Naar aanleiding het artikel in Leidsch Dagblad van 24 juni jl dat onze allerte webmaster Cornelia op ICM ONline Facebookgroep postte

Naar aanleiding het artikel in Leidsch Dagblad van 24 juni jl dat onze allerte webmaster Cornelia op ICM Online Facebookgroep postte.


Hebik gisteren gelijk Ton gebeld en mijn respect naar hem getoond, en heb in Ton nooit het vertrouwen verloren, gelijk al bij zijn aantreden. Een man die ballen heeft om deze Stille Tocht te doorbreken. Wat moeten wij zonder Ton met een breed ervaring in het reilen en zeilen in politiek Den Haag. Nota bene samen met Jan Peter Balkenende gewerkt als secretaris Zelf heb ik namens ICM al de handdoek in ring gegooid na mijn voorgevoelens en constatering van de harde feiten dat het over de boeg wordt gegooid "De regering" heeft nu geen geld.
Ik ben zeer content dat hij nu naar buitenkomt, en net als ICM; een buitenstaander v/h IP uiteindelijk. Net als in 2000 was niet het IP die het voor elkaar kreeg maar drs. Kloosterman Lid van NINES, waar ICM Online uit voortkwam.
Ton en onze Jan zijn weer die de kar trekken, en uiteraard heb ik olie op het vuur gegooid.
Er is geen geld rapporteert de schaduwbegroting VWS meld zeer gedetailleerd op ICM heb geponeerd en bestudeerd. Ik noem het nogmaals een schaduw begroting (dubbele boekhouding) van dit moment. Want VWS heeft zat meevallers want 70 miljard (lees bewering Robin Linschoter) uit de fraude gevallen worden teruggevorderd bij ziekenhuizen, specialisten, de frauderende bureautjes in de zorg ontstaan tijdens invoering van nieuw zorgstelsel. Zelf een speciale taskforce van Teevens en de belastingdienst zijn er mee bezig. Bovendien kunnen declaratie uit de zorg over 2014 niet uitgekeerd worden onder het mom van "verrekening met te veel gedeclareerde van al die voorgaande jaren" , dit resulteert dat VWS geld in 2014-2015 uit de begroting fors overhoudt dat wel in 10 tallen miljarden beloopt. Politiek wordt deze begroting onder het tapijt geveegd.
Ergo, even stond media vol over fraude zaken die terug worden gevorderd n.a.v. de bewering van de goeroe Robin Linschoten op zorg gebied, wordt de voortgang van de ontwikkelingen op alle fronten nu verzwegen, of gaat de kennis van de media niet zover ?
.
Maar niet alleen wij worden dom gehouden door Schippers ambtenaren van het Ministerie VWS met deze schaduwboekhouding ook het volk, misschien een schrale troost.
Ton en mijn persoon hebben al eerder destijds buiten IP om uitgerekend dat gaat totaal om 3,5 miljard, en oplossing bedacht om dit bedrag in de vorm van een pensioenregeling bijvoorbeeld € 700 naast het AOW. Leert dat binnen 60 maanden is ingelost.
Niet onbelangrijk, heeft het andere Ministerie van buitenlandse zaken geld ontvangen van president Soekarno voor de compensatie van verloren goederen en ander tegoeden ((schade) in het voormalige Indie. Waarde nu na Indexering ruim 2 miljard. Dit geldt is nimmer toegevallen aan de begunstigden, in deze De Indische Gemeenschap. Geld dat dus van de Indische Gemeenschap is, schandalig en dan durven te wijzen naar andere landen; De huidige president SBY van de republiek Indonesie zou eigenlijk nu Alexander en Maxima op het matje moeten roepen, dat de republiek al die jaren dacht genoegdoening aan de Indische Gemeenschap te hebben gedaan, komt nu zeer bedrogen uit.
Helaas ook Martin van Rijn wordt kennelijk door zijn ambtenaren vals voorgelicht als het om de begroting gaat, is immers een politieke begroting waar op wordt gestemd om zo verscholen potjes te creeren!
Wat hebben de Nederlandse ambtenaren tegen de Indische Gemeenschap waarvan groten deels collega's waren maar dan in het voormalige Indie.
Staatssecretaris Martin van Rijn is de eerste bewindvoerder die erkent, en excuusjes wilt maken, en letterlijk zijn kop heeft uitgestoken. Maar bij erkenning en excusjes hoort een gepast weloverwogen compensatie waar de groep Indische Nederlanders 70 jaren op hebben gewacht als Nederlands onderdaan.

Weergaven: 55

Opmerking

Je moet lid zijn van Indische Internetkrant sinds 1999 onderdeel van ICM om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Indische Internetkrant sinds 1999 onderdeel van ICM

ADVERTENTIE.

WORDT ICM ABONNEE VOOR  4 EURO IN DE MAAND

Schrijf U vandaag nog in voor ICM abonnee.

Lees onze ICM algemene voorwaarden   -- >Hier

KVK - nummer 72173122

Advertentiee

De lente breekt aan, wat dacht U van uw tuin in bamboo design? 

https://bamboedesign.nl/


Het boek "Rapport traktaat van Wassenaar" €  50 exclusief verzendkosten, donaties boven € 50 ontvangen het boek kosteloos. Deelnemers  die zich inschrijven voor ACTW66 kosteloos. Boek wordt vrijgegeven nadat deze aan het nieuwe kabinet is overhandigd

www.calbona.nl

Graag bestel ik het ICM Jaarboek "Toegang tot de Indische Wereld"  prijs 19,95 exclusief  verzendkosten € 3,95  Bestellen

hier !  

Velen lezen nu al mijn pas uitgebrachte boek "Voorbode van het turbulente Millennium" .................

INDISCHE NEDERLANDER AAN HET WOORD. ===>>> 

Zie verder Hier 

ICM/MSN de geschiedenis van de Indische  een digitale guerrilla

kik hier on te downloaden

 http://www.diasporaindonesia.org/

=Onderzoekrapport naar tegoeden

particuliere bank en - levensverzekering van Nederlanders in Indie 1940 -1958

klik HIER

========================

Rapport

Diaspora Dispatch Memorizer for prime Minister Mark Rutte 

Download EJOS Newsletter

HIER / HERE

 

Recensie “door de ogen van het kind”  De vader van een bekende schrijver overleefde het jappenkamp door op zijn tellen te passen en door de macht van het getal de macht over zijn leven in eigen hand te houden (Adriaan van Dis, Indische Duinen). 

Leo Blokhuis schrijft boek over Indo-Rock De bekende popmuziekhistoricus Leo Blokhuis (onder andere bekend als deskundige en DJ van de “Top 1000 Aller Tijden” die aan het eind van ieder jaar op TV te zien is) is momenteel druk bezig met een standaardwerk over Indo-Rock.…  Doorgaan  

 Buitenkampers Sinds de première heeft nu al ruim 5000 bezoekers getrokken Doorgaan

 Farewell to the Indies (De Engelse vertaling van  het  boek "Weg uit Indië", verschenen in 2012) is nu op website  www.hansvervoort.nl 

gratis te downloaden als ePub, PDF-file, Kindle-file of Word-file

Of hier op ICM site downloaden HIER.Het besluit om onderzoek naar dekolonisatie van Nederlands-Indiē uit eigen zak te betalen is een diplomatieke beslissing

Mijn levensverhaal - 5     door onze correspondent in Nieuw Zeeland, Adrian Lemmens  doorgaan

Column van Ellen Hauwert


 

Likeur met spekkoek smaak predikaat fine and excellent!   Doorgaan

Pasar Malam Selamat 

Datang in Holland - boek verkrijgbaar bij Amazon.met  vertaalde  Nederlandse artikelen - Engels Doorgaan  

 

www.prepaidunion.com

 © 2020   Gemaakt door F.Schwab (ICM Editor).   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden