DONATIE TRAKTAAT VAN WASSENAAR 1966

 

Geachte ondertekenaar van de petitie traktaat van Wassenaar. 

 

Met  uw wel neming  ontvangt u van ondergetekende een donatie mail. Nog geen anderhalf jaar geleden of later heeft u mogelijkerwijs de petitie ondertekend op de pasar malam, via petitie online, ICM of via derde partijen.

Wij zijn nu ander half jaar verder, en hebben een mijlpaal bereikt waar wij alle benodigde voorbereidende uitvoerende werkzaamheden in gereedheid hebben gebracht om beslagen ten ijs te komen voor het proces tegen de de NL Staat.

 


**** Donatie hier is om gelden waar U conform het verdrag van Traktaat recht op heeft als u verbleef in de periode 1947 - 1962 te verkrijgen. Uw bijdrage wenden wij aan voor de "uitvoeringskosten" die de Nederlandse staat 51 jaar heeft na gelaten en voor het voeren proces tegen de NL - Staat.  Zoals u weet kiezen wij voor deze aanpak, niet die aanpak van het Indisch Platforn die al 70 jaar bezig is zonder  enige resultaat. Met uw bijdrage investeert u  in uw zelf, u haalt het recht naar u toe!


 

Om te beginnen heeft ondergetekende persoonlijk de president Joko Widodo van de republiek Indonesië gesproken toen deze in Nederland was op 22 april 2016 over het gesloten verdrag tussen Nederland en Indonesie dat door beide regeringen werd geratificeerd in 1966 eerst in Yoyakarta en later in Wassenaar.

 

In het verlengde van de research van Halbe Zijlstra hebben wij tevens een onderzoek laten instellen met hulp van externen (op basis van no cure no pay). De bevindingen zijn in rapport Traktaat van Wassenaar vastgelegd. De uitgever Calbona heeft deze in boekvorm uitgebracht onder het ISB-nummer 978-94-92575-18-0. Via het ICM (Indische Internetkrant, Facebook en de pasar malams hebben wij bekendheid gegeven om de groep van 70.000 te informeren. Tegelijkertijd hebben wij het traject petitie gestart, het is met dit beperkt budget gelukt dat 15.000 hebben getekend, waar onder mogelijk U!

 

Evenals is de ACTW66 = delegatie bijna een feit om toetreding van Spong Advocaten, naast Spong door twee juristen (achterban ICM), ex - delegatie uit het IP. Voorts is nog een persoon benaderd die ooit zitting nam in het oude Indisch Platform. Wij zijn dus bijna rond met een ACTW66 delegatie die voor Uw belangen zich voor 100% zullen gaan inzetten.

 

Met JAT advocaten is een proefproces gestart deze hebben € 30.000 nodig, in Nederland hebben wij advocaat Spong in de armen genomen, en die vraagt om zijn derden rekening aan te vullen tot € 25.000 voor de initiele kosten. JAT advocaten heeft in Nederland een advocaat weer nodig om deze te laten vertegenwoordigen.

 

Het gehele voortraject werd voorgefinancierd door een Sponsor ( een achtergestelde lening die aan ondergetekende werd verstrekt), en alle gelden van ICM abonnementen  2015, en 2016 zijn naar dit fonds gegaan. 

Voor het aankomende fonds is inmiddels € 3.215 gedoneerd, waar wij nu uw donatie voor vragen. Wij komen dus nog €51.785 te kort.

 

Wij zijn nu door onze middelen heen, en doen nu een dringend beroep op Uw vrijgevigheid, het is tenslotte ook Uw zaak,  zodat U via het proces mogelijk na 51 jaar uw geld terugziet die President Soekarno en Hatta voor U betaalde aan de Nederlandse regering.

 

In de bijlage of in deze mail vindt U het formulier, naast donatie wordt dit formulier gebruikt voor deelname aan deze zaak die wij in ACTW66 gaan registreren ter voorlegging.

 

Dit formulier dient U op te sturen naar F.Schwab / ICM - Wouterskampen 68  - 3849 BC Hierden (Gemeente Harderwijk).

 

Product for Wellness steunt ons in de vorm van massage producten

Products for Wellness Sponsor / Partner van Traktaat van Wassenaar.

 

Vrijdag werd in Beverwijk een sponsor - samenwerking aangegaan tussen 'Products for Wellness' en ACTW66.

 

Actw66 (Actie Comité Traktaat van Wassenaar 1966)en het team van ICM zijn zeer content met de sponsoring / partner die ICM gaat ondersteunen om het traject doneren doelmatiger te laten verlopen. Deze samenwerking heeft als doel het traject doneren te versnellen, opdat de beoogde bedragen voor de kosten van de advocaat, griffier en het gerecht sneller bijeen worden gebracht. Op dit moment lopen donaties zeer matig naar aanleiding van 15.000 mensen die getekend hebben wetende dat het om dure processen gaat die wellicht in verschiet liggen en bij succes hun eigen geld tegemoet kunnen zien uit het gesloten Verdrag Traktaat van Wassenaar.  

 

De ondersteuning van 'Products For Wellness' gebeurt onder speciale condities, waarbij de aanbieding geschiedt in het kader van de donaties. De opbrengst gaat in zijn geheel naar het ACTW66-fonds. De keuze van de sponsor past het dichtstbij dat wat verankert ligt in de Indische cultuurnl. Pitjiet (massage), naast een hoogstaand bewezen kwaliteit waar 5 jaar garantie op van toepassing is.

