Pasar Malam Zwolle - NICC Pasar Magazine vooraankondiging.

Pasar Malam Zwolle -  NICC Pasar Magazine vooraankondiging.

Dit werd enthousiast ontvangen door publiek, Wout Nijland, Hans & Marcel, en standhouders, vonden prachtig Indisch Pasar Magazine, eindelijk een magazine was veel gehoord op deze pasar! Het was niet de bedoeling om het hier op deze pasar te tonen, maar zie het als enquête / opiniepeiling.

 

Geheel onverwachts werd een pakketje aangeboden de zaterdag, daarin zaten de NICC - PM Magazines. Tegen Astrid zei ik het maandblad Moesson is binnen (grapje), en bracht het naar haar en zei " nu heb je ook je eigen ICM - NICC Moesson". Astrid is op veel bladen geabonneerd dus ook op de MoessOn, en Marinjo.  Ja, vrouwen lezen veel bladen..... Traantjes schoten in haar ogen, en het was ruim 1 uur stil. Ik vervolgde " Ja jij zit niet op Internet, maar wist je dat dit prachtig exemplaar dat voor je ligt al 8 jaren op ICM maandelijks wordt gezet!  door Hans Vogelsang van NICC?". 

 

Deze editie wordt op de pasar malam Nieuwegein van Stellar Events gelanceerd. Naar aanleiding van de vragen van de bezoekers bij ICM stand het volgende.

 

Dit PM NICC Magazine kent een editie met subedities

De digitale versie komt maandelijks uit, en tussen deze uitgave (editie) spelen ze vaak meerdere pasars af in het weekend. 

In ons geval nu zitten wij op editie 3, deze loopt voor een grotendeels synchroon met de Eddie die NICC uitgeeft. De subeditie wordt gecostumized, aangepast aan de te houden pasar malam in dat weekend. In het geval PM Nieuwegein wordt de editie 3.1, en de eerst volgende 3.2.  Bij de subedities worden de artiesten / bands op het voorblad gepresenteerd dat door de groep binnen de redactie wordt geselecteerd. Zo proberen wij ook om de fans tevreden te stellen met het PM NICC Magazine. Naast de andere essentiële aspecten van de pasar malam zoals het podium programma, en de kalender met de eerst volgende pasar malam.

 

Daarom is de cover van editie 3 ook gewijd aan deze pasar.

 

Team van ICM is trots op de "Moesson van ICM".

Wout Nijland "Ferry dit kost heel wat om het gefinancieert te krijgen. ?" Om Wout gerust te stellen, dankzij  het vele werk van Hans Vogelsang achter de schermen, welwillende uitgever en ander niet genoemde welwillende  partijen is eindelijk een NICC Pasar Malam Magazine een harde feit, ook dankzij  teamplayers die aan het algemeen belang denken. Ruim 8 jaren staat de digitale versie op NICC en ICM Online, dat  gemiddeld 250.000 lezers per week kent.

Dit Magazine is alleen te verkrijgen bij:

de infobalie van Stellar Events, Istimewa Events, en bij ICM Stand; k

osten € 11,95 voorlopig. Het streven is om op euro 8,95 te prijzen, maar dit is alleen mogelijk bij grote oplagen, dus van U als potentiele lezers. Abonnees van NICC en ICM kunnen het Magazine bestellen via bestel@icm-onlinel.nl .

 

Adverteren in PM NICC Magazine betekent dat uw advertentie in NICC Magazine met 9000 abonnees, ICM en ICM Facebook wordt gepubliceerd ( per week gemiddelde lezers van 250.000), en X aantal exemplaren van het Magazine.

Voor informatie Schwab@icm-online.nl 

 

Kaartje kost tegenwoordig rond de € 9,50 bij de pasar malam, en via Ticket online € 7,50 dan is het een billijke prijs voor een Indisch Magazine.

Weergaven: 234

Opmerking

Je moet lid zijn van Indische Internetkrant sinds 1999 onderdeel van ICM om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Indische Internetkrant sinds 1999 onderdeel van ICM

ADVERTENTIE.

WORDT ICM ABONNEE VOOR  4 EURO IN DE MAAND

Schrijf U vandaag nog in voor ICM abonnee.

Lees onze ICM algemene voorwaarden   -- >Hier

KVK - nummer 72173122

Advertentiee

De lente breekt aan, wat dacht U van uw tuin in bamboo design? 

https://bamboedesign.nl/


Het boek "Rapport traktaat van Wassenaar" €  50 exclusief verzendkosten, donaties boven € 50 ontvangen het boek kosteloos. Deelnemers  die zich inschrijven voor ACTW66 kosteloos. Boek wordt vrijgegeven nadat deze aan het nieuwe kabinet is overhandigd

www.calbona.nl

Graag bestel ik het ICM Jaarboek "Toegang tot de Indische Wereld"  prijs 19,95 exclusief  verzendkosten € 3,95  Bestellen

hier !  

Velen lezen nu al mijn pas uitgebrachte boek "Voorbode van het turbulente Millennium" .................

INDISCHE NEDERLANDER AAN HET WOORD. ===>>> 

Zie verder Hier 

ICM/MSN de geschiedenis van de Indische  een digitale guerrilla

kik hier on te downloaden

 http://www.diasporaindonesia.org/

=Onderzoekrapport naar tegoeden

particuliere bank en - levensverzekering van Nederlanders in Indie 1940 -1958

klik HIER

========================

Rapport

Diaspora Dispatch Memorizer for prime Minister Mark Rutte 

Download EJOS Newsletter

HIER / HERE

 

Recensie “door de ogen van het kind”  De vader van een bekende schrijver overleefde het jappenkamp door op zijn tellen te passen en door de macht van het getal de macht over zijn leven in eigen hand te houden (Adriaan van Dis, Indische Duinen). 

Leo Blokhuis schrijft boek over Indo-Rock De bekende popmuziekhistoricus Leo Blokhuis (onder andere bekend als deskundige en DJ van de “Top 1000 Aller Tijden” die aan het eind van ieder jaar op TV te zien is) is momenteel druk bezig met een standaardwerk over Indo-Rock.…  Doorgaan  

 Buitenkampers Sinds de première heeft nu al ruim 5000 bezoekers getrokken Doorgaan

 Farewell to the Indies (De Engelse vertaling van  het  boek "Weg uit Indië", verschenen in 2012) is nu op website  www.hansvervoort.nl 

gratis te downloaden als ePub, PDF-file, Kindle-file of Word-file

Of hier op ICM site downloaden HIER.Het besluit om onderzoek naar dekolonisatie van Nederlands-Indiē uit eigen zak te betalen is een diplomatieke beslissing

Mijn levensverhaal - 5     door onze correspondent in Nieuw Zeeland, Adrian Lemmens  doorgaan

Column van Ellen Hauwert


 

Likeur met spekkoek smaak predikaat fine and excellent!   Doorgaan

Pasar Malam Selamat 

Datang in Holland - boek verkrijgbaar bij Amazon.met  vertaalde  Nederlandse artikelen - Engels Doorgaan  

 

www.prepaidunion.com

 © 2020   Gemaakt door F.Schwab (ICM Editor).   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden