11129636082?profile=RESIZE_710xPinksterweekend genieten van Aziatische sferen? Indonesië is dichterbij dan je denkt!

 

Dat is mogelijk in sportcentrum Kardinge in Groningen waar de Pasar Malam Asia inmiddels tot een jaarlijks terugkerend evenement is geworden! Een ware ontmoetingsplek voor de liefhebbers van deze cultuur en die ermee kennis willen maken.

 ‘De Pasar is groter dan ooit in Kardinge’, vertelt Dennis Meijer, één van de organisatoren achter dit evenement. ‘De belangstelling voor een plaatsje op de Aziatische markt in Groningen was zo groot dat we een wachtlijst voor standhouders hebben moeten aanleggen. We zitten bommetje vol! Dat is ongekend.’

 De standhouders van de meer dan 100 kramen, de meer dan 70 artiesten (bands, soloartiesten en dansgroepen), de koks van de restaurants en snackcorners zetten 4 dagen lang hun beste beentje voor om de bewoners van Groningen en ver daarbuiten te laten genieten van de rijke cultuur van Azië.

 Proef, geniet en beleef Indonesië is dan ook het credo! 26-27-28-29 mei 2023 in Kardinge Groningen.

De blikvanger van dit evenement is het unieke tempeldecor waarvan er maar één is in Europa. Een lichtshow zorgt voor een magische tropische sfeer.

Maar ook de verder aankleding is spectaculair. Kardinge is omgetoverd tot een stukje tropisch paradijs. Diverse plekken nodigen uit tot een leuk fotomoment!  

‘Met Pasar Malam Asia willen we de mensen (opnieuw) kennis laten kennis laten maken met Indonesië. De entreeprijs is laag gehouden en parkeren en toiletbezoek is gratis.’

E-mail me wanneer mensen hun opmerkingen achterlaten –

U moet lid zijn van ICM - abonnement 8 euro per maand periode 2024 - 2025 om opmerkingen toe te voegen!

Doe mee ICM - abonnement 8 euro per maand periode 2024 - 2025

Blog Topics by Tags

Monthly Archives