.a. Wieteke van Dort kwam speciaal voor ICM uit Den Haag naast vele anderen. De meesten vonden het een complete pasar malam met zijn 6100 m2 exclusief de buiten activiteiten die toch op 10.000 m2 komt. Uiteraard niet te vergelijken met TTF (pasar malam besar) in Den Haag. Wel is deze pasar drie maal zo groot als pasar malam Indonesia gehouden op het Malieveld in Den Haag .

Door nieuwe thema's in te voeren zoals een kinderbioscoop, vliegeren, sportactiviteiten, het filmtheater, en de klassieke Indo Lounge bar (IndoRock cafe) waar het tweede podium veel gezelligheid biedt voor opkomend - en nieuw talent.

Bij het filmtheater werden o.a. de films / dvd Stamboel, Ver van mijn Familie, Contractpensions en van Indie naar Indonesia getoond.

Op media gebied is dit evenement ludiek gepromoot via: Flevopost, omroep Flevoland, TV Oranje, Partyvision, Het ICM (Hyves, facebook, NING, Multiply en www.icm-online.nl), en op meer dan 60 distributiepunten in Flevoland en Gelderland gepromoot in samenwerking met een reclamebureau die ook speciale kortingacties bedacht.

Op YouTube met het kanaal multiicm en www.icm-online.nl verschijnt a.s. donderdag een kleine reportage en clips over pasar malam Dronten.

Zie verder www.tjampoer.nl

Met dank aan John van Hese.

Weergaven: 58

Opmerking

Je moet lid zijn van Indische Internetkrant sinds 1999 onderdeel van ICM om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Indische Internetkrant sinds 1999 onderdeel van ICM

Reactie van Ben Vink op 14 Juli 2010 op 20.41

ADVERTENTIE.

WORDT ICM ABONNEE VOOR  4 EURO IN DE MAAND

Schrijf U vandaag nog in voor ICM abonnee.

Lees onze ICM algemene voorwaarden   -- >Hier

KVK - nummer 72173122

Advertentiee

De lente breekt aan, wat dacht U van uw tuin in bamboo design? 

https://bamboedesign.nl/


Het boek "Rapport traktaat van Wassenaar" €  50 exclusief verzendkosten, donaties boven € 50 ontvangen het boek kosteloos. Deelnemers  die zich inschrijven voor ACTW66 kosteloos. Boek wordt vrijgegeven nadat deze aan het nieuwe kabinet is overhandigd

www.calbona.nl

Graag bestel ik het ICM Jaarboek "Toegang tot de Indische Wereld"  prijs 19,95 exclusief  verzendkosten € 3,95  Bestellen

hier !  

Velen lezen nu al mijn pas uitgebrachte boek "Voorbode van het turbulente Millennium" .................

INDISCHE NEDERLANDER AAN HET WOORD. ===>>> 

Zie verder Hier 

ICM/MSN de geschiedenis van de Indische  een digitale guerrilla

kik hier on te downloaden

 http://www.diasporaindonesia.org/

=Onderzoekrapport naar tegoeden

particuliere bank en - levensverzekering van Nederlanders in Indie 1940 -1958

klik HIER

========================

Rapport

Diaspora Dispatch Memorizer for prime Minister Mark Rutte 

Download EJOS Newsletter

HIER / HERE

 

Recensie “door de ogen van het kind”  De vader van een bekende schrijver overleefde het jappenkamp door op zijn tellen te passen en door de macht van het getal de macht over zijn leven in eigen hand te houden (Adriaan van Dis, Indische Duinen). 

Leo Blokhuis schrijft boek over Indo-Rock De bekende popmuziekhistoricus Leo Blokhuis (onder andere bekend als deskundige en DJ van de “Top 1000 Aller Tijden” die aan het eind van ieder jaar op TV te zien is) is momenteel druk bezig met een standaardwerk over Indo-Rock.…  Doorgaan  

 Buitenkampers Sinds de première heeft nu al ruim 5000 bezoekers getrokken Doorgaan

 Farewell to the Indies (De Engelse vertaling van  het  boek "Weg uit Indië", verschenen in 2012) is nu op website  www.hansvervoort.nl 

gratis te downloaden als ePub, PDF-file, Kindle-file of Word-file

Of hier op ICM site downloaden HIER.Het besluit om onderzoek naar dekolonisatie van Nederlands-Indiē uit eigen zak te betalen is een diplomatieke beslissing

Mijn levensverhaal - 5     door onze correspondent in Nieuw Zeeland, Adrian Lemmens  doorgaan

Column van Ellen Hauwert


 

Likeur met spekkoek smaak predikaat fine and excellent!   Doorgaan

Pasar Malam Selamat 

Datang in Holland - boek verkrijgbaar bij Amazon.met  vertaalde  Nederlandse artikelen - Engels Doorgaan  

 

www.prepaidunion.com

 © 2020   Gemaakt door F.Schwab (ICM Editor).   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden