ICM CLUB LIVE4LIFE FOUNDATION

ICM Krant, ICM Forums, ICM Netwerken, TV Oranje ... is er nog wel plaats voor een ICM Club Live4life ?

In 1999 start Ferry Sr de Indische Internetkrant. Een krant dat ontbreekt voor die 1,3 miljoen Indische Nederlanders; ICM heeft pas na tein jaren de eerste stappen gezet. Dit vragen velen zich niet af, dat nimmer papierenkrant van de grond kwam desondanks de vele subsidies in die Indische organisaties worden gestopt en bijvoorveeld via projecten Het Gebaar. Inmiddels heeft het ICM vele evenementen en organisaties zien sneuvelen, geen visie, geen inzicht, en geen ondernemerschap. 1 loket weten deze organisaties te vinden en dat is het Min.VWS. Subsidie en ondernemerschap zijn conflicterend en leiden tot faillissementen. Wij hebben het gezien De Schuur in Zoetemeer, Het Indisch Huis ....... en IHC Bronbeek komt heel moeizaam van de grond, kunnen het hele rijtje afgaan.

Historie

in 1999 begon ICM met 1500 leden van NINES lid van het oude Indische Platform die Het Gebaar realiseert. Later sloten de andere Indische Belangen Organisaties van het oude Indische Platform aan, en meteen stond de teller op ruim 9000. Nu ligt de reikwijdte van Het ICM, schrikt u niet, op 120.000 met connectie naar Australie, Afrika, Indonesie, VS, Canada, en Spanje in het bijzonder de Costa Blanca. Partijen die Het ICM weer doorsturen etc... De kracht van ICM is het werken in teams met deskundigheid / visie, partnerships en netwerken. Voor solisten is bij de ICM Group, en ICM Netwerken geen plaats. Met de Partnership met TV Oranje sinds 2007 komen er nog eens 200.000 bij. Uiteindelijk promoot ICM via advertenties bijna alle pasar malams, en grote evenementen, nog pretendeert ICM een Telegraaf te zijn en zuinig en selctief om gaat met haar lezer - en klanten bestanden. Dus vaak niet betaalde advertentie van commerciele organisaties weigert.

Bij de opstart in 1999 wist Ferry welk concept hier die oplossing moet zijn in de nieuwe wereld van Internet: ICM de Indische Internetkrant die alle bruggen slaat, de rode draad vormt, B2B (Business To Business) met de vele netwerken die binnen ICM zullen ontstaan. ICM Netwerken die zo uitgerold kunnen worden bij calamiteiten zoals IP Manifestatie bij het Gebouw van de Tweede Kamer stond in vijf dagen het manifestatie. Het evenement Benidorm waar de IMC troepen wederom nu te hulp schieten, en waar vele commerciele instanties misbruikmaken van de coulantie van het ICM, is geen publiek geheim.

Alle ontwikkelingen ziende besloot Ferry Schwab om nog een concept in de strijd te gooien een Pasar Malam Magazine. Wat wil nu het geval en het speelt nu nog steeds: Er wordt veel inspanning gelegd "voor" de promotie vooraf van het evenement, en wanneer de bezoekers naar huis gaan is er geen enkele binding zoals; aftersales, accountantmanagement of relatiebeheer noem maar op. De basiselementen in de bedrijfskunde. In 1 keer gaat alles in rook op. Juist hier zetten reguliere bedrijven alles in om die klanten te binden zoals nu CRM (Custom Relation Management ) of relatiebeheer systemen. Ferry bood dit concept aan alle Pasar Malams aan, laaiend enthousiast waren ze, totdat de contracten getekend moesten worden voor participatie in dit project, bleven er slechts enkelen over. Een grote gemiste kans voor alle pasar organisatoren. Uiteindelijk is die aftersale, accountmanagement etc.. gelukkig niet in rook op gegaan maar in Het ICM gaan gedijen, daarom die 120.000 nu. Een gemiste kans voor alle organisatoren! Met stellige zekerheid had het blad PM minimaal 70.000 oplagen nu.

Terug nu naar een ICM Club Live4Life , met een ClubCard met vele exclusiviteiten!

Al een geruime tijd komen signalen van lezers, leden, achterban en artiesten op alle ICM sites, en ICM forums waarom niet een ICM Club naast de ICM krant en ICM Forums. Op de ICM sites en ICM forums worden nu al vele zaken gedeeld en uitgewisseld: Berichtjes, muziek, foto's, reportage en videobeelden. Er is veel contact onder elkaar binnen Nederland, VS, Indonesie, Costa Blanca (spanje) etc..... Veel gehoord geluid is ook : "er flitsen op onze forums al zoveel evenementen voorbij: pasar malams, kumpulans, shows, matinees, presentaties en concerten".

Waarom doet ICM ook niet zoiets zelf?

Als bedrijfskundige en het ICM zien dan dat toch vele organisatoren in problemen komen om bezoekersaantallen te halen met vergaande financiele consequenties; mede omdat ze de grote gemiste kans van PM Blad zelf op hun hals hebben gehaald door dit niet in te voeren, en veelal eenheidsworst worden aangeboden (volgens vele lezers op het ICM). Daarbij heeft ICM vele opdrachtgevers om hun evenementen te promoten, waardoor het starten van ICM Club uitgelegd kan worden als concurrentie vervalsing. In het land staat 1 organisatie bijna als model; en dat is de Club Tarimerak van Jacques en Jeannette Wentink met een Club gedachte, die na ruim 30 jaren levensvatbaar is. Ook hier wordt de boot gemist hoe te clubleden te binden via het Internet in de vorm van Clubsite.

Uiteraard zit Ferry Schwab al een geruime tijd te worstelen tegen het team die een club als het verlengstuk ziet van de forums waar de lezers en leden maandelijks dan nu kunnen samenkomen.

Nu toch een belangrijke overwegingen maakt om toch een soort club, die in samenwerking met ICM dit mogelijk maakt, op te richten waar alle ICM resources kunnen worden ingezet of onder de Foundation Live4Life te hangen waardoor het tegelijk al secundaire doelen kan verwezenlijken.CLUB LIVE4LIFE FOUNDATION

Wat gaat de ICM Club Live4life U bieden?
Iedere maand zal er een evenement worden georganiseerd met wissellede thema's bijvoorbeeld een thema gewijd aan “.......” , waarin standaard twee huis formaties akte de presente geven. De invulling van het thema wordt voorgelegd aan de lezers en het forum van het ICM, en die beslissen uiteindelijk wat die maand het thema wordt. De opbrengsten na kosten uit de 11 gehouden maandelijkse evenementen worden opgespaard en besteed voor een groot concert waar beroemde artiesten en artiesten uit het buitenland worden uitgenodigd. Het twaalfde evenement wordt een groot concert en wederom bepalen leden/lezen van het forum. Essentieel is dat alle leden/lezers/relaties van ICM nu lijfelijk bij elkaar komen om gezelligheid te delen door dans, eten en podium programma die zij zelf hebben gekozen.

De groepsforum beleving en deelneming op ICM is heel groot. Hoog in het vaandel staan betrouwbaarheid, eerlijkheid en respect voor elkaar. Als 1 van de weinigen melden leden zich met hun echte naam, en foto. Soms om redenen wil men geen foto plaatsen en nemen telefonisch contact met ICM op. Ook Ferry Schwab wil nooit op de foto, blijft liever achter de schermen, en uiteraard wel op het podium staan alles moet! Heeft veel lezingen en seminars gegeven in zijn eigen professsie en als docent aan de Rabo accademie, de voorganger van de master classes en MBA.

De evenementen worden op twee vaste locaties gegeven tw. Flevoparq en Hei5.

In het Flevoparq met zijn 6.200 m2 kunnen evenementen worden gegeven van 150 tot 2000 man; is multifunctioneel in Dronten vlakbij Zeewolde. In de maand juli wordt hier al bijvoorbeeld een pasar malam gegeven, de intentie is om aansluitend in de maand augustus of de maand september de grote show te geven, die dan dan door 3000 man kan worden bijgewoond, misschien wederom met een soort pasar.

Hei5 is een partycentrum op het landgoed Stakenburg waar maximaal 150 man in kunnen mooi gesitueerd met een Hotel, indien men de diep in het glaasje heeft gekeken in het mooi Veluws landschap.

De nieuwe ICM Club Live4Life heeft 400 leden minimaal nodig waar maandelijks bijdrage voor wordt gevraagd, hiervoor krijgt de Club Live4live cardhouder terug een maandelijks evenement die het ICM Forum met haar leden als Thema heeft gekozen.

Op 13 maart a.s. willen wij gaan starten, de locatie wordt bepaald naar het aantal inschrijvingen waar het evenement wordt gehouden als aangesloten van ICM Club Live4life . Uw krijgt een exclusieve Club Live4life Card die u vele toekomsting exclusiviteiten zal gaan bieden in vele vormen producten en acties, die ICM als Krant met haar opdrachtgevers uiteindelijk kan bieden, maar in het bijzonder het "Club" gevoel die op Het ICM, ICM sites en TV Oranje nadrukkelijk nu al aanwezig is.CLUB LIVE4LIFE

U kunt zich nu al inschrijven en aansluiten:


Naam : ........................................................................

Adres : ........................................................................

WPL : ........................................................................

Tel. : .......................................................................

Email : ........................................................................Lid van O ICM Online O ICM NING O ICM MultiPly

onder de naam .................................

O Ontvang nu dagelijks ICM Krant

Info product : icmwebmaster@live.nl , schwab@icm-online.nl , m.c.j.manengkei@chello.nl, albertvanprehn@scarlet.nl

Of via de redactie info@icm-online.nl

Volgende keer meer over Productinfo ICM Club Live4life Card en de organisatie rond de Foundation Live4life met voorzitter Oscar Harris o.a. en omringd wordt door vele bekende artiesten.

Weergaven: 119

Opmerking

Je moet lid zijn van ACTW-66 Traktaat van Wassenaar. 50 euro eenmalig om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van ACTW-66 Traktaat van Wassenaar. 50 euro eenmalig

Reactie van F.Schwab (ICM Editor) op 10 Januari 2017 op 10.31

18

ADVERTENTIE.

WORDT ICM ABONNEE VOOR  4 EURO IN DE MAAND

Schrijf U vandaag nog in voor ICM abonnee.

Lees onze ICM algemene voorwaarden   -- >Hier

KVK - nummer 72173122

Onze adverteerders

NIEUW - Zalen Centrum &  Events Harderwijk

IN CENTRUM GELEGEN VAN NEDERLAND…

Meer  Info klik op Doorgaan

De lente breekt aan, wat dacht U van uw tuin in bamboo design? 

https://bamboedesign.nl/

Rapport Traktaat van Wassenaar aanbieding aan de Tweede Kamer.

Besluitenlijst van de procedurevergadering van donderdag 6 februari 2020

7. Agendapunt:

Verzoek van de Federatie Indische Nederlanders, namens ICM Online, tot aanbieding van het boek 'Rapport traktaat van Wassenaar'

Zaak:

Brief derden - Federatie Indische Nederlanders te Den Haag - 13 januari 2020 Verzoek Federatie Indische Nederlanders, namens ICM Online, tot aanbieding boek 'Rapport traktaat van Wassenaar' - 2020Z00267

Besluit:…

Doorgaan


Het boek "Rapport traktaat van Wassenaar" €  50 exclusief verzendkosten, donaties boven € 50 ontvangen het boek kosteloos. Deelnemers  die zich inschrijven voor ACTW66 kosteloos. Boek wordt vrijgegeven nadat deze aan het nieuwe kabinet is overhandigd

www.calbona.nl

Graag bestel ik het ICM Jaarboek "Toegang tot de Indische Wereld"  prijs 19,95 exclusief  verzendkosten € 3,95  Bestellen

hier !  

Velen lezen nu al mijn pas uitgebrachte boek "Voorbode van het turbulente Millennium" .................

INDISCHE NEDERLANDER AAN HET WOORD. ===>>> 

Zie verder Hier 

ICM/MSN de geschiedenis van de Indische  een digitale guerrilla

kik hier on te downloaden

 http://www.diasporaindonesia.org/

=Onderzoekrapport naar tegoeden

particuliere bank en - levensverzekering van Nederlanders in Indie 1940 -1958

klik HIER

========================

Rapport

Diaspora Dispatch Memorizer for prime Minister Mark Rutte 

Download EJOS Newsletter

HIER / HERE

 

Recensie “door de ogen van het kind”  De vader van een bekende schrijver overleefde het jappenkamp door op zijn tellen te passen en door de macht van het getal de macht over zijn leven in eigen hand te houden (Adriaan van Dis, Indische Duinen). 

Leo Blokhuis schrijft boek over Indo-Rock De bekende popmuziekhistoricus Leo Blokhuis (onder andere bekend als deskundige en DJ van de “Top 1000 Aller Tijden” die aan het eind van ieder jaar op TV te zien is) is momenteel druk bezig met een standaardwerk over Indo-Rock.…  Doorgaan  

 Buitenkampers Sinds de première heeft nu al ruim 5000 bezoekers getrokken Doorgaan

 Farewell to the Indies (De Engelse vertaling van  het  boek "Weg uit Indië", verschenen in 2012) is nu op website  www.hansvervoort.nl 

gratis te downloaden als ePub, PDF-file, Kindle-file of Word-file

Of hier op ICM site downloaden HIER.Het besluit om onderzoek naar dekolonisatie van Nederlands-Indiē uit eigen zak te betalen is een diplomatieke beslissing

Mijn levensverhaal - 5     door onze correspondent in Nieuw Zeeland, Adrian Lemmens  doorgaan

Column van Ellen Hauwert


 

Likeur met spekkoek smaak predikaat fine and excellent!   Doorgaan

Pasar Malam Selamat 

Datang in Holland - boek verkrijgbaar bij Amazon.met  vertaalde  Nederlandse artikelen - Engels Doorgaan  

 

www.prepaidunion.com

 © 2021   Gemaakt door F.Schwab (ICM Editor).   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden