Info over Hei5
Stakenberg 86
8075 RH Elspeet.
Feestlocatie Hei5 is een zeer geschikte locatie voor allerlei soorten feesten: van bruiloften en recepties tot kinderfeestjes en reünies. Onze locatie biedt plaats aan groepen van 40 tot 125 personen. Daarbij kunt u er vanuit gaan dat alle elementen aanwezig zijn voor een geslaagd feest!
•80 zitplaatsen binnen / 80 zitplaatsen op het terras
•30 parkeerplaatsen
ELSPEET - Feestlocatie Hei-5 op Landgoed Stakenberg is een prachtige locatie voor bruiloftenbuffettenbedrijfsfeesten en partijen. In de afgelopen weken zijn hier al enkele partijen en bedrijfsfeesten gehouden.
door Geurtje van den Hoek-Vermeer
Hei-5 is te vinden op het terrein van Landgoed Stakenbergtemidden van bossen en heideveldennet buiten Elspeet. Op dit terrein staat ook de voormalige PTT kantine -later de Heidehoeve- die nu van nieuwe eigenaar Ferry Schwab de mooie naam Hei-5 gekregen heeft.
Speciaal voor kleinere gezelschappen tot circa 100 personenbiedt de locatie een gezellige en intieme sfeer die zeker verhoogd wordt door het gezellig knapperend houtvuur van de grote open haard.
De vele wandelaars en fietsers die over de aangrenzende heide komenkunnen deze locatie zeker gebruiken als een leuke plek waar even een hapje en een drankje genomen kan worden. Vanaf 1 april 2010 is Hei-5 dagelijks (behalve maandag) geopend. Het hekje biedt vanaf de hei direct toegang en wanneer de buitenzijde van Hei-5 een frisse opknapbeurt heeft gehad zal deze locatie verrassend uitnodigend werken.
De terrassen worden opgeknapt en uitgebreid. Verder zijn er twee tennisbanen voor sportieve bezoekers die even een balletje willen slaan. De kinderen kunnen zich ongestoord bezighouden op de speeltoestellen. er rijden immers geen auto's. Het is puur genieten zo midden in de natuur en wie weet komen bosbewoners nog even een kijkje nemen.
Ook als je binnen zit waan je je midden in de natuur door de vele grote ramen die uitzicht bieden op het groen. Voor de gasten die op het Landgoed verblijven zal deze locatie zeker een aanwinst zijn want even lunchen of 's avonds patat halen gaat straks allemaal tot de mogelijkheden behoren wanneer het dagelijks open is.
Schwab hoopt op een prettige samenwerking met SOS Events en Landgoed Stakenberg. Hij heeft jarenlang ervaring opgedaan bij SOS Events en heeft dus de nodige kennis in huis voor het organiseren van bedrijfsfeestenbruiloften enzovoorts.

Weergaven: 47

Opmerking

Je moet lid zijn van Indische Internetkrant sinds 1999 onderdeel van ICM om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Indische Internetkrant sinds 1999 onderdeel van ICM

ADVERTENTIE.

WORDT ICM ABONNEE VOOR  4 EURO IN DE MAAND

Schrijf U vandaag nog in voor ICM abonnee.

Lees onze ICM algemene voorwaarden   -- >Hier

KVK - nummer 72173122

Advertentiee

De lente breekt aan, wat dacht U van uw tuin in bamboo design? 

https://bamboedesign.nl/


Het boek "Rapport traktaat van Wassenaar" €  50 exclusief verzendkosten, donaties boven € 50 ontvangen het boek kosteloos. Deelnemers  die zich inschrijven voor ACTW66 kosteloos. Boek wordt vrijgegeven nadat deze aan het nieuwe kabinet is overhandigd

www.calbona.nl

Graag bestel ik het ICM Jaarboek "Toegang tot de Indische Wereld"  prijs 19,95 exclusief  verzendkosten € 3,95  Bestellen

hier !  

Velen lezen nu al mijn pas uitgebrachte boek "Voorbode van het turbulente Millennium" .................

INDISCHE NEDERLANDER AAN HET WOORD. ===>>> 

Zie verder Hier 

ICM/MSN de geschiedenis van de Indische  een digitale guerrilla

kik hier on te downloaden

 http://www.diasporaindonesia.org/

=Onderzoekrapport naar tegoeden

particuliere bank en - levensverzekering van Nederlanders in Indie 1940 -1958

klik HIER

========================

Rapport

Diaspora Dispatch Memorizer for prime Minister Mark Rutte 

Download EJOS Newsletter

HIER / HERE

 

Recensie “door de ogen van het kind”  De vader van een bekende schrijver overleefde het jappenkamp door op zijn tellen te passen en door de macht van het getal de macht over zijn leven in eigen hand te houden (Adriaan van Dis, Indische Duinen). 

Leo Blokhuis schrijft boek over Indo-Rock De bekende popmuziekhistoricus Leo Blokhuis (onder andere bekend als deskundige en DJ van de “Top 1000 Aller Tijden” die aan het eind van ieder jaar op TV te zien is) is momenteel druk bezig met een standaardwerk over Indo-Rock.…  Doorgaan  

 Buitenkampers Sinds de première heeft nu al ruim 5000 bezoekers getrokken Doorgaan

 Farewell to the Indies (De Engelse vertaling van  het  boek "Weg uit Indië", verschenen in 2012) is nu op website  www.hansvervoort.nl 

gratis te downloaden als ePub, PDF-file, Kindle-file of Word-file

Of hier op ICM site downloaden HIER.Het besluit om onderzoek naar dekolonisatie van Nederlands-Indiē uit eigen zak te betalen is een diplomatieke beslissing

Mijn levensverhaal - 5     door onze correspondent in Nieuw Zeeland, Adrian Lemmens  doorgaan

Column van Ellen Hauwert


 

Likeur met spekkoek smaak predikaat fine and excellent!   Doorgaan

Pasar Malam Selamat 

Datang in Holland - boek verkrijgbaar bij Amazon.met  vertaalde  Nederlandse artikelen - Engels Doorgaan  

 

www.prepaidunion.com

 © 2020   Gemaakt door F.Schwab (ICM Editor).   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden