Nieuwsbrief Pasar Malam Istimewa

10897426872?profile=original

 10897427492?profile=original

Beste Pasar Malam Istimewa bezoeker,  

De AD Kopt met :Zwolse Pasar Malam als voorbeeld voor andere evenementen: ‘Anders dan anders maar blij dat we weer mogen’

10897425888?profile=original

Bron: AD van 9 september 2020

Na twee keer afgelasten vanwege het coronavirus kon de Pasar Malam in de IJsselhallen dit weekeinde - op aangepaste wijze- wel doorgaan. Niet zoals in voorgaande jaren in één hal, maar verspreid over het hele IJsselhallen complex, met looproutes, gangpaden van zes meter breed én een verbod op dansen. ,,Het is anders dan anders, maar we zijn allang blij dat we weer mogen’’, zegt Patrick de Klerk vanachter een van de vele kramen.…


om verder te lezen klik  op  Doorgaan

 

Je kan dit najaar de Pasar Malam bezoeken in:

 

Zwolle (IJsselhallen) 
Den Bosch (Brabanthallen) 

Rotterdam (Ahoy)
Breda (Breepark) 
Assen (Expo / TT-Hall) 
Goes (Zeelandhallen)

4 t/m 6 september 2020
18 t/m 20 september 2020

8 t/m 11 oktober 2020
30 okt. t/m 1 nov. 2020
13 t/m 15 november 2020
20 t/m 22 november 2020

 

De Pasar Malams in 2021 en het laatste nieuws staan op: http://www.istimewa-events.nl

 


Maatregelen, veranderingen en aanpassingen
Om de Pasar Malam naast een gezellig en sfeervolle beurs, ook een veilige plaats te maken om bij elkaar te komen, zullen wij ons aan de richtlijnen houden die gesteld zijn vanuit het RIVM en de overheid. Daarnaast hebben de verschillende locaties een aanvullend protocol en zullen wij als organisator eventueel extra maatregelen nemen die specifiek op onze evenementen van toepassing zijn.
Een aantal maatregelen zijn:

 

Reserveren middels online kaartverkoop
Een van de voorwaarden van de overheid om bijeenkomsten te houden is dat er van te voren gereserveerd moet worden. Er worden daarom geen kaarten meer op locatie bij de deur verkocht. Iedereen dient voorafgaand aan de Pasar Malam online kaarten te kopen. Wij moeten als organisatie een maximaal aantal bezoekers instellen, dus LET OP: vol is vol!
De overheid legt deze maatregel op zodat er bij een eventuele uitbraak van corona contact met je opgenomen kan worden.

 

Gezondheidscontrole bij de entree
Wij zullen iedereen bij aankomst enkele vragen stellen over je gezondheid. Deze vragen zijn binnen 2 minuten afgenomen en worden gesteld door onze eigen teamleden die hier duidelijke instructies voor krijgen van specialisten. Mocht de organisatie twijfels hebben over je gezondheid, dan heeft het personeel het recht om de toegang te weigeren. Dit is in het belang van ieders gezondheid.
Heb je corona-klachten, blijf dan thuis!
(in het geval dat je een kaartje hebt gekocht maar op de dag van evenement corona-klachten hebt kan je je kaartje laten omzetten naar een andere pasar malam. Neem hiervoor en voor andere ticket-gerelateerde vragen contact op met: tickets@istimewa-events.nl)

 

1,5 meter afstand
Anderhalve meter blijft de norm, zo begon Rutte de laatste persconferentie.
Dit zorgt voor meer afstand en verlaagd de kans op besmettingen. Daarom gaan we bijvoorbeeld in de IJsselhallen in Zwolle niet alleen de hal van 5.500 m2 gebruiken die we al hadden, maar gaan we het hele complex gebruiken. Hiermee komen we op bijna 20.000 m2 (!). Ook in de Brabanthallen zullen we een groter gedeelte gaan gebruiken. Zo creëren wij looppaden met meer ruimte, eenrichtingsverkeer op sommige plekken en voldoende ruimte bij de terrassen van de restaurants. Ook voor het podium zal er een andere opstelling zijn dan die u van ons gewend bent.

 

Openingstijden
Om meer mensen de kans te geven om de komende Pasar Malams te bezoeken zijn de dagen opgesplitst in 2 dagdelen van 5 uur. Je kan kiezen voor een middag- of een avondkaart. Het podiumprogramma zal voor de middag en avond hetzelfde zijn.
Voor alle 3 de dagen gelden deze tijden:

  • Middagkaart: 12:00 tot 17:00 uur
  • Avondkaart: 18:00 tot 23:00 uur

 

Extra hygiëne
Wij nemen extra hygiëne maatregelen zoals bijvoorbeeld desinfectiezuilen en meerdere schoonmaakrondes. Hier zetten wij extra mensen voor in. Iedere bezoeker dient voorafgaand aan het evenement zijn handen te desinfecteren. De toiletten zijn gratis toegankelijk zodat iedereen zijn/haar handen kan wassen. Tussen de middag opening en de avond opening is de Pasar een uur gesloten en wordt er extra schoongemaakt.

 

Mondkapjes
Het is niet verplicht om op de Pasar Malam een mondkapje te dragen. Draag je liever wel een mondkapje? Deze zijn op de Pasar Malam in allerlei soorten en kleuren te koop.

 


Optredens
We hebben met de inachtneming van de 1,5 meter regel de programmering van de Pasar Malam iets anders opgezet in Zwolle en Den Bosch. Uiteraard verzorgen wij een dag vol entertainment.

 

Tickets
De organisatie van Istimewa Events kan niet wachten om u in Zwolle of Den Bosch te mogen ontvangen. De ticketverkoop is gestart voor deze 2 locaties.

De toegangsprijzen voor de evenementen zijn:

 

Vrijdag
Alle kaarten voor iedereen

Zaterdag / Zondag
Volwassenen
Senioren (65+)
Kids (4-12 jaar)
 


€ 7,00


€ 9,50
€ 7,00
€ 7,00

 

  • Veteranen mogen in de IJsselhallen in Zwolle op alle dagen gratis naar binnen op vertoon van de Veteranenpas (1 persoon per pas). Wel moeten ze zich minimaal 1 dag van te voren aanmelden via tickets@istimewa-events.nl
  • Kinderen t/m 3 jaar mogen ook gratis naar binnen, maar hoeven niet van te voren aangemeld te worden.

*Let op: de prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

 

Kan je net als ons ook niet wachten om erbij te zijn op de Pasar Malam Istimewa in de IJsselhallen Zwolle of de Pasar Malam Istimewa in de Brabanthallen Den Bosch?
Koop dan nu snel uw tickets hier:

 

 

TICKETS BRABANTHALLEN DEN BOSCH

 Website/ Facebook
Houdt voor meer informatie en de ontwikkelingen van de evenementen onze website www.istimewa-events.nl in de gaten.
Voor de laatste berichten op Facebook kijk op https://www.facebook.com/istimewa.events
Of volg ons op Instagram: @pasarmalamistimewa

 

 


ONLINE SHOPPEN BIJ ONZE STANDHOUDERS
We hopen je in het najaar welkom te mogen heten op een Pasar Malam Istimewa ergens in het land. Tot die tijd kan je online terecht bij onze standhouders.
Neem eens een kijkje bij:
 

 

L4B Design: Mondkapjes en kleding bedrukking. Producten naar eigen wens en te vinden op Indonesische markten en Molukse feesten. Voor meer informatie, kijk op de website www.l4bdesign.com of op Facebook https://www.facebook.com/L4Bdesign.   
 
Toko Lo, de Indische bakery. Gespecialiseerd in authentieke zoetigheden. Op de Pasars altijd aanwezig met meer dan 30 soorten koekjes. In de unieke zomer zonder pasar trekt ze er dit jaar op uit! Toko on Tour. Met de Tjendol Express brengt ze alle zoetigheden en snacks naar woonadressen. Voor meer info kijk op www.tokolo.nl of www.facebook.com/tokolo.lola/.  
 
Ananda Gifts. Verbaas iemand met een pop-up kaart! Een superleuk product dat opvalt tussen de normale post! Ter illustratie, kijk op de website www.anandagifts.com.
 
Baobab Bodemschatten biedt u de kans te kiezen uit een ruim assortiment van mineralen en kristallen uit moeder aarde. Zie voor een impressie op de website www.mineralsteven.nl. Tot gauw groet Steven Wouters Baobab Bodemschatten.
 
Menura Wellness Therapy: "Door mijn Indonesische achtergrond en daardoor jong aangeleerde "pijat" massage, kijk ik naar de mens in zijn totaliteit en masseer ik altijd op gevoel. Kom langs voor het traditioneel losmaken van jouw spieren. Pijat,cupping en kerokan." Website: https://www.menura-wellness-therapy.nl
 
Sarong winkel: Heerlijke gezonde groene thee zowel warm als koud te drinken, lekker, gezond en voordelig. https://www.chinesegroenethee.nl/speciale-aanbiedingen/ Prachtige producten uit Azië sarongs, dromenvangers, krukjes, tassen en meer.  Website: www.sarongwinkel.nl.
 
American Music Store. Voor meer informatie kijk op https://www.bol.com/nl/p/edu-schalk-my-favorite-melodies/9200000126553439/?referrer=socialshare_pdp_www. Voor alle muziek van American Music Store bol.com kijk op https://www.bol.com/nl/w/american-music-store/1464586/.  
 
Boek 'De essentie van Azië'. Reis samen met schrijver Jolanda Schepers en fotograaf Olaf Tetteroo dwars door India, Tibet, China, Myanmar, Cambodja en Laos. Een prachtig boek over een betoverend continent en over het leven zelf. Website: www.wereldpaden.nl.
 
I Love Indo: Graag verwijzen naar ons FBpage I Love Indo / www.iloveindowebshop.nl. Webshop with a flavor of Indonesia. Verkoop van Zelfontworpen T-shirt en Batik/Logo FaceMask.
 
NJ Foodtrade: Wij Sambals en Sauzen staan al jaren op pasar malam. Wij missen de pasars, de geuren en de sfeer heel erg. Wij hopen dus dat we weer snel kunnen staan met onze sambals, voor nu kunt u ze online bestellen op www.sambalsensauzen.nl.  
 
Carla Martens maakt sfeervolle schilderijen o.a. over het "gewone" leven in Indonesië. Vrouwen en mannen aan het werk in de sawa, Makassar huizen op palen, een gezin zich wassend bij de rivier, een Toraja buffel, iemand die pinda's oogst enz. Voor meer info, kijk op de website: www.carlamartens.nl
 
Sambalkraam.nl en Specerijenkraam.nl
De specialist in echt Ambachtelijke Sambals, Rimboesauzen, kruiden en specerijen en natuurlijk heerlijke knabbels. Neem een kijkje op onze website voor ons uitgebreide assortiment en bestel! Website: www.specerijenkraam.nl.
 
Medium Sonja Dover
Reading & Helderziende (schriftelijke) Consulten zie www.sonjadover.nl. Of neem contact op via 06 439 612 91.
 
Venture Travels verzorgt uw reis naar Indonesië, individueel of voor uw groep, afgestemd op uw wensen. Vele voorbeeldreizen op de website, of vraag uw eigen reis aan. www.venture-travels.com
Wie in de buurt van Den Haag woont en de sfeer alvast wil proeven: www.balinesemassage.nl.
 
Intaro wierook is op natuurbasis en is een wierook zonder hoofdpijn. Brandtijd ± 45 min. p/stokje. Tevens Intaro Antimuggen wierook op natuurbasis en ZONDER DEET. Brandtijd ±  1½ á 2 uur. Ook een veelzijdigheid aan diverse wierookhouders. Voor meer informatie: www.intaro-india-import.nl.  
 
Een dagje naar Indonesië! Taman Indonesia is gelukkig weer open, en als buitenpark gezellig en veilig in deze vreemde tijd. Voor de bezoekers van de pasars hebben we een leuke aanbieding. Je kunt nu je kaartjes reserveren via www.taman-indonesia.nl met de code ISTIMEWA en dan ontvang je 10% korting. Met deze zomer weer leuke activiteiten, lekker eten en fijn struinen. Wil je ons steunen dat kan ook via www.taman-indonesia.nl/adopteer-een-dier. Sampai Jumpa di Taman Indonesia!
 
SAYAH Spekkoeklikeur. Voor de vaste bezoekers van de Pasar Malams van Istimewa, hebben we een set samengesteld: een heerlijke fles SAYAH Spekkoeklikeur + het originele 'I love Spekkoek' short. Klik hier https://sayahshop.nl/nl_NL/p/Fles-Schort-I-love-spekkoek/55.
 
