Pasar Malam Geleen 11, 12 en 13 mei 2018 plus gedetailleerde info + programmering

Pasar Malam Geleen 11, 12 en 13 mei 2018 plus gedetailleerde info + programmering

 

Programma Pasar Malam Geleen

                      MOEDERDAG ACTIE
LIKE & SHARE ACTIE 
10 (!) SETS VAN 2 VRIJKAARTEN!MOEDERDAG ACTIE 3
:

Pasar Malam GELEEN komend weekend 11/12/13 MEI IN IJSSHAL GLANERBROOK.
 
De organisator STELLAR EVENTS maakt er drie (!) bijzondere PASAR MOEDERDAGEN van!
 
De eerste twee acties zijn succesvol beëindigd. De laatste  en derde actie is 8 mei gestart en loopt t/m donderdag 10 mei 12.00 uur. Om 13.00 worden de prijswinnaars bekend gemaakt.
Wat moet u doen? Like en Share dit bericht en vertel kort waarom u naar de Pasar Malam Geleen wilt komen!
Ga direct naar:  Facebook actie Moederdag 3
De 10 prijswinnaars van deze actie worden via Facebook bekend gemaakt op a.s. donderdag 10 mei om 13.00 uur en via www.stichtingstellar.nl!
Grijp deze laatste kans op vrijkaarten voor de bijzondere Pasar Malam Stellar in de IJshal Glanerbrook in Geleen
Pasar Malam Stellar Geleen met o.a.
Justine Pelmelay

Het songfestival staat volop in de belangstelling. Waylon vertegenwoordigt Nederland en zal komende donderdag aan de bak moeten om een finaleplaats te halen.
 
Songfestival TIME! Maar eerst even terug in de tijd met Justine Pelmelay.
 
Pasar Malam Stellar presenteert u a.s. zondag songfestival ster Justine Pelmelay. In 1988 zat ze in het achtergrondkoor bij het optreden van Gerard Joling op het Eurovisiesongfestival. Een jaar later mocht ze Nederland zelf op het liedjesfestijn vertegenwoordigen, en wel met het lied "Blijf zoals je bent". De verwachtingen waren hooggespannen: de dag voor het Songfestival stond ze op een gedeelde eerste plaats bij de Britse bookmakers, een topprestatie. Natuurlijk zal ze ook dit prachtig lied weer zingen in Geleen. En voordat u het weet zingt u mee!
 
Stellar Events is blij met een ster als Justine. Een zangeres met veel ervaring. Ze maakte deel uit van vele topformaties we noemen de Swinging Soul Machine en de Pasedena Dream Band. Later timmerde ze ook op diverse fronten aan de weg. Onvermoeibaar en met passie en liefde voor zingen. Bijvoorbeeld met de Theatershow "The Soul of Motown". De afsluiting van deze show was in de RAI te Amsterdam met medewerking van The Three Degrees, The Supremes en Jocelyn Brown.
 
Ook nu weer is Justine druk met een mooi project waar ze zeker wat over zal vertellen. Samen met haar zus Elleke en Bobby Matulessi vormen zij de geweldige formatie Philly Motown Sound. En één ding staat als een paal boven water de IJshal Glanerbrook zal zondag 13 mei meer dan HOT zijn. De lady of Soul zal u laten genieten van haar weergaloze show. Inclusief een korte workshop Dance Moves!
Pasar Malam Den Helder

John van Hes

N HELDER - Het mooie Willemsoord met de mastenhal is ook dit jaar weer het thuishonk van de Pasar Malam Den Helder. De 49e editie wordt georganiseerd van zaterdag 19 tot en en met maandag 21 mei door de Tropenvrienden Den Helder. De titel van langst bestaande regionale Pasar dragen zij dan ook met grote eer.

Een leger van vrijwilligers is er bijna het hele jaar mee bezig om weer een tropisch evenement neer te zetten waar de bezoeker zich terug waant in de tijd van Tempo Dulu. Dit leger vrijwilligers kent een grote diversiteit in kennis en vaardigheden en ieder heeft zo zijn plek in de feilloos aangestuurde organisatiestructuur. Carmen Hagnauer is de voorzitter van Tropenvrienden en geeft daar met het hele bestuur met verve leiding aan.

Dit jaar is de warming-up voor 2019 wanneer het 50-jarig jubileum wordt gevierd. Dat wordt een spektakel! En daarom heeft Tropenvrienden al in 2018 uitgepakt met een spectaculair programma en een markt die zijn weerga niet kent. De Pasar Malam is een Aziatische avondmarkt met gezellige kramen, specialiteitenrestaurants en natuurlijk top entertainment!

Er treden wel meer dan zeventig artiesten op. Mr. En Mrs. Rock ’n Roll René Shuman en Angel-Eye kent men natuurlijk van de grote theatershows en de uitzendingen van omroep MAX. Zondag brengen zij een spetterende show die niemand mag missen. Kom genieten van de diverse dansgroepen. Madaloka Dance Studio combineert hun optreden van moderne culturele dansen met de modeshow ‘Oerip Ethnic Batik’ van ontwerpster Dian Oerip. Verder is er de Helderse formatie ‘Wipe Out Selection’ en de formatie ‘Challenge uit Den Haag’. Jimi Bellmartin zal de Soul weer laten herleven in de mastenhal. In het Indo Rock Café (IRC) staat talent uit de regio op de planken. Zo stonden de Lightnings vorig jaar in het IRC en staan ze nu op het hoofdpodium.

Vele standhouders uit het hele land komen graag naar Den Helder. Artikelen voor een spotprijsje van € 1,- voor een bamboefluitje tot tientallen euro’s voor bijzonder krissen, sieraden en lampen. Proef de spekkoek, de vele soorten kroepoek, ervaar de tientallen verschillende sambals en ga lekker eten, een snack of een volledige maaltijd bij een van de restaurants!

Bezoekers worden verwelkomt door dames in Sarong Kabaja (originele klederdracht) die hen Selamat Datang ofwel van harte welkom heten bij de ingang. En even met hen op de foto kan natuurlijk. Een hele dag terug in de tijd op een authentieke Pasar. En dat voor € 6,50 entree en een passe-partout voor drie dagen is te koop voor € 10,-. Zie voor het programma:
www.tropenvriendendenhelder.nl.
 
Het bekendste Rock&Roll echtpaar uit Nederland is momenteel on tour bij diverse theaters in ons land.
En...ze komen op zondag 20 mei naar Den Helder voor een swingend en spetterend optreden op de Pasar Malam op Willemsoord! Zo’n buitenkans moet je niet laten schieten: breng dus een bezoek aan de leukste en op één na oudste pasar in Nederland. Meer info op www.tropenvriendendenhelder.nl
Met dank aan John  voor samenstelling van deze publicatie!

Weergaven: 277

Opmerking

Je moet lid zijn van ACTW-66 Traktaat van Wassenaar. 50 euro eenmalig om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van ACTW-66 Traktaat van Wassenaar. 50 euro eenmalig

ADVERTENTIE.

WORDT ICM ABONNEE VOOR  4 EURO IN DE MAAND

Schrijf U vandaag nog in voor ICM abonnee.

Lees onze ICM algemene voorwaarden   -- >Hier

KVK - nummer 72173122

Onze adverteerders

NIEUW - Zalen Centrum &  Events Harderwijk

IN CENTRUM GELEGEN VAN NEDERLAND…

Meer  Info klik op Doorgaan

De lente breekt aan, wat dacht U van uw tuin in bamboo design? 

https://bamboedesign.nl/

Rapport Traktaat van Wassenaar aanbieding aan de Tweede Kamer.

Besluitenlijst van de procedurevergadering van donderdag 6 februari 2020

7. Agendapunt:

Verzoek van de Federatie Indische Nederlanders, namens ICM Online, tot aanbieding van het boek 'Rapport traktaat van Wassenaar'

Zaak:

Brief derden - Federatie Indische Nederlanders te Den Haag - 13 januari 2020 Verzoek Federatie Indische Nederlanders, namens ICM Online, tot aanbieding boek 'Rapport traktaat van Wassenaar' - 2020Z00267

Besluit:…

Doorgaan


Het boek "Rapport traktaat van Wassenaar" €  50 exclusief verzendkosten, donaties boven € 50 ontvangen het boek kosteloos. Deelnemers  die zich inschrijven voor ACTW66 kosteloos. Boek wordt vrijgegeven nadat deze aan het nieuwe kabinet is overhandigd

www.calbona.nl

Graag bestel ik het ICM Jaarboek "Toegang tot de Indische Wereld"  prijs 19,95 exclusief  verzendkosten € 3,95  Bestellen

hier !  

Velen lezen nu al mijn pas uitgebrachte boek "Voorbode van het turbulente Millennium" .................

INDISCHE NEDERLANDER AAN HET WOORD. ===>>> 

Zie verder Hier 

ICM/MSN de geschiedenis van de Indische  een digitale guerrilla

kik hier on te downloaden

 http://www.diasporaindonesia.org/

=Onderzoekrapport naar tegoeden

particuliere bank en - levensverzekering van Nederlanders in Indie 1940 -1958

klik HIER

========================

Rapport

Diaspora Dispatch Memorizer for prime Minister Mark Rutte 

Download EJOS Newsletter

HIER / HERE

 

Recensie “door de ogen van het kind”  De vader van een bekende schrijver overleefde het jappenkamp door op zijn tellen te passen en door de macht van het getal de macht over zijn leven in eigen hand te houden (Adriaan van Dis, Indische Duinen). 

Leo Blokhuis schrijft boek over Indo-Rock De bekende popmuziekhistoricus Leo Blokhuis (onder andere bekend als deskundige en DJ van de “Top 1000 Aller Tijden” die aan het eind van ieder jaar op TV te zien is) is momenteel druk bezig met een standaardwerk over Indo-Rock.…  Doorgaan  

 Buitenkampers Sinds de première heeft nu al ruim 5000 bezoekers getrokken Doorgaan

 Farewell to the Indies (De Engelse vertaling van  het  boek "Weg uit Indië", verschenen in 2012) is nu op website  www.hansvervoort.nl 

gratis te downloaden als ePub, PDF-file, Kindle-file of Word-file

Of hier op ICM site downloaden HIER.Het besluit om onderzoek naar dekolonisatie van Nederlands-Indiē uit eigen zak te betalen is een diplomatieke beslissing

Mijn levensverhaal - 5     door onze correspondent in Nieuw Zeeland, Adrian Lemmens  doorgaan

Column van Ellen Hauwert


 

Likeur met spekkoek smaak predikaat fine and excellent!   Doorgaan

Pasar Malam Selamat 

Datang in Holland - boek verkrijgbaar bij Amazon.met  vertaalde  Nederlandse artikelen - Engels Doorgaan  

 

www.prepaidunion.com

 © 2021   Gemaakt door F.Schwab (ICM Editor).   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden