Succevolle Business Brandal  (BB).

Succevolle Business Brandal  (BB).

10897418890?profile=original

10897419465?profile=original

Succevolle Business Brandal  (BB).

De gehouden Business Brandal voor ondernemers met een Indische empathie is boven verwachting geslaagd. 

Doel om je Indisch - netwerk te creëren juist specifiek gericht op de sterke betrokkenheid op de Indische ontwikkeling van de huidige Indische samenleving.  Niet te verbazen dat de lancering van Bandoeng 22 crowdaboutnow een podium kreeg van Mark Laagewaard, en met als case het Project Pandan Liqueur van de Marc Pieplenbosch.

Al eerder succesvol met Sayah ofwel spekkoek likeur, een oud recept van zijn oma.  Marc (niet met de K) wist in 4 weken tijd het streefbedrag maar liefst 150% te bereiken.  Ik ken Marc Pieplenbosch als zeer actieve verkopen op de Pasar Malam, hij zorgt wel dat iedere bezoeker van de pasar met een fles Sayah naar huis gaat, dit is bij zijn collega standhouders hinderlijk opgevallen met zijn succes: "iedere keer hetzelfde verhaal vertellen, is recept van mijn oma" , en wie kent spekkoek niet. Helaas buiten Nederland kent men geen spekkoek, maar wel "Pandan."

De deelnemers van Business Brandal waren laaiend enthousiast, dat die avond vier nieuw crowdfounding-voorstellen werden gelanceerd.

BB wist een sfeer te creëren dusdanig dat een ieder met elkaar in gesprek ging.   Zo ging Chantal over tot de uitwisseling van onze boeken!Ik raakte  in gesprek met Rex en Peter, en bleek dat wij met Zuiderkruis naar Nederland gingen, de bersiapkinderen.

10897419656?profile=original

Het eten en service waren perfect, ik zie graag de volgende BB netwerk bijeenkomst tegemoet. Alleen wat wordt dan het thema, misschien mijn boek dat reeds voor bedrijven is uitgebracht ? Gaat om methodieken, concepten en praktijkvoorbeelden. Wie zal het zeggen ….

Bestuur BB  bestaat uit voorzitter Sylvia Elders, Secretaris Rex Franszen en  Penningmeester Peter van Ommen.

10897419673?profile=original

 

Meer info vindt U op https://www.businessbrandal.nl/    Thema Crowdfounding op https://crowdaboutnow.nl/  en praktijkvoorbeeld op https://www.sayah.nl/

 

 

E-mail me wanneer mensen hun opmerkingen achterlaten –

U moet lid zijn van ICM - abonnement 6 euro per maand periode 2023-2024 om opmerkingen toe te voegen!

Doe mee ICM - abonnement 6 euro per maand periode 2023-2024

Opmerkingen

Dit antwoord is verwijderd.

Blog Topics by Tags

Monthly Archives