ICT ACTW-66 Traktaat van Wassenaar 1966 operationeel

ICT ACTW-66 Traktaat van Wassenaar 1966 operationeel.

Heeft U de petitie ondertekend?   U kan zich nu inschrijven, dit een afwachting van het Kabinet - besluit.

 

Er is  veel geld gestopt in de campagne /  promotie,  onderzoek,  en opstellen van Rapporten van ACTW-66,  maar mede in  de bouw van het ICT systeem en de organisatie.

ACTW-66 is bersiap, gereed,  voor de 60.000 verwachte aanvragen.  Het is tegenwoordig onontbeerlijk  zonder ICT te stellen   Het zit in DNA gegoten van Ferry Schwab als 35 jaren consultant bij zijn eigen bureau Fastware & Advisering destijds, die dit project begeleidde.   Het bouwen van organisaties die het moeten hebben van een volledig ondersteunde ICT (self bediening concept)  met meest moderne technieken,  en  benodigde onderdelen ;  algoritmes  om de integriteit, autorisatie en verificatie te waarborgen.  Procedures gegoten in Blockchaines,  en waarborging van Uw privacy. 

Geheel loopt dit proces volgens planning.   Nu al hebben zich 521 mensen  zich ingeschreven als deelnemer ACTW-66 van de 15.000 die de petitie hebben ondertekend, wij hebben nog lange weg te gaan.  

Als het Kabinet Rutte besluit op aandringen van de Tweede Kamer,  is alleen benodigd om dit ludiek in de media en omroepen te zetten van " Komt in aanmerking voor ACTW-66, dan dient U zich in te schrijven op de webportaal www.icm-online.nl"  .  De aanvragen kunnen gelijk in behandeling worden genomen in afwachting van kabinet-besluit.

ACTW-66 is  een claim organisatie die collectief zo goed als mogelijk uw belangen  behartigt.  De planning is geheel conform hetgeen is gesteld in het rapport.   De proef/ pilot liet zien dat 521 inschrijvingen hebben plaatsgevonden met leeftijden tussen de 61  tot 83 jaar.  Constatering er geen drempels zijn voor de ouderen,  de gebruikersvriendelijkheid met waarborging van de privacy.  ACTW-66 gebouwd op NING.NETWORKS, professionele webportaals  voor bedrijven.

Voor de goede orde het is een misvatting van de petitie-ondertekenaars dat dit traject vrijblijvend is.  Om de petitie te ondersteunen is er claimorganisatie benodigd. Immers een petitie is vrijblijvend daartoe dient  te worden gezorgd dat op de agenda van de  Tweede Kamer  komt.  ACTW-66 zal haar uiterste best doen dit op de agenda komt. 

Om dit te bewerkstelligen dient de  partij in dit geval ACTW-66 goed beslagen ten ijs te komen.   Dat heeft ACTW-66 gerealiseerd door  gedegen onderzoeken in de archieven van Indonesie, VN, Min. BuZa ,  en  met Wob verzoeken richting Min.Buza, Min. Financien, en Min. Sociale zaken.

521 zijn U  nu voorgegaan  die zich  hebben ingeschreven.  

Inschrijven op www.icm-online.nl bij INSCHRIJVEN.   Na verzending van Uw aanvraag, controleert de beheerder of uw aanvraag aan de gestelde richtlijnen voldoet.  Voldoet U dan wordt Uw aanvraag goedgekeurd dit in afwachting op het besluit van het Kabinet.

Beheerder ACTW-66.

_____________________________________________________________________________________

KVK - nummer 72173122

Inschrijving dient  U eenmalig bedrag van 65 euro over te maken op Raborekening NL35 RABO 0377 57 9491  t.n.v. ICM Project & Event o.v.v.  Inschrijving ACTW-66 .

 

Namens Administratie ACTW- 66

Weergaven: 24

Opmerking

Je moet lid zijn van ACTW-66 Traktaat van Wassenaar. 65 euro eenmalig om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van ACTW-66 Traktaat van Wassenaar. 65 euro eenmalig

ADVERTENTIE.

Wonen - huren - inschrijven ressort op Bali?

Wonen - huren - inschrijven resort op Bali?

Wonen - huren - inschrijven ressort op Bali?

ICM Project & Events heeft plan opgezet om een vestigen te openen op Bali. ICM Bali zal zich richten op de groep Indische Nederlanders die in Indonesië zijn geboren, en daar hebben geleefd.

Op latere leeftijd ontstaat de behoefte om in Indonesië te willen wonen. Veel signalen komen uit de woon zorg van de ouderen en de geeigende stichtingen.

ICM is een gesprek met diverse partijen om dit te realiseren. Eerst zal huren voor kort - en lang verblijf…

Doorgaan

WORDT ICM ABONNEE VOOR  6 EURO IN DE MAAND

Schrijf U vandaag nog in voor ICM abonnee.

Lees onze ICM algemene voorwaarden   -- >Hier

KVK - nummer 72173122

Onze adverteerders

NIEUW - Zalen Centrum &  Events Harderwijk

IN CENTRUM GELEGEN VAN NEDERLAND…

Meer  Info klik op Doorgaan

De lente breekt aan, wat dacht U van uw tuin in bamboo design? 

https://bamboedesign.nl/

Rapport Traktaat van Wassenaar aanbieding aan de Tweede Kamer.

Besluitenlijst van de procedurevergadering van donderdag 6 februari 2020

7. Agendapunt:

Verzoek van de Federatie Indische Nederlanders, namens ICM Online, tot aanbieding van het boek 'Rapport traktaat van Wassenaar'

Zaak:

Brief derden - Federatie Indische Nederlanders te Den Haag - 13 januari 2020 Verzoek Federatie Indische Nederlanders, namens ICM Online, tot aanbieding boek 'Rapport traktaat van Wassenaar' - 2020Z00267

Besluit:…

Doorgaan


Het boek "Rapport traktaat van Wassenaar" €  50 exclusief verzendkosten, donaties boven € 50 ontvangen het boek kosteloos. Deelnemers  die zich inschrijven voor ACTW66 kosteloos. Boek wordt vrijgegeven nadat deze aan het nieuwe kabinet is overhandigd

www.calbona.nl

Graag bestel ik het ICM Jaarboek "Toegang tot de Indische Wereld"  prijs 19,95 exclusief  verzendkosten € 3,95  Bestellen

hier !  

Velen lezen nu al mijn pas uitgebrachte boek "Voorbode van het turbulente Millennium" .................

INDISCHE NEDERLANDER AAN HET WOORD. ===>>> 

Zie verder Hier 

ICM/MSN de geschiedenis van de Indische  een digitale guerrilla

kik hier on te downloaden

 http://www.diasporaindonesia.org/

=Onderzoekrapport naar tegoeden

particuliere bank en - levensverzekering van Nederlanders in Indie 1940 -1958

klik HIER

========================

Rapport

Diaspora Dispatch Memorizer for prime Minister Mark Rutte 

Download EJOS Newsletter

HIER / HERE

 

Recensie “door de ogen van het kind”  De vader van een bekende schrijver overleefde het jappenkamp door op zijn tellen te passen en door de macht van het getal de macht over zijn leven in eigen hand te houden (Adriaan van Dis, Indische Duinen). 

Leo Blokhuis schrijft boek over Indo-Rock De bekende popmuziekhistoricus Leo Blokhuis (onder andere bekend als deskundige en DJ van de “Top 1000 Aller Tijden” die aan het eind van ieder jaar op TV te zien is) is momenteel druk bezig met een standaardwerk over Indo-Rock.…  Doorgaan  

 Buitenkampers Sinds de première heeft nu al ruim 5000 bezoekers getrokken Doorgaan

 Farewell to the Indies (De Engelse vertaling van  het  boek "Weg uit Indië", verschenen in 2012) is nu op website  www.hansvervoort.nl 

gratis te downloaden als ePub, PDF-file, Kindle-file of Word-file

Of hier op ICM site downloaden HIER.Het besluit om onderzoek naar dekolonisatie van Nederlands-Indiē uit eigen zak te betalen is een diplomatieke beslissing

Mijn levensverhaal - 5     door onze correspondent in Nieuw Zeeland, Adrian Lemmens  doorgaan

Column van Ellen Hauwert


 

Likeur met spekkoek smaak predikaat fine and excellent!   Doorgaan

Pasar Malam Selamat 

Datang in Holland - boek verkrijgbaar bij Amazon.met  vertaalde  Nederlandse artikelen - Engels Doorgaan  

 

www.prepaidunion.com

 © 2022   Gemaakt door F.Schwab (ICM Editor).   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden