Actie Comité Traktaat verdrag Wassenaar 1966” ( TvW'66) nieuwe organisatie is opgestaan om uw belangen te behartigen.

Actie Comité Traktaat verdrag Wassenaar 1966" (TvW'66) nieuwe organisatie is opgestaan, 3 juli aanstaande start de petitie !
 

Weet U het nog?  19 maart 2013 met die Stille Tocht werden er 10.000 handtekeningen overhandigd aan Martin van Rijn, in aanwezigheid van ongeveer 400 man,  en ik sluit niet uit dat U er ook bij was.  Ja, NICC (initiatiefnemer) en ICM hebben deze 10.000 handtekeningen aan het IP overhandigd, daarmee het IP het mandaat gegeven in goed vertrouwen om deze te behartigen. Echter wij vernamen niets meer van Martin van Rijn, en ook niet van het IP, worden die 10.000 mensen wel serieus genomen? 

 

        Wij hopen met de aankomende petitie weer op uw handtekening te kunnen rekenen, en nog beter als U ook de anderen aanmoedigt om de aankomende petitie te laten tekenen voor TvW'66. Het gaat hier om veel Indisch geld dat de Overheid (Min. BuZa) pleegt achterover te drukken sinds 1966!  Halbe Zijlstra had dit dossier al opgepakt als oppositie in het Kabinet Balkenende. Vroeg zich af waar het geld van oud-president Soekarno is gebleven die de president betaalde ter compensatie voor het nationaliseringproces (verlies van assets, bank te goeden, bezittingen etc.,) Dus allen die hun bezittingen hebben verloren in het voormalige Indie, kortom aan de Indische Gemeenschap.

 

"Veel geld" riep  Halbe Zijlstra  destijds op ons Indisch podium op Het Plein in Den Haag, ook vastgelegd op beeld en geluid door ICM.

 

      ICM heeft deze zaak aan het IP voorgelegd op aandringen van de abonnees, echter deze wil het nu niet oppakken. Gezien dat vanaf 2013 het wachten is op van Rijn, hebben lezers, en abonnees van ICM geen vertrouwen meer in het duo, en hebben haast met dit dossier.

 

       Daarom is er nieuwe organisatie opgestaan "Actie Comité Verdrag Traktaat Wassenaar 1966”, die inmiddels Collectief advocatenkantoor in Jakarta heeft benaderd. ICM steunt deze nieuwe organisatie.

 

     Het collectief advocaten kantoor in Jakarta heeft zich bereid verklaard om deze zaak op zich te nemen namens de Indische Gemeenschap, mede omdat ook met de republiek dit Verdrag is gesloten, en de Nederlandse regering aantoonbaar deze niet is nagekomen, is conclusie van ICM. Het Collectief Advocatenkantoor zal trachten met de Nederlandse Staat tot een overeenstemming / oplossing te komen om spoedig mogelijk het geld aan de Indische Gemeenschap uit te betalen. Het gaat om een bedrag van ongeveer 2,4 miljard, dit is inclusief rente op rente.  Het verdrag liep af in 2001. Tevens het laatste termijn dat de republiek Indonesië aan het Ministerie van Bert Koenders betaalde.

 

Voor alle duidelijkheid dit is een andere zaak (dossier) dat nu onder Martin van Rijn is,  DIT betreft de NIOD - rapporten. Gezien de belofte van Martin van Rijn dat in de zomer 2013 zou worden opgelost is het vetrouwen hier zoek, naast  dat de vraag  dat door PGB affaire  dat 73 %  Martin van Rijn liever zien vertrekken, gaat ook dit dossier weer onderaan de stappel bij Min. VWS.

 

         Daarom heeft het Collectief Advocaten kantoren "Actie Comité Verdrag Traktaat Wassenaar 1966” verzocht om uw handtekening om namens u te handelen.

 

   De petitie start 3 juli aanstaande. 

Wij komen heel spoedig terug voor de Petitie "Tvw'66"  op ICM, NICC, Breaking News, alle ICM Facebookgroepen en ICM stand op de pasars o.a. in Eindhoven.

 

    Rechthebbende zijn allen die uit Indonesie  (Voormalige Indie) zijn gekomen, die de oorlog en/of overdracht en/of de bersiap en/of de koele kille ontvangst hebben meegemaakt.

 

     Niet 10.000 hantekeningen dit keer meer aub, dan kan het collectief advocatenkantoor meteen aan de slag.

 

      

 

Weergaven: 976

Opmerking

Je moet lid zijn van ACTW-66 Traktaat van Wassenaar. 50 euro eenmalig om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van ACTW-66 Traktaat van Wassenaar. 50 euro eenmalig

ADVERTENTIE.

WORDT ICM ABONNEE VOOR  4 EURO IN DE MAAND

Schrijf U vandaag nog in voor ICM abonnee.

Lees onze ICM algemene voorwaarden   -- >Hier

KVK - nummer 72173122

Onze adverteerders

NIEUW - Zalen Centrum &  Events Harderwijk

IN CENTRUM GELEGEN VAN NEDERLAND…

Meer  Info klik op Doorgaan

De lente breekt aan, wat dacht U van uw tuin in bamboo design? 

https://bamboedesign.nl/

Rapport Traktaat van Wassenaar aanbieding aan de Tweede Kamer.

Besluitenlijst van de procedurevergadering van donderdag 6 februari 2020

7. Agendapunt:

Verzoek van de Federatie Indische Nederlanders, namens ICM Online, tot aanbieding van het boek 'Rapport traktaat van Wassenaar'

Zaak:

Brief derden - Federatie Indische Nederlanders te Den Haag - 13 januari 2020 Verzoek Federatie Indische Nederlanders, namens ICM Online, tot aanbieding boek 'Rapport traktaat van Wassenaar' - 2020Z00267

Besluit:…

Doorgaan


Het boek "Rapport traktaat van Wassenaar" €  50 exclusief verzendkosten, donaties boven € 50 ontvangen het boek kosteloos. Deelnemers  die zich inschrijven voor ACTW66 kosteloos. Boek wordt vrijgegeven nadat deze aan het nieuwe kabinet is overhandigd

www.calbona.nl

Graag bestel ik het ICM Jaarboek "Toegang tot de Indische Wereld"  prijs 19,95 exclusief  verzendkosten € 3,95  Bestellen

hier !  

Velen lezen nu al mijn pas uitgebrachte boek "Voorbode van het turbulente Millennium" .................

INDISCHE NEDERLANDER AAN HET WOORD. ===>>> 

Zie verder Hier 

ICM/MSN de geschiedenis van de Indische  een digitale guerrilla

kik hier on te downloaden

 http://www.diasporaindonesia.org/

=Onderzoekrapport naar tegoeden

particuliere bank en - levensverzekering van Nederlanders in Indie 1940 -1958

klik HIER

========================

Rapport

Diaspora Dispatch Memorizer for prime Minister Mark Rutte 

Download EJOS Newsletter

HIER / HERE

 

Recensie “door de ogen van het kind”  De vader van een bekende schrijver overleefde het jappenkamp door op zijn tellen te passen en door de macht van het getal de macht over zijn leven in eigen hand te houden (Adriaan van Dis, Indische Duinen). 

Leo Blokhuis schrijft boek over Indo-Rock De bekende popmuziekhistoricus Leo Blokhuis (onder andere bekend als deskundige en DJ van de “Top 1000 Aller Tijden” die aan het eind van ieder jaar op TV te zien is) is momenteel druk bezig met een standaardwerk over Indo-Rock.…  Doorgaan  

 Buitenkampers Sinds de première heeft nu al ruim 5000 bezoekers getrokken Doorgaan

 Farewell to the Indies (De Engelse vertaling van  het  boek "Weg uit Indië", verschenen in 2012) is nu op website  www.hansvervoort.nl 

gratis te downloaden als ePub, PDF-file, Kindle-file of Word-file

Of hier op ICM site downloaden HIER.Het besluit om onderzoek naar dekolonisatie van Nederlands-Indiē uit eigen zak te betalen is een diplomatieke beslissing

Mijn levensverhaal - 5     door onze correspondent in Nieuw Zeeland, Adrian Lemmens  doorgaan

Column van Ellen Hauwert


 

Likeur met spekkoek smaak predikaat fine and excellent!   Doorgaan

Pasar Malam Selamat 

Datang in Holland - boek verkrijgbaar bij Amazon.met  vertaalde  Nederlandse artikelen - Engels Doorgaan  

 

www.prepaidunion.com

 © 2021   Gemaakt door F.Schwab (ICM Editor).   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden