Pasar Malam Istimewa 30 juni, 1 & 2 juli in Zeist: lagere prijzen, grotere artiesten

Istimewa nieuwsbrief

                                    Pasar Malam Istimewa in Zeist:
                                   lagere prijzen, grotere artiesten

Datum: 30 juni, 1 & 2 juli
Locatie: Dijnselburg Zeist, Badmeester Schenkpad


Lagere prijzen
U leest het goed, om de Pasar Malam Istimewa in Zeist voor iedereen toegankelijk te maken hebben we de prijzen verlaagd. Vorig jaar kostte een standaard kaartje voor deze Pasar nog €9,50. Dit jaar verlagen we de prijs naar €7,50. En als u uw kaartje van tevoren online via www.istimewa-events.nl/tickets koopt betaalt u maar €6,50 voor een standaard kaartje.
Bent u ouder dan 65 jaar of in het bezit van een In Zeist pas, een Studentenpas of een Veteranenpas koopt u uw kaartje bij de kassa van de Pasar Malam voor €6,00. Ook kinderen van 4 t/m 12 jaar mogen voor €6,00 naar binnen. 
Maar dat is nog niet alles. Op vrijdag 30 juni kost een kaartje voor iedereen maar €5,00!
Deze kaarten worden alleen bij de kassa van de Pasar verkocht, niet online.
Kinderen t/m 3 jaar mogen altijd gratis mee.

Dit jaar schaffen we ook het parkeertarief van €3,50 af. Parkeren is nu gratis.
Rondom de Pasar Malam is voldoende parkeergelegenheid. Mocht de parkeerplaats onverhoopt toch vol zijn dan kunt u ook parkeren op de Laan van Vollenhove.

 

Zo ziet u; voor weinig geld geniet u een dag lang van de Pasar Malam Istimewa. Deze Pasar heeft maar liefst 3 podia waarvan er 2 binnen zijn en 1 buiten, zo is het bij alle weertypes goed vertoeven. Binnen en buiten vindt u een groot aantal stands met een ruime keuze aan Oosterse specialiteiten. Bij de verschillende restaurants kunt u lekker Indisch eten. Nieuw dit jaar zijn de cabaretvoorstellingen, hierover leest u verderop in deze nieuwsbrief meer. 

Grotere artiesten
Nu denkt u misschien dat de lagere prijzen ten koste zullen gaan van de artiesten die komen optreden. Maar niets is minder waar, voor deze editie van de Pasar Malam Istimewa in Zeist pakken we juist extra groot uit!

VRIJDAG 30 JUNI


Massada: “The Massada Music Special met 4-Suara”
Een 1,5 uur durende show met de bekende Molukse Latin Sound van Massada die speciaal door bandleider en zanger Johnny Manuhutu en zijn band in elkaar gezet is voor deze Pasar Malam!
Massada scoorde grote hits met o.a. Latin Dance, Arumbai, Sajang É en Dansa (Don't Quit Dancing)

Foto: Created by Samantha Bonouvrie

UNTUNG ( Bedjô ) kumpulanband
Ga zeker ook kijken naar UNTUNG ( Bedjô ) kumpulanband. Deze formatie met topmuzikanten speelt op authentieke Indonesische instrumenten zoals de gamelan en de kendangan. Ze brengen Indonesische muziek met fusion, latin, rock- en jazz invloeden met Javaanse thema’s. Een must see!
 

Harold Verwoert
Veel mensen kennen Harold Verwoert als presentator van Omroep MAX of als de beroemde Zwarte Piet Diego. Vaste bezoekers van de Pasar Malam Istimewa weten inmiddels dat hij een geweldige zanger en entertainer is. Harold Verwoert zal 2 shows geven in Zeist.

Harold Verwoert

Edu Schalk en Diana Monoarfa
Deze twee behoeven eigenlijk geen introductie meer. Van de ras-entertainer, geweldige zanger, moppentapper en publiekslieveling Edu Schalk moeten we de microfoon afpakken aan het einde van de Pasar Malam. Hoewel Edu niet meer de jongste is staat hij op het podium alsof hij nog 30 is.
Samen met Diana Monoarfa vormen ze een geweldig duo. Diana, altijd gekleed in prachtige traditionele kleding, is de koningin van de Kroncong muziek. Maar ze zingt net zo makkelijk de Engels- en Spaanstalige nummers. Verzamel je bij het Senang podium dat buiten staat voor de Poco-Poco!
Diana en Edu treden samen als duo op maar doen ook solo verschillende sets.

Edu Schalk en Diana Monoarfa (foto: GeaFotografie)

Dansgroep Aniadi Art
De leidster van deze dansgroep is Made Aniadi. Made reist een paar keer per jaar af naar haar geboorte plaats op Bali voor nieuwe kostuums voor de dansdemonstraties. Op de Pasar in Zeist komt Made met een groep van maar liefst 7 danseressen die Balinese dans komen demonstreren in die prachtige kleurrijke kostuums met mooie maskers.


ZATERDAG 1 JULI


Riem de Wolff (Blue Diamonds)
Samen met zijn broer Ruud scoorde Riem de Wolff als The Blue Diamonds hit na hit in binnen- en buitenland. Na het overlijden van Ruud is Riem solo doorgegaan met optreden. Op de Pasar Malam Istimewa in Zeist komen zijn hits Ramona, Oh-Carol en Little Ship zeker voorbij!

Riem de Wolff (foto: GeaFotografie)

Relight
Eén van de meest gevraagde bands op de Pasar Malam is Relight. Onder leiding van Gaby Leidelmeijer en Tony van Someren speelt deze band een allround repertoire van Indische liedjes tot Evergreens. 

Ester Latama
Deze charmante allround zangeres is bezig met de opnames voor haar CD. Een compleet album met nummers die door haar fans gekozen zijn. Niemand die het nummer “Making Believe” zo mooi kan brengen als Ester dat kan. Ook staan de nummers “Sajojo” en “Kupu Kupu” op de nominatie voor het album. Op de Pasar Malam in Zeist zal ze deze zeker laten horen. Ester staat op zaterdag op Istimewa Podium en het Senang podium. Op zondag staat Ester in het Indo Café in een intieme setting

bron: YouTube / Rood-Hit-Blauw Produkties


Free Line
Het is bijna traditie aan het worden dat het duo Benny en Jeannette optreedt op het Senang podium van de Pasar Malam Istimewa in Zeist en dat is natuurlijk niet zonder reden. Free Line staat altijd garant voor een hele gezellige middag met een zeer gevarieerd muzikaal programma.

Dansgroep Sekar Ayu
Deze dansgroep staat onder leiding van Ni Ketut Candrawati. De dansgroep demonstreert authentieke dansen in uitvoering en kleding zoals u ze ook in Indonesië kunt tegenkomen op Java, Bali, Sumatra of één van de andere vele eilanden.
 

Sylvia Elders, 
Gedurende het hele weekend is Sylvia Elders uw gastvrouw en presentatrice 

Nieuw op de Pasar Malam: Cabaret met Rima Kawuwung
De Pasar Malam Istimewa is meer dan muziek, dans, markt en eten. Nieuw dit jaar is de voorstelling van cabaretière en stand-up comedian Rima Kawuwung.
Rima zal elke dag op de Pasar Malam Istimewa in Zeist 2 voorstellingen geven. Houdt u het programma goed in de gaten want als de voostelling is begonnen gaan de deuren van het café dicht. En het zou natuurlijk erg jammer zijn als u deze voorstelling moet missen!
We hebben Rima gevraagd om zichzelf voor te stellen:

Hallo! Selamat Jumpa!
 " Nooit te oud om je droom waar te maken "
 
Ik ben Rima Kawuwung (51 Jaar)
Aaibare allochtoon, uitgeburgerd uit Indonesië, ingeburgerd in Nederland.
Ik ben fulltime de leuke vrouw van Ed, moeder en huis/tuin kabouter. Ik ben parttime hiphop oma en in mijn vrije tijd ben ik freelance Katholiek
Een jong talent in een oud lichaam, sinds een paar jaar verliefd op comedy en nu druk bezig om mijn droom waar te maken.
Geniet samen met mij!

Rima Kawuwung

Unieke Pasar Malam Istimewa tas met inhoud
Bij de infobalie op de Pasar Malam zijn unieke Pasar Malam Istimewa tassen te koop.
Voor maar €5,00 bent u de trotse eigenaar van een goed gevulde Istimewa tas!
U kunt kiezen uit 3 vrolijke kleuren.
In de tas zitten een fles zoete ketjap van ABC, een pak Mae Ploy kokosmelk en een Indisch kookboek, koopje toch?! 

