Persbericht - Trespass & Friends: A Tribute To Riny Heesters & Riem de Wolff, in Hotel Indalo Park, Avenida del Mar 19, Santa Susanna (Barcelona).

Persbericht, 20 juli 2018

 

Trespass.

Trespass (1996 – 2007) was een heel bekende en populaire Country Band. De oprichters van Trespass waren Albert Rumengan en Bert Vreuls. In 1997 werd Henk Galestien (Freelance Productions) benaderd om het management van Trespass op zich te nemen. Het was een succesvolle combinatie.

De muziek die Trespass speelde kreeg een speciaal arrangement; de ‘Trespass Treatment’ voor ingewijden, waardoor het een unieke eigen sound kreeg die overal herkenbaar was. De band maakte een stormachtige ontwikkeling door, won verschillende prijzen en wist de harten van het countrypubliek en de linedancers voor zich te winnen.

Talloze optredens in binnenland volgden. Daarnaast ook België, Duitsland, Frankrijk en Spanje. Hoogtepunten waren de gezamenlijke optredens met Danni Leigh (USA), Sarah Jory (GB), Amy Lee Bennett (B), en twee jaar op rij een succesvolle Tour samen met Riem de Wolff langs geweldige resorts in Turkije. Trespass was een hechte muzikale vriendenband. Het plezier, enthousiasme en de vriendschap spatte van het podium af.

Cd’s konden natuurlijk niet uitblijven. De eerste Cd Trespass Live was binnen een mum van tijd uitverkocht. Daarna volgden Just Passing Through en Ten. Ze verkochten als warme broodjes en werden door verschillende radiostations in Nederland, België, Spanje en Australië afgespeeld.

Ook bij de linedancers was Trespass zeer geliefd. Er kwam zelfs een heuse Fanclub: Fan@tics.

Helaas, na 11 jaar was de koek op en ging ieder zijn eigen weg.

 

 Amy-Lee Bennett

Samen met Amy-Lee Bennett, The Queen of Country Music in Belgium traden ze door heel Nederland en België op. Acht jaar op rij won ze de CAWAB award voor beste country zangeres van België. Onvergetelijk waren de drukbezochte Parkfeesten in België. De Country Gazette noemde Trespass & Amy Lee Bennet een Gouden Combinatie en op veel Country Festivals waren ze The Main Attraction.

 

Riem de Wolff

Met zijn broer Ruud vormde hij destijds het legendarische duo The Blue Diamonds. Hun song Ramona werd een wereldhit. Hiermee hebben zij Nederland op de kaart gezet. Op nagenoeg alle grote internationale podia hebben zij opgetreden.Talloze televisieoptredens over de hele wereld volgden. Ruud en Riem raakten bevriend met veel grote wereldartiesten, waaronder The Everly Brothers. Voor hun verdiensten werden zij in Nederland Koninklijk onderscheiden. Ruud is in het jaar 2000 gestorven. Enkele jaren later vormde Riem samen met zijn zoon Steffen The New Diamonds. Vervolgens ging Riem solo verder. Trespass was de eerste band waarmee Riem de draad weer heeft opgepakt. Samen met Trespass heeft hij een reeks concerten gegeven met als titel ‘Back On Track’, in lijn met zijn nieuwe CD na de periode met The Blue Diamonds. In juni van 2017 was Riem de Wolff nog voor een paar concerten in hotel Indalo Park. Op 12 september 2017 is hij overleden.

 

Riny Heesters

We richten de spotlight nog eenmaal op onze Riny. Samen met Albert en Alex vormde hij de frontline van Trespass. Zij stonden garant voor een perfecte performance en de unieke Trespass sound. Een drie-eenheid met hetzelfde gevoel voor humor en altijd in voor spontane grappen en grollen op het podium. Hun act om met z’n drieën op een gitaar te spelen was in een woord hilarisch. Als een echte Elvis fan bracht hij in de set van Trespass een onnavolgbare ode aan The King. Op 22 juli 2017, een paar dagen na zijn 55ste verjaardag is hij helaas veel te vroeg van ons heengegaan. Dank voor de mooie tijd Riny.

 

Sarah Jory.

Ze was pas vijf jaar toen ze de pedalsteel guitar bespeelde. In 1978 was ze al te horen op de BBC. Ze was pas negen jaar jong. Vier jaar speelde ze in de Band Sarah And The Colorado.

Haar eerste album maakte ze op 11 jarige leeftijd. Toen ze 13 was speelde ze in Amerika op The Steel Convention in St Louis, samen met Buddy Emmons. Van 1984 tot 1992 trad ze op in  Steel Conventions, samen met de legenden Buddy Emmons, Lloyd Green en Paul Franklin. Verder werkte ze samen met Ricky Skaggs, Porter Wagoner en Gene Watson. Ze deelde het podium met o.a. Eric Clapton en Glenn Campbell. Als sessiemuzikant is ze op verschillende albums te horen. Samen met Riem de Wolff heeft ze ook een album gemaakt.

Van 2006 – 2009 maakte ze een wereldtour met Van Morrison.

 

Trespass & Friends: A Tribute To Riny Heesters & Riem de Wolff.

Riny en Riem zijn er helaas niet meer. Omdat veel mensen Trespass nog graag een keer willen horen en zien is besloten om nog een keer bij elkaar te komen om een ode te brengen aan Riny en Riem. Dat gebeurt in de herfstvakantie van 16 tot 27 oktober 2018 in Hotel Indalo Park, Avenida del Mar 19, Santa Susanna (Barcelona).

Voor meer informatie:

Trespass Tribute Show – Albert Rumengan (rumengan@kpnplanet.nl)

Trespass Tribute Reis – Henk Galestien (henkgalestien@gmail.com)

Weergaven: 527

Opmerking

Je moet lid zijn van ACTW-66 Traktaat van Wassenaar. 50 euro eenmalig om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van ACTW-66 Traktaat van Wassenaar. 50 euro eenmalig

ADVERTENTIE.

WORDT ICM ABONNEE VOOR  4 EURO IN DE MAAND

Schrijf U vandaag nog in voor ICM abonnee.

Lees onze ICM algemene voorwaarden   -- >Hier

KVK - nummer 72173122

Onze adverteerders

NIEUW - Zalen Centrum &  Events Harderwijk

IN CENTRUM GELEGEN VAN NEDERLAND…

Meer  Info klik op Doorgaan

De lente breekt aan, wat dacht U van uw tuin in bamboo design? 

https://bamboedesign.nl/

Rapport Traktaat van Wassenaar aanbieding aan de Tweede Kamer.

Besluitenlijst van de procedurevergadering van donderdag 6 februari 2020

7. Agendapunt:

Verzoek van de Federatie Indische Nederlanders, namens ICM Online, tot aanbieding van het boek 'Rapport traktaat van Wassenaar'

Zaak:

Brief derden - Federatie Indische Nederlanders te Den Haag - 13 januari 2020 Verzoek Federatie Indische Nederlanders, namens ICM Online, tot aanbieding boek 'Rapport traktaat van Wassenaar' - 2020Z00267

Besluit:…

Doorgaan


Het boek "Rapport traktaat van Wassenaar" €  50 exclusief verzendkosten, donaties boven € 50 ontvangen het boek kosteloos. Deelnemers  die zich inschrijven voor ACTW66 kosteloos. Boek wordt vrijgegeven nadat deze aan het nieuwe kabinet is overhandigd

www.calbona.nl

Graag bestel ik het ICM Jaarboek "Toegang tot de Indische Wereld"  prijs 19,95 exclusief  verzendkosten € 3,95  Bestellen

hier !  

Velen lezen nu al mijn pas uitgebrachte boek "Voorbode van het turbulente Millennium" .................

INDISCHE NEDERLANDER AAN HET WOORD. ===>>> 

Zie verder Hier 

ICM/MSN de geschiedenis van de Indische  een digitale guerrilla

kik hier on te downloaden

 http://www.diasporaindonesia.org/

=Onderzoekrapport naar tegoeden

particuliere bank en - levensverzekering van Nederlanders in Indie 1940 -1958

klik HIER

========================

Rapport

Diaspora Dispatch Memorizer for prime Minister Mark Rutte 

Download EJOS Newsletter

HIER / HERE

 

Recensie “door de ogen van het kind”  De vader van een bekende schrijver overleefde het jappenkamp door op zijn tellen te passen en door de macht van het getal de macht over zijn leven in eigen hand te houden (Adriaan van Dis, Indische Duinen). 

Leo Blokhuis schrijft boek over Indo-Rock De bekende popmuziekhistoricus Leo Blokhuis (onder andere bekend als deskundige en DJ van de “Top 1000 Aller Tijden” die aan het eind van ieder jaar op TV te zien is) is momenteel druk bezig met een standaardwerk over Indo-Rock.…  Doorgaan  

 Buitenkampers Sinds de première heeft nu al ruim 5000 bezoekers getrokken Doorgaan

 Farewell to the Indies (De Engelse vertaling van  het  boek "Weg uit Indië", verschenen in 2012) is nu op website  www.hansvervoort.nl 

gratis te downloaden als ePub, PDF-file, Kindle-file of Word-file

Of hier op ICM site downloaden HIER.Het besluit om onderzoek naar dekolonisatie van Nederlands-Indiē uit eigen zak te betalen is een diplomatieke beslissing

Mijn levensverhaal - 5     door onze correspondent in Nieuw Zeeland, Adrian Lemmens  doorgaan

Column van Ellen Hauwert


 

Likeur met spekkoek smaak predikaat fine and excellent!   Doorgaan

Pasar Malam Selamat 

Datang in Holland - boek verkrijgbaar bij Amazon.met  vertaalde  Nederlandse artikelen - Engels Doorgaan  

 

www.prepaidunion.com

 © 2021   Gemaakt door F.Schwab (ICM Editor).   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden