Proef Live-uitzending Pasar Pelangi Senyum Alkmaar succesvol

 

Zoals gebruikelijk wordt door ICM Videoreportages gemaakt van Indische evenementen, die in de loop van de week dan worden uitgezonden op YouTube, www.icm-online.nl, Facebook en Hyves. Tevens bedoelt als een stuk archivering.

 

Als proef werd dit weekend gestart met Live (Semi -Online) uitzending via het Internet vanuit de pasar malam Alkmaar op 17 en 18 september jl. Met als doel om het product Pasar Malam ludiek op de social media Facebook en Hyves nog meer die bekendheid te geven en tevens dat het publiek op Facebook en Hyves ook de sfeer in de huiskamers kon beleven. Het fenomeen pasar malam lijkt bij dit publiek nieuw te zijn. Deze kennen slechts 1 pasar en dat is Tong Tong Fair op het Malieveld in Den Haag. De proef lijkt aangeslagen te zijn bij dit nieuw publiek.

 

Vooraf de registratie (opnamen) informeerde ICM de optredende artiesten wat de bedoeling was van deze opnamen. In tegenstelling tot het gebruikelijke dat  nu met een vertraging van 20 minuten voor de bewerking en het uploaden van de beelden op het wereldse net Het Internet wordt geplaatst dat nu direct het publiek massaal van kan gaan genieten. "Dus eigenlijk gewoon TV- uitzending " merkten enkelen op met een verbazing en vertwijfeling of ze het wel zouden doen. Na het zien van het "resultaat" bij ICM stand viel er nog een grotere verbazing te lezen via de monitor Facebook en Hyves de grote aantallen die uitzendingen aan het bekijken waren. Velen bleven nog hangen op het YouTube die uiteraard ook bij deze uitzendingen is betrokken en zijn rol heeft gespeeld. En in het bijzonder niet te vergeten de hoofdwebsite ICM-Online die een gateway (brug/verbinding) naar Facebook, Hyves en YouTube mogelijk heeft gemaakt waar namelijk de opnamen eerst naar toe worden geupload en vervolgens naar de overige kanalen (lange tijd geweest van experimenteren en voorbereidingen). Met 1 druk op de Enter-toets en  alles staat op Het Internet!

 

Naast dit fenomeen heeft ICM Online in de streamline van Facebook en Hyves nu ook groepen die kunnen worden opgezet. Op de pasar werd gelijk een groep opgezet voor uitvaartverzorgingen dit naast andere 9 groepen oa. de Facebook Groep. Iedere abonnee of lid kan NU op ICM zijn eigen groep opzetten.

 

De organisatie van stichting Stellar event heeft gezorgd voor een super snelle verbinding nadat ICM het Idee opperde en zeer uniek en prachtig podium waar het publiek massaal van hebben genoten!

  

Doordat via de Live uitzending deze pasar direct in verbinding stond met het publiek wat op de ICM supervisor monitor was te volgen werd een "broadcast (bericht)" naar het publiek gestuurd voor een last minute ticket voor de pasar, die zich ook melden en zeer geslaagde opzet vonden. 

 

Voor de hallen, organisatoren en ICM toch een grote verandering en misschien een vooruitgang voor de pasarwereld om op deze wijze massaal en ludiek het publiek te bereiken die nog onbekend zijn met pasar malams. Het traditionele flyeren bij andere pasars zal hierdoor langzaam wegebben, er wordt NU een nieuw groep publiek aangeboord, is dit een kwestie van doorzetten en tijd!

 

Onderstaand de gemaakte reportage:

 

Op ICM Online;

http://icmonline.ning.com/video/live-utzending-pasar-alkmaar-13-00

http://icmonline.ning.com/video/live-uitzending-pasar-malam-alkmaar-13-15

http://icmonline.ning.com/video/17-9-2011-13-30-live-uitzending-pasar-malam-alkmaar

http://icmonline.ning.com/video/18-9-2011-14-00-live-uitzending-pasar-malam-alkmaar

 

Op Facebook

https://www.facebook.com/#!/ICm.ferry.Schwab  (beveiligde link)

 

Op Hyves op de groep  Ferry Schwab, ICM, Indogroep, Indisch Eten, IndoWeb ..... tot 31 groepen.

 

Op YouTube kanaal Multiicm.

 

Weergaven: 48

Opmerking

Je moet lid zijn van Indische Internetkrant sinds 1999 onderdeel van ICM om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Indische Internetkrant sinds 1999 onderdeel van ICM

ADVERTENTIE.

WORDT ICM ABONNEE VOOR  4 EURO IN DE MAAND

Schrijf U vandaag nog in voor ICM abonnee.

Lees onze ICM algemene voorwaarden   -- >Hier

KVK - nummer 72173122

Advertentiee

De lente breekt aan, wat dacht U van uw tuin in bamboo design? 

https://bamboedesign.nl/


Het boek "Rapport traktaat van Wassenaar" €  50 exclusief verzendkosten, donaties boven € 50 ontvangen het boek kosteloos. Deelnemers  die zich inschrijven voor ACTW66 kosteloos. Boek wordt vrijgegeven nadat deze aan het nieuwe kabinet is overhandigd

www.calbona.nl

Graag bestel ik het ICM Jaarboek "Toegang tot de Indische Wereld"  prijs 19,95 exclusief  verzendkosten € 3,95  Bestellen

hier !  

Velen lezen nu al mijn pas uitgebrachte boek "Voorbode van het turbulente Millennium" .................

INDISCHE NEDERLANDER AAN HET WOORD. ===>>> 

Zie verder Hier 

ICM/MSN de geschiedenis van de Indische  een digitale guerrilla

kik hier on te downloaden

 http://www.diasporaindonesia.org/

=Onderzoekrapport naar tegoeden

particuliere bank en - levensverzekering van Nederlanders in Indie 1940 -1958

klik HIER

========================

Rapport

Diaspora Dispatch Memorizer for prime Minister Mark Rutte 

Download EJOS Newsletter

HIER / HERE

 

Recensie “door de ogen van het kind”  De vader van een bekende schrijver overleefde het jappenkamp door op zijn tellen te passen en door de macht van het getal de macht over zijn leven in eigen hand te houden (Adriaan van Dis, Indische Duinen). 

Leo Blokhuis schrijft boek over Indo-Rock De bekende popmuziekhistoricus Leo Blokhuis (onder andere bekend als deskundige en DJ van de “Top 1000 Aller Tijden” die aan het eind van ieder jaar op TV te zien is) is momenteel druk bezig met een standaardwerk over Indo-Rock.…  Doorgaan  

 Buitenkampers Sinds de première heeft nu al ruim 5000 bezoekers getrokken Doorgaan

 Farewell to the Indies (De Engelse vertaling van  het  boek "Weg uit Indië", verschenen in 2012) is nu op website  www.hansvervoort.nl 

gratis te downloaden als ePub, PDF-file, Kindle-file of Word-file

Of hier op ICM site downloaden HIER.Het besluit om onderzoek naar dekolonisatie van Nederlands-Indiē uit eigen zak te betalen is een diplomatieke beslissing

Mijn levensverhaal - 5     door onze correspondent in Nieuw Zeeland, Adrian Lemmens  doorgaan

Column van Ellen Hauwert


 

Likeur met spekkoek smaak predikaat fine and excellent!   Doorgaan

Pasar Malam Selamat 

Datang in Holland - boek verkrijgbaar bij Amazon.met  vertaalde  Nederlandse artikelen - Engels Doorgaan  

 

www.prepaidunion.com

 © 2020   Gemaakt door F.Schwab (ICM Editor).   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden