Oosterse Vechtsporten Deel 3.( 2024 )

 
12271318060?profile=RESIZE_710x
 

Ronny Lerrick  · 

  
Indonesian Cultural Heritage Art,Stories and Movies
Oosterse Vechtsporten Deel 3.( 2024 )
Bapak Rudy Eduard Groenewald & Ronny Lerrick
 
Onze gezamenlijke boekenseries project is een platform om onze nalatenschap te creëren voor de toekomstige generaties en voor de Nederlandse Indonesische Geschiedenis Archief ter bevordering van een goede relatie en samenwerking tussen beide landen en de NPSF Olivier Npsf ,door middel van diverse activiteiten mbt de Indonesische culturele erfgoed,stories en videoseries in al zijn rijkheid en diversiteit.
 
Mijn bijdrage aan teksten en verhalen voor Oosterse Vechtsporten deel 3 zijn reeds klaar,het is een combinatie van verschillende artistieke,sportieve en spirituele visies uit heden ,verleden en toekomst en momenteel ben ik bezig aan diverse voorbereidingen voor deel 4,dat gepland is voor 2025.
Het schrijven en videoseries maken is een grote reis voor mij,wat ik bedoel, is dat het een intensieve oefening kan zijn,duiken in mijn persoonlijke archief opgebouwd in die 50 jaar en netwerken en bovendien mijn dagelijkse Pencak Silat en choreografie trainingen.
Misschien is het leuk om kennis te maken over mijn diverse activiteiten,over mijn films door te verwijzen naar mijn persoonlijke YouTube Chanel https://www.youtube.com/@greatnusantaradocumentary <> meer dan 1150 videoseries met diverse thema's/onderwerpen.
 
Voor het boek Oosterse Vechtsporten deel 2,kunt u zich wenden tot Bapak Rudy Eduard Rudy Groenewald .
Voor belangstellenden en Pencak Silat scholen die zich willen aansluiten bij de Nederlandse Pencak Silat Federatie, de NPSF, gaarne bij de NPSF voorzitter dhr Olivier Blanquart of bij één van haar bestuursleden aanmelden.
De Nederlandse Pencak Silat Federatie is één van de grootste Pencak Silat organisatie van Europa.
E-mail me wanneer mensen hun opmerkingen achterlaten –

U moet lid zijn van ICM - abonnement 6 euro per maand periode 2023-2024 om opmerkingen toe te voegen!

Doe mee ICM - abonnement 6 euro per maand periode 2023-2024

Blog Topics by Tags

Monthly Archives