 

Wanneer boven de € 120  wordt gedoneerd ontvangt;

  1. 1 jaar gratis abonnement van ICM, Indische Internetkrant van € 48
  2. Boek "Rapport traktaat van Wassenaar" ter zijner tijd ***
  3. Comfy massage kusssen te waarde van € 119   zie http://www.productsforwellness.nl/pagina/8055/comfy/artikel/24500/c...;
 Indien boven de € 150 wordt gedoneerd ontvangt U
  • jaar gratis abonnement van ICM, Indische Internetkrant van € 48
  • Boek "Rapport traktaat van Wassenaar" ter zijner tijd  ***
  1. Comfy massage kusssen te waarde van € 195  zie   http://www.productsforwellness.nl/dr.felx

           

Met één gebaar ondersteunt U het Traktaat van Wassenaar en U heeft een toekang pitjiet (masseur) in huis.

 

U kunt dit bestellen via schwab@icm-online.nl; na ontvangst van het formulier Petitie & Donatie zie onderstaand, plus de overboeking, wordt U het apparaat toegezonden en heeft U automatisch de petitie ondertekend en gedoneerd, waarna U in de ACTW66-administratie wordt geregistreerd ter voorlegging.

 

Ook bij de ICM-stands op de pasars kunt U doneren!

 

Met vriendelijk groeten;

Ferry Schwab sr.

 

*** Het boek rapport traktaat van Wassenaar komt beschikbaar nadat deze aan de fractie voorzitters van de politieke partijen, minister president, president Jokowi, en de president van de rechtbank is overhandigd.

 

Formulier opsturen : F.Schwab sr  / ICM  - Wouterskampen 68  - 3849 BC Hierden voor registratie  in ACTW66 Adninistratie

Weergaven: 120

Opmerking

Je moet lid zijn van Indische Internetkrant sinds 1999 onderdeel van ICM om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Indische Internetkrant sinds 1999 onderdeel van ICM

ADVERTENTIE.

WORDT ICM ABONNEE VOOR  4 EURO IN DE MAAND

Schrijf U vandaag nog in voor ICM abonnee.

Lees onze ICM algemene voorwaarden   -- >Hier

KVK - nummer 72173122

Advertentiee

De lente breekt aan, wat dacht U van uw tuin in bamboo design? 

https://bamboedesign.nl/


Het boek "Rapport traktaat van Wassenaar" €  50 exclusief verzendkosten, donaties boven € 50 ontvangen het boek kosteloos. Deelnemers  die zich inschrijven voor ACTW66 kosteloos. Boek wordt vrijgegeven nadat deze aan het nieuwe kabinet is overhandigd

www.calbona.nl

Graag bestel ik het ICM Jaarboek "Toegang tot de Indische Wereld"  prijs 19,95 exclusief  verzendkosten € 3,95  Bestellen

hier !  

Velen lezen nu al mijn pas uitgebrachte boek "Voorbode van het turbulente Millennium" .................

INDISCHE NEDERLANDER AAN HET WOORD. ===>>> 

Zie verder Hier 

ICM/MSN de geschiedenis van de Indische  een digitale guerrilla

kik hier on te downloaden

 http://www.diasporaindonesia.org/

=Onderzoekrapport naar tegoeden

particuliere bank en - levensverzekering van Nederlanders in Indie 1940 -1958

klik HIER

========================

Rapport

Diaspora Dispatch Memorizer for prime Minister Mark Rutte 

Download EJOS Newsletter

HIER / HERE

 

Recensie “door de ogen van het kind”  De vader van een bekende schrijver overleefde het jappenkamp door op zijn tellen te passen en door de macht van het getal de macht over zijn leven in eigen hand te houden (Adriaan van Dis, Indische Duinen). 

Leo Blokhuis schrijft boek over Indo-Rock De bekende popmuziekhistoricus Leo Blokhuis (onder andere bekend als deskundige en DJ van de “Top 1000 Aller Tijden” die aan het eind van ieder jaar op TV te zien is) is momenteel druk bezig met een standaardwerk over Indo-Rock.…  Doorgaan  

 Buitenkampers Sinds de première heeft nu al ruim 5000 bezoekers getrokken Doorgaan

 Farewell to the Indies (De Engelse vertaling van  het  boek "Weg uit Indië", verschenen in 2012) is nu op website  www.hansvervoort.nl 

gratis te downloaden als ePub, PDF-file, Kindle-file of Word-file

Of hier op ICM site downloaden HIER.Het besluit om onderzoek naar dekolonisatie van Nederlands-Indiē uit eigen zak te betalen is een diplomatieke beslissing

Mijn levensverhaal - 5     door onze correspondent in Nieuw Zeeland, Adrian Lemmens  doorgaan

Column van Ellen Hauwert


 

Likeur met spekkoek smaak predikaat fine and excellent!   Doorgaan

Pasar Malam Selamat 

Datang in Holland - boek verkrijgbaar bij Amazon.met  vertaalde  Nederlandse artikelen - Engels Doorgaan  

 

www.prepaidunion.com

 © 2020   Gemaakt door F.Schwab (ICM Editor).   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden