Pasar Malam Zwolle - NICC Pasar Magazine vooraankondiging.

Pasar Malam Zwolle -  NICC Pasar Magazine vooraankondiging.

10897326278?profile=original

10897330901?profile=original

Dit werd enthousiast ontvangen door publiek, Wout Nijland, Hans & Marcel, en standhouders, vonden prachtig Indisch Pasar Magazine, eindelijk een magazine was veel gehoord op deze pasar! Het was niet de bedoeling om het hier op deze pasar te tonen, maar zie het als enquête / opiniepeiling.

 

Geheel onverwachts werd een pakketje aangeboden de zaterdag, daarin zaten de NICC - PM Magazines. Tegen Astrid zei ik het maandblad Moesson is binnen (grapje), en bracht het naar haar en zei " nu heb je ook je eigen ICM - NICC Moesson". Astrid is op veel bladen geabonneerd dus ook op de MoessOn, en Marinjo.  Ja, vrouwen lezen veel bladen..... Traantjes schoten in haar ogen, en het was ruim 1 uur stil. Ik vervolgde " Ja jij zit niet op Internet, maar wist je dat dit prachtig exemplaar dat voor je ligt al 8 jaren op ICM maandelijks wordt gezet!  door Hans Vogelsang van NICC?". 

 

Deze editie wordt op de pasar malam Nieuwegein van Stellar Events gelanceerd. Naar aanleiding van de vragen van de bezoekers bij ICM stand het volgende.

 

Dit PM NICC Magazine kent een editie met subedities

De digitale versie komt maandelijks uit, en tussen deze uitgave (editie) spelen ze vaak meerdere pasars af in het weekend. 

In ons geval nu zitten wij op editie 3, deze loopt voor een grotendeels synchroon met de Eddie die NICC uitgeeft. De subeditie wordt gecostumized, aangepast aan de te houden pasar malam in dat weekend. In het geval PM Nieuwegein wordt de editie 3.1, en de eerst volgende 3.2.  Bij de subedities worden de artiesten / bands op het voorblad gepresenteerd dat door de groep binnen de redactie wordt geselecteerd. Zo proberen wij ook om de fans tevreden te stellen met het PM NICC Magazine. Naast de andere essentiële aspecten van de pasar malam zoals het podium programma, en de kalender met de eerst volgende pasar malam.

 

Daarom is de cover van editie 3 ook gewijd aan deze pasar.

 

Team van ICM is trots op de "Moesson van ICM".

Wout Nijland "Ferry dit kost heel wat om het gefinancieert te krijgen. ?" Om Wout gerust te stellen, dankzij  het vele werk van Hans Vogelsang achter de schermen, welwillende uitgever en ander niet genoemde welwillende  partijen is eindelijk een NICC Pasar Malam Magazine een harde feit, ook dankzij  teamplayers die aan het algemeen belang denken. Ruim 8 jaren staat de digitale versie op NICC en ICM Online, dat  gemiddeld 250.000 lezers per week kent.

Dit Magazine is alleen te verkrijgen bij:

de infobalie van Stellar Events, Istimewa Events, en bij ICM Stand; k

osten € 11,95 voorlopig. Het streven is om op euro 8,95 te prijzen, maar dit is alleen mogelijk bij grote oplagen, dus van U als potentiele lezers. Abonnees van NICC en ICM kunnen het Magazine bestellen via bestel@icm-onlinel.nl .

 

Adverteren in PM NICC Magazine betekent dat uw advertentie in NICC Magazine met 9000 abonnees, ICM en ICM Facebook wordt gepubliceerd ( per week gemiddelde lezers van 250.000), en X aantal exemplaren van het Magazine.

Voor informatie Schwab@icm-online.nl 

 

Kaartje kost tegenwoordig rond de € 9,50 bij de pasar malam, en via Ticket online € 7,50 dan is het een billijke prijs voor een Indisch Magazine.

E-mail me wanneer mensen hun opmerkingen achterlaten –

U moet lid zijn van ICM - abonnement 6 euro per maand periode 2023-2024 om opmerkingen toe te voegen!

Doe mee ICM - abonnement 6 euro per maand periode 2023-2024

Blog Topics by Tags

Monthly Archives