10897333262?profile=original

Persbericht Nieuw pasar malam Nieuwegein 22, 23, en 24 april

Pasar Malam Nieuwegein

Stichting Stellar organiseert, al meer dan 25 jaar, succesvolle Pasar Malam’s in het hele land.

Dit jaar is voor het eerst de mooie en bijzonder geschikte locatie ‘de Beursfabriek’ het thuishonk van dit evenement met als thema: ‘Even een korte vakantie in Azië’.

Deze Pasar is de grootste Aziatische markt in de regio Nieuwegein. Meer dan 50 standhouders bieden producten uit vele landen aan, we noemen o.a.:

Indonesië, de Molukken, Thailand, India, Tunesië, Maleisië, de Filipijnen, China.

Een bezoek aan deze Aziatische markt biedt een tropische belevenis voor het hele gezin. Dat betekent, genieten van het podiumprogramma, lekker wat eten en drinken en natuurlijk kijken bij de kramen of er nog wat leuks te scoren is!

Muziek, dans en cultuur!

Naast de tientallen standhouders is er een fantastisch podiumprogramma wat garant staat voor bijna non-stop entertainment. Meer dan 60 artiesten staan klaar om het podiumprogramma voor u te verzorgen. De organisatie is er in geslaagd een bijna non-stop, gevarieerd en aantrekkelijk programma van formaat neer te zetten. Tijdens de drie dagen komt iedereen aan zijn trekken. 

Wel heel bijzonder is het feit dat het 65 jaar geleden is dat de eerste groep Molukkers in Nederland arriveerde. Een gebeurtenis met vele en diverse gevoelens. Maar een ding is zeker bij zo’n terugblik op 65 jaar hoort aandacht voor de muziek. Stellar Events is dan ook bijzonder trots op het feit dat er twee top formaties en een topartiest van Molukse afkomst een deel van het afwisselende programma zullen verzorgen. Dat het drie dagen feest wordt met deze artiesten staat vast.

Artiesten die op grote podia geen onbekenden zijn laten u nu genieten van allerlei Aziatische culturen in Nieuwgein. We stellen aan u voor:

Massada feat. 4Suara. Wie kent ze niet de succesvolle formatie Massada met frontman Johnny Manuhutu. In het verleden een van de sensaties op Pink Pop. En weet u dat ze zelfs als voorprogramma hebben gestaan bij Santana. Alleen was dat zo succesvol dat Santana deze band als ‘opwarmer’ voor hun optreden te veel aandacht vond weghalen.

Massada!  Ze komen voor u naar Nieuwgein met een speciale show! Natuurlijk met hun bekende nummers , maar ook met wat verrassende uitstapjes. Een gegarandeerd hoogtepunt op zaterdag waar Nieuwgein nog lang over zal napraten. Maar ook op zaterdag:

Wipe Out Selection. Recentelijk presenteerden zij hun tweede cd. Een formatie die een echte show neerzet van formaat. Lode Simons laat u zien en horen wat er allemaal op een gitaar mogelijk is. Hij bespeelt deze achter zijn rug, boven zijn hoofd en zelfs met z’n voeten. Een echte show waar u ademloos van zult genieten!

Dansgroep Bunga Melati, is een nationaal en internationaal bekende dansgroep, één die we tot onze grote vreugde hebben kunnen contracteren. Deze dansgroep staat bekend om haar innemende optreden waar het publiek volop van geniet. Prachtige kleding brengt Indonesië met al haar eilanden voor u tot leven!

Een hoogtepunt op de vrijdag is zeker de show van de Molukse formatie ‘Bad Habit’. Deze formatie bestaande uit louter topmuzikanten zetten in heel Nederland de zalen op hun kop! De dansvloer zal wel weer overvol raken! Het wordt vrijdag avond feest! En dat komt ook door de aanwezigheid van formatie XANUR. Een band die bestaat uit een sympphatieke zangeres met louter topmuzikanten. Zij zullen op de vrijdag de hele dag het huisorkest vormen in de aanloop tot de afsluitende party met Bad Habit.

Dansgroep Warna Semesta staat bekend om de vermenging van traditionele dansen met moderne choreografieën. De prachtige dansers en danseressen laten u zien hoe boeiend traditie met een modern sausje kan zijn. En dansgroep Made brengt een deel van het befaamde Ramayana ballet. U hoeft daar nu niet speciaal voor naar Indonesië. De dansers en danseressen hebben hier maanden voor getraind. Vergeet u fototoestel niet!

Ook op zondag een heerlijk programma.

De formatie Hot News, is een all round formatie met leading lady Shirley Salomon. Zij spelen als geen ander in op de wensen van het aanwezige publiek. Een formatie die tot in de USA bekendheid geniet. Een formatie waar u niet stil bij kunt blijven zitten en ze spelen voor elk wat wils!

En een heerlijke show verzorgt ook onze topper Aïs Lawa-Lata. De man achter successen van vele andere artiesten, sing/songwriter, performer, coach, afijn een artiest in hart en nieren die de tijd van toen op zijn eigen wijze over het podium brengt. Natuurlijk maakt hij een uitstapje naar de muziek van nu met lekkere swingende nummers. Zijn lekkere goed in het gehoor liggende songs zijn bekend en nodigen uit tot een dansje of mee te zingen.

De artiesten zullen u elke dag weer laten genieten van hun shows en zorgen ervoor dat u zich optimaal zult vermaken.

Standhouders en Restaurants.

Meer dan 50 (!) kramen zullen Aziatische en exotische artikelen te koop aanbieden. Diverse restaurants hebben de meest smaakvolle en exotische menu’s samengesteld.  

Dus de Pasar Malam biedt naast entertainment ook de mogelijkheid om kennis te maken met de vele gerechten die de aanwezige Internationale keukens te bieden hebben. Aanwezig zijn restaurants met Indonesische, Indische, Molukse en andere Aziatische gerechten. Creatieve en deskundige koks bereiden ter plekke complete gevarieerde maaltijden en snacks.  Het bezoek aan de markt is een culinair avontuur op zich. Het zal weer blijken dat velen speciaal naar Nieuwegein komen om weer eens echt te genieten van de Aziatische keuken.

Smullen in de restaurants, een onderdeel van het unieke S-concept wat we nastreven:

Sfeer, Shoppen, Smullen, Sensatie en Show. Je komt naar een Pasar met je gezin, familie en vrienden om vooral de tropische sfeer te beleven, te dwalen langs de vele stands met prachtige artikelen, bij te kletsen met vrienden en kennissen, kortom om te genieten!

De Pasar Malam (de Avond Markt)

Bij de vele standhouders kunnen bezoekers terecht voor tropische en exotische vruchten, groenten en rijsttafelproducten, kleding, meubelen en accessoires, sieraden, kunstvoorwerpen enzovoorts.

Vele mensen komen speciaal naar de Pasar om bijvoorbeeld hun keuze te maken uit de tientallen aangeboden soorten Sambal die daar o.a. door de Sambalshop worden aangeboden!  Maar ook om hun voorraadje wierook aan te vullen. Kom eens kijken naar een bijzondere lamp van schelpen, bijzonder sfeervol licht, een sieraad voor uw interieur. Koopjes alom, want een feit is dat bijna alle artikelen door de standhouders zelf worden geïmporteerd. Dat maakt de scherpe prijzen en de vele aanbiedingen op de Pasar mogelijk!

Het Verre Oosten is onlosmakelijk verbonden met de wereld van spiritualiteit en magie. U maakt kennis met de magische krachten van deskundige masseurs, handlezers en paragnosten.  Een kijkje in uw toekomst? Kom naar de Pasar Malam in Nieuwegein.

Aziatisch decor, licht en geluid.

Eenmaal binnen waant u zich direct in de tropische sfeer. Het podium en de hal zijn aantrekkelijk aangekleed. TLP Productions (een internationaal opererend bedrijf) voorziet het podium van prachtig en magisch licht, zorgt voor top geluid zodat de artiesten net als in een concertzaal optimaal tot hun recht komen.

Kinderen en plezier op de markt.

Neem gerust uw kinderen mee, want ook zij hoeven zich niet te vervelen. En kinderen tot 12 jaar hebben GRATIS entree! Wij beseffen dat ook als u komt met uw kinderen dat zij een mooie dag moeten hebben. Ook zij zullen met name genieten van het optreden van de artiesten. Echt live muziek, echte dansgroepen met prachtig uitgedoste danseressen en dansers. Een tropisch sprookje! En dan natuurlijk ook even een lekker hapje en drankje tussendoor. We zijn er zeker van ook uw kinderen zullen genieten.

Bezoek voor meer informatie de website www.stichtingstellar.nl

Bijzonderheden:

Door de ruime opzet is de Pasar Malam ook goed te bezoeken met een rolstoel of scootmobiel.

Honden en andere huisdieren zijn niet toegestaan.

Parkeren

Ruime parkeerplaats aanwezig.

 

Entree:

Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar                 € 7,50

Volwassenen 65+ (met legitimatie) € 6,-

Kinderen tot 12 jaar   Gratis entree

10897333276?profile=original

10897333885?profile=original

E-mail me wanneer mensen hun opmerkingen achterlaten –

U moet lid zijn van ICM - abonnement 6 euro per maand periode 2023-2024 om opmerkingen toe te voegen!

Doe mee ICM - abonnement 6 euro per maand periode 2023-2024

Blog Topics by Tags

Monthly Archives