Indofood2GO. Onze producten zijn: o.a. sambals, spekkoeken, kroepoek, bami soep en boemboes. We verkopen ook producten als rijststomers, wokpannen. Daarnaast verkopen we Bonsaibomen en nog veel meer. Shop nu ook online, voor meer informatie kijk op www.indofood2go.nl of mail ons op info@indofood2go.nl
 
Indo Garden: De Indonesische sfeer voor tuin & huiskamer! Bezoek de inspiratietuin van Indo Garden voor schitterende tuinbeelden en spullen voor het interieur. Traditionele producten van Java en Bali. Met Indo Garden haalt u de Indonesische sfeer naar uw tuin en huiskamer. Bekijk onze website https://www.indo-garden.nl/ en Facebookpagina https://www.facebook.com/indogarden!
 
Waq-Food  Warung Agung verzorgt al meer dan 25 jaar de culinaire invulling op diverse "Pasar malams" en cateringen voor bijeenkomsten, feest of evenement.  Geroemd door Indonesische gastvrijheid en de verfijnde keuken uit de Gordel van Smaragd. o.a. Nasi Rames Special, Rendang, Gule Kambing, Ikan bali, Tahu petis, Saté Kambing, Gado-Gado, Soto Ajam, Loempia, Pastei, Lemper, Tjendol, Kelapa muda enz. Website: www.waq-food.nl.
 
Waroeng Indonesia Djaja
Lieve Pasar Malam gangers. Wij zijn Waroeng Indonesia Djaja, we staan normaal gesproken garant op allerhande pasar malams van Istimewa Events. Omdat er voorlopig nog geen evenementen plaats kunnen vinden hebben wij het initiatief genomen om onze specialiteiten, zonder verzendkosten, tot aan jullie deur te brengen. Voor meer info check onze website www.themartabakhouse.nl - Instagram @themartabakhouse.
 
Kaldi: Sta met mijn koffie-mobiel al jaren op alle Pasars. Wil je mij inhuren voor een feest (of begrafenis)?
koffiemobiel@blokkendoos.net of 06-212 80 953. Website is www.kaldimobieldeventer.nl
 
STIXANDSTONES: lederen handgemaakte producten van plantaardig gelooid leer, vervaardigd in eigen atelier. Op de site vindt je o.a. collectie kleurrijke haarspelden, leren armbanden en riemen: welke precies op jouw maat wordt gemaakt. Website: www.stixandstones.nl.
 
LK Products heeft een ruim assortiment in 100% natuurlijke etherische oliën, aroma diffusers, geurkettingen, geurstokjes en new age artikelen. Als deskundige op het gebied van vitaliteit en hormoonbalans zijn alle producten met uiterste zorg geselecteerd en onderworpen aan strikte EU-kwaliteitseisen. Website: www.lkproducts.nl.


Salam Terakhir is een cultuurspecifiek uitvaartbedrijf dat sinds 2007 uitvaarten verzorgt in het hele land. Rob van der Sar is zelf in Bandung geboren en woont sinds 1982 in Nederland. Hij weet hoe onze adat (cultuur) in elkaar zit. Rob verzorgt de uitvaart met speciale aandacht voor de aankleding en de rituelen die bij de Indische cultuur horen door heel Nederland. Website: www.salamterakhir.nl.
 
Heeft U ook de Aloe Vera van Forever al een hele tijd gemist voor uw gezondheid?
Misschien wel de hoogwaardige voedingssupplementen, puur natuurlijke bijenproducten of de huidverzorging? Bel, mail, app mij gerust; Ria van Raaij 06-23779116, riaveravanraaij@gmail.com www.riavera.flp.com of www.riavera.nl. Ik weet dat tegenwoordig veel mensen ook op zoek zijn, naar een betere financiële gezondheid. Ik help mensen zelfstandig hun eigen business op te bouwen, zonder de risico's van het ondernemen. Laat je vrijblijvend hierover informeren door mij, Ria van Raaij.
 
Cofashion trendy en betaalbare damesmode is mobile kledingstand die door Nederland reist, helaas zijn alle evenementen geannuleerd tot en met 1 september! Dit vinden wij natuurlijk erg jammer. Wil je toch graag op de hoogte gehouden worden wat we in onze collectie hebben? Dit kan voorlopig via onze facebookgroep. FACEBOOKGROEP; Cofashion trendy en betaalbare damesmode. FACEBOOKPAGINA; Cofashion.
 
Ilovebatikscarf
Wij verkopen luxe zijden Batik sjaals en pashmina's uit Indonesië, en trendy zijden mondkapjes met katoen binnenvoeren. Voor meer info, neem contact op: nishrinsf@gmail.com of bezoek onze webwinkel en gebruik couponcode: PM20 voor 20% korting https://www.etsy.com/shop/Jumavio
 
ICM Online, de Indische Internetkrant sinds 1999 welke dagelijks het nieuws bij U brengt voor de Indo's en de Nederlanders. Een link naar tempo doeloe. De Indische verankering van Martin van Rijn. Het over te dragen van de Indische cultuur. Het beeld van Indonesische samenleving en Indische zaken die nu in de politiek spelen (bersiap en traktaat). Wordt vandaag nog abonnee via www.icm-online.nl. Email: info@icm-online.nl.

10897234678?profile=original In verband  met overlijden mijn echtgenote,   is een vertraging ontstaan in de administratieve verwerkingen;uitstel tot 24 september


Geachte ondertekenaar van de Petitie Traktaat van Wassenaar (ACTW-66)

 In verband met het plotselinge overlijden van mijn echtgenote is er een forse vertraging ontstaan in de administratieve verwerkingen. Ik hoop dat U begrip heeft hiervoor. Om verder geen vertraging op te lopen kan U de ACTW-66 formulieren + uw verhaal bij ICM stand op de aanstaande Pasar Malams op 18,19 en 20 september in de Brabant Hallen in Den Bosch verkrijgen. Daar kunt U het formulier + Uw verhaal invullen, en dan ter plekke in leveren.

Let op!
u dient wel eerst als deelnemer van ACTW-66 (claimorganisatie) ingeschreven te zijn, alle e-mails voor het verzoek opsturen van de stukken, zullen niet in behandeling worden genomen.
Inschrijving doet via de volgende link: https://icmonline.ning.com/main/authorization/signUp?
Na de inschrijving en de betaling voor de inschrijving deelname ACTW-66 ontvangt U de formulieren + ruimte voor uw verhaal.

De uiterste datum voor de inlevering van ACTW-66 formulieren: 24 september 2020.

Alle binnen gekomen formulieren zullen eerst worden beoordeeld, en hierna worden venerzameld om deze als bewijslast te worden aangeboden aan advocaat Lisbeth Zegveld. Zij doet eerst een onderzoek op de haaLbaarheid van het welslagen van het nog op te starten proces tegen de Nederlandse Staat, de opdracht wordt door ICM verstrekt.

 

Namens  
ACTW-66 delegatie
Peggy Lesquillier, Rob Andreas, Jan Hogendoorn, en Ferry Schwab sr,
 
Energetix Magneetsieraden staan al jaren op de Istimewa Pasar Malam. Nu kunt U de nieuwe collectie   2020 – 2021  vanaf  5 Juli 2020  zien op onze Energetix site: www.See.Energetix.tv Op deze site kunt U alles thuis rustig bekijken, smullen en genieten. U kunt ook op deze site of bij ons direct bestellen. Heeft U vragen bel ons Berry of Gerda op 06-10163602 of email:  info@batenburgmarketing.nl

 

 

10897428261?profile=original

 

Copyright © 2020 Istimewa Events, All rights reserved.
U ontvangt deze email omdat u zich heeft ingeschreven voor de Istimewa Nieuwsbrief

Our mailing address is:

Istimewa Events

Vaartweg 22

Vlaardingen, Zh 3131 HT

Netherlands


Add us to your address bookWant to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

E-mail me wanneer mensen hun opmerkingen achterlaten –

U moet lid zijn van ICM - abonnement 8 euro per maand periode 2024 - 2025 om opmerkingen toe te voegen!

Doe mee ICM - abonnement 8 euro per maand periode 2024 - 2025

Opmerkingen

Dit antwoord is verwijderd.

Blog Topics by Tags

Monthly Archives