  

      PRIMEUR !

      ICM BOULEVARD NIEUWS SPECIALE EDITIE

 


  

Weergaven: 488

Opmerking

Je moet lid zijn van ACTW-66 Traktaat van Wassenaar. 50 euro eenmalig om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van ACTW-66 Traktaat van Wassenaar. 50 euro eenmalig

ADVERTENTIE.

WORDT ICM ABONNEE VOOR  4 EURO IN DE MAAND

Schrijf U vandaag nog in voor ICM abonnee.

Lees onze ICM algemene voorwaarden   -- >Hier

KVK - nummer 72173122

Onze adverteerders

NIEUW - Zalen Centrum &  Events Harderwijk

IN CENTRUM GELEGEN VAN NEDERLAND…

Meer  Info klik op Doorgaan

De lente breekt aan, wat dacht U van uw tuin in bamboo design? 

https://bamboedesign.nl/

Rapport Traktaat van Wassenaar aanbieding aan de Tweede Kamer.

Besluitenlijst van de procedurevergadering van donderdag 6 februari 2020

7. Agendapunt:

Verzoek van de Federatie Indische Nederlanders, namens ICM Online, tot aanbieding van het boek 'Rapport traktaat van Wassenaar'

Zaak:

Brief derden - Federatie Indische Nederlanders te Den Haag - 13 januari 2020 Verzoek Federatie Indische Nederlanders, namens ICM Online, tot aanbieding boek 'Rapport traktaat van Wassenaar' - 2020Z00267

Besluit:…

Doorgaan


Het boek "Rapport traktaat van Wassenaar" €  50 exclusief verzendkosten, donaties boven € 50 ontvangen het boek kosteloos. Deelnemers  die zich inschrijven voor ACTW66 kosteloos. Boek wordt vrijgegeven nadat deze aan het nieuwe kabinet is overhandigd

www.calbona.nl

Graag bestel ik het ICM Jaarboek "Toegang tot de Indische Wereld"  prijs 19,95 exclusief  verzendkosten € 3,95  Bestellen

hier !  

Velen lezen nu al mijn pas uitgebrachte boek "Voorbode van het turbulente Millennium" .................

INDISCHE NEDERLANDER AAN HET WOORD. ===>>> 

Zie verder Hier 

ICM/MSN de geschiedenis van de Indische  een digitale guerrilla

kik hier on te downloaden

 http://www.diasporaindonesia.org/

=Onderzoekrapport naar tegoeden

particuliere bank en - levensverzekering van Nederlanders in Indie 1940 -1958

klik HIER

========================

Rapport

Diaspora Dispatch Memorizer for prime Minister Mark Rutte 

Download EJOS Newsletter

HIER / HERE

 

Recensie “door de ogen van het kind”  De vader van een bekende schrijver overleefde het jappenkamp door op zijn tellen te passen en door de macht van het getal de macht over zijn leven in eigen hand te houden (Adriaan van Dis, Indische Duinen). 

Leo Blokhuis schrijft boek over Indo-Rock De bekende popmuziekhistoricus Leo Blokhuis (onder andere bekend als deskundige en DJ van de “Top 1000 Aller Tijden” die aan het eind van ieder jaar op TV te zien is) is momenteel druk bezig met een standaardwerk over Indo-Rock.…  Doorgaan  

 Buitenkampers Sinds de première heeft nu al ruim 5000 bezoekers getrokken Doorgaan

 Farewell to the Indies (De Engelse vertaling van  het  boek "Weg uit Indië", verschenen in 2012) is nu op website  www.hansvervoort.nl 

gratis te downloaden als ePub, PDF-file, Kindle-file of Word-file

Of hier op ICM site downloaden HIER.Het besluit om onderzoek naar dekolonisatie van Nederlands-Indiē uit eigen zak te betalen is een diplomatieke beslissing

Mijn levensverhaal - 5     door onze correspondent in Nieuw Zeeland, Adrian Lemmens  doorgaan

Column van Ellen Hauwert


 

Likeur met spekkoek smaak predikaat fine and excellent!   Doorgaan

Pasar Malam Selamat 

Datang in Holland - boek verkrijgbaar bij Amazon.met  vertaalde  Nederlandse artikelen - Engels Doorgaan  

 

www.prepaidunion.com

 © 2021   Gemaakt door F.Schwab (ICM Editor).   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden