FACEBOOK REACTIE HET GEBAAR PROJECTEN.

10897253880?profile=originalFACEBOOK REACTIE HET GEBAAR PROJECTEN,  ICM ARCHIEF van 29 mei 2011

Beste sobats,

voor diegenen die de geschiedenis niet hebben gevolgd van Het Gebaar het volgende. Totaal bedroeg dit 385 miljoen. Hiervan ging 35 miljoen naar Collective projecten ten behoeve / ondersteuning van Het Indische Cultureel Erfgoed. Totaal hebben zich  124 projecten ingeschreven van organisatie die initiatief in een projectpan vatte. De selectie vond plaats aan de hand van een projectplan. Onder andere het failliete Indisch Huis kreeg 1,2 miljoen extra. De projecten waren zo divers die door de Indische Stichtingen tot verenigingen zijn ingediend o.a. Stichting Tong Tong ontving alsmede een subsidie om maar te noemen. Maar uiteindelijk hebben de bijdrages niet blijvend constructief bijgedragen tot het Indisch Cultuur Erfgoed;
 
Om het volgende'; wij hebben geen eigen Indische Media, geen eigen omroepen, geen eigen Indische wijken (zoals ) wel het geval is bij de Molukse gemeenschap met respect..

Destijds heeft de redactie van ICM dan ook snoeihard openlijk verklaard dat betreffende instanties mbt. 124 Projecten Gebaar allen zijn mislukt . Al het geld is in rook is opgegaan aan de eigen dure hobby's het Indische Netwerk die elkaar in Den Haag de bal toespeelden. De enige MEDIA is ICM die geen enkele subsidies mocht ontvangen; Dus voor het geval Indische organisaties nu aan de bedel zijn geraakt op het Internet Indische groepen, dan weet U ze hebben de boel verkwanseld en zich zelf verrijkt.

Alles is onder het tapijt geveegd;
ICM heeft op aangedrongen om alle projecten te evalueren en als bliksemafleider werd het Indisch huis geslahtofferd dat in de kranten kopte met "Financieel wanbeleid" . Waaron zijn de andere projecten dan ook niet genoemd ?
 
Met die wetenschap heeft ICM vorig jaar geopperd aan IP Nieuwe delegatie; mocht de Indische Kwestie toch door de regering gehonoreerd worden om de voorgestelde maandelijkse uitkering bovenop de AOW rechtstreeks via SVb uit te keren. Uiteraard ook geinformeerd hoe alle ontwikkelingen misliepen op dit terein, ook met Individuele Gebaar had het oude - IP andere plannen had die gelukkig zijn gedwarsboom o.a. dat het totale Gebaar 350 miljoen op hun rekening gestort diende te worden. Want niemand zal vergeten dat het Indisch Huis in Schevingen waar ELs Borst miljoenen in stak in de steigers bleef en nooit af kwam.
 
Bijtijds hebben insiders ingegrepen binnen het Oude - Ip door te "lekken"!
 
Is maar dat U het weet;
Wordt vervolgd!
E-mail me wanneer mensen hun opmerkingen achterlaten –

U moet lid zijn van ICM - abonnement 8 euro per maand periode 2024 - 2025 om opmerkingen toe te voegen!

Doe mee ICM - abonnement 8 euro per maand periode 2024 - 2025

Blog Topics by Tags

Monthly Archives