36 miljard?

Welnee 29 miljard is de straf die de niet frauderende Nederlandse burgers krijgen opgelegd van de Nederlandse staat.

In Amerika werd in 2002/2003 in de Enron zaak levenlange gevangenisstraffen opgelegd tegen bestuurders/managers, en waar het hele consortium Arthur Anderson (accountantsbureau) naar huis werd gestuurd wereldwijd!

De burgers en de media in Nederland lijken muf te zijn geslagen en het te slikken wat hun nu werd voorgeschoteld door Wouter Bos. Lees in de eerdere columns van succesvol-implementeren, waar mega deals werden gesloten in het Old Network Boys in het bankwezen en de financiële markten.

Is Zalm niet niet de voorgeschoven post van The Old Network?

De een na de andere onderneming moet het veld ruimen, en onschuldige mensen moeten het bekopen met hun baan, en de burgers kunnen het gelach betalen - ongetwijfeld zal dit in de begroting worden opgenomen op Prinsjesdag met forse verhogingen- en de schuldige bankmanagers / bestuurders / accountants/ kunnen ook nog bonussen behouden lijkt zoals de media het nu meldt, waar de belastingbetaler fors voor zal moeten opdraaien.

Bonussen die niet zijn verdiend uit "omzetten". U leest het goed niet uit verkregen "omzetten". Maar simpel uit middelen van de rekeninghouders en van de belastingbetalers wordt weggekaapt. Is Nederland zo weggezakt dat deze manipulaties als zoete koek inslikt?

Het begint erop te lijken dat diefstal in een winkel of bankoverval niet meer lonend te zijn gezien de zware straffen die hier op berusten. Maar hoe staat het dan met de frauderende bankmanagers / bestuurders /accountants die deze ellende hebben bezorgd? Want dit is toch diefstal om gelden van cliënten toe te eigenen voor eigen geldelijk gewin? Diefstal met zware gevolgen dat velen hierdoor hun baan zien verliezen!

Ook de Overheid vindt het wel best zo het beleid van in het bankwezen en de financiële markten; Want ook diezelfde overheid is hierbij gebaat bij de opbrengsten, en wat dacht U van de zittende ministers, die heel graag bij een dergelijk bank een post willen bemannen "straks". Kijk naar Wim Kok die zat erboven op en keek ernaar, dan moet je werkelijk boter op je hoofd hebben! Zalm die nu moet ingrijpen, en als een gek saneert en dat hij vergat de schuldigen aan te spreken. En waarom geen gevangenisstraffen voor de schuldigen levenslang, kunnen deze achter de tralies genieten van hun voorgehouden bonussen?

Nederland neemt en volgt de Verenigde Staten als voorbeeld in vele gevallen.
In 2003 maakte mijn website succesvol implementeren melding van de Enron zaak; Hier werden verantwoordelijken veroordeeld tot levenslange gevangenisstraffen. De hele frauderende accountancy - bureau Arthur Anderson kon direct stoppen met zijn activiteiten met een personeelsbestand van 7000 mensen wereldwijd. De Enron-zaak is een model dat staat hoe accountancy, bestuurders en managers elkaar de bal toe speelden en medefrauderend, is niet anders dan de banken die hier de problemen hebben veroorzaakt. O. ja en die Arthur Anderson mensen kwamen gewoon via een achterdeur binnen bij de andere accountancy om hun praktijken weer verder voort te zetten.

Onbegrijpelijk dat de Nederlandse media niet naar Enron zaak als voorbeeld refereert, want overal zitten de voeten van de accountancy tussen de deuren van multinationale ondernemingen of ondernemingen die internationaal opereren, dus ook banken.

De Rabobank is de enige bank die als een "huis" zal blijven staan nu en altijd vanwege het toezicht op alle niveaus zodat direct bij de bron kan worden aangepakt. Ook het eigen personeel is niet te vertrouwen waar geld mee is gemoeid. Simpel het model dat toezicht in zich heeft, en waar bestuurders weer worden gestuurd door hun leden. Leden weer zijn de lokale Banken (aangesloten Banken voorheen). Hier worden de toevertrouwde middelen van hun cliënten gerespecteerd, die clientèle weer aan De Bank hebben toevertrouwd.

Het vertrouwen bij de Nederlandse burgers zal nimmer nog terugkomen. Het Nederlands recht heeft hier gefaald, sterker nog heeft de misdaad beloond met riante bonussen nu.
De hoop uitspreken dat Nederland net als de Enron case in Amerika nu handelt, dan kan ooit het vertrouwen nog terugkomen.


Op dit moment wordt aan nieuwe site van succesvol-implementeren van mij gewerkt!
Ferry Schwab

Weergaven: 44

Opmerking

Je moet lid zijn van ACTW-66 Traktaat van Wassenaar. 50 euro eenmalig om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van ACTW-66 Traktaat van Wassenaar. 50 euro eenmalig

ADVERTENTIE.

WORDT ICM ABONNEE VOOR  4 EURO IN DE MAAND

Schrijf U vandaag nog in voor ICM abonnee.

Lees onze ICM algemene voorwaarden   -- >Hier

KVK - nummer 72173122

Advertentiee

De lente breekt aan, wat dacht U van uw tuin in bamboo design? 

https://bamboedesign.nl/

Rapport Traktaat van Wassenaar aanbieding aan de Tweede Kamer.

Besluitenlijst van de procedurevergadering van donderdag 6 februari 2020

7. Agendapunt:

Verzoek van de Federatie Indische Nederlanders, namens ICM Online, tot aanbieding van het boek 'Rapport traktaat van Wassenaar'

Zaak:

Brief derden - Federatie Indische Nederlanders te Den Haag - 13 januari 2020 Verzoek Federatie Indische Nederlanders, namens ICM Online, tot aanbieding boek 'Rapport traktaat van Wassenaar' - 2020Z00267

Besluit:…

Doorgaan


Het boek "Rapport traktaat van Wassenaar" €  50 exclusief verzendkosten, donaties boven € 50 ontvangen het boek kosteloos. Deelnemers  die zich inschrijven voor ACTW66 kosteloos. Boek wordt vrijgegeven nadat deze aan het nieuwe kabinet is overhandigd

www.calbona.nl

Graag bestel ik het ICM Jaarboek "Toegang tot de Indische Wereld"  prijs 19,95 exclusief  verzendkosten € 3,95  Bestellen

hier !  

Velen lezen nu al mijn pas uitgebrachte boek "Voorbode van het turbulente Millennium" .................

INDISCHE NEDERLANDER AAN HET WOORD. ===>>> 

Zie verder Hier 

ICM/MSN de geschiedenis van de Indische  een digitale guerrilla

kik hier on te downloaden

 http://www.diasporaindonesia.org/

=Onderzoekrapport naar tegoeden

particuliere bank en - levensverzekering van Nederlanders in Indie 1940 -1958

klik HIER

========================

Rapport

Diaspora Dispatch Memorizer for prime Minister Mark Rutte 

Download EJOS Newsletter

HIER / HERE

 

Recensie “door de ogen van het kind”  De vader van een bekende schrijver overleefde het jappenkamp door op zijn tellen te passen en door de macht van het getal de macht over zijn leven in eigen hand te houden (Adriaan van Dis, Indische Duinen). 

Leo Blokhuis schrijft boek over Indo-Rock De bekende popmuziekhistoricus Leo Blokhuis (onder andere bekend als deskundige en DJ van de “Top 1000 Aller Tijden” die aan het eind van ieder jaar op TV te zien is) is momenteel druk bezig met een standaardwerk over Indo-Rock.…  Doorgaan  

 Buitenkampers Sinds de première heeft nu al ruim 5000 bezoekers getrokken Doorgaan

 Farewell to the Indies (De Engelse vertaling van  het  boek "Weg uit Indië", verschenen in 2012) is nu op website  www.hansvervoort.nl 

gratis te downloaden als ePub, PDF-file, Kindle-file of Word-file

Of hier op ICM site downloaden HIER.Het besluit om onderzoek naar dekolonisatie van Nederlands-Indiē uit eigen zak te betalen is een diplomatieke beslissing

Mijn levensverhaal - 5     door onze correspondent in Nieuw Zeeland, Adrian Lemmens  doorgaan

Column van Ellen Hauwert


 

Likeur met spekkoek smaak predikaat fine and excellent!   Doorgaan

Pasar Malam Selamat 

Datang in Holland - boek verkrijgbaar bij Amazon.met  vertaalde  Nederlandse artikelen - Engels Doorgaan  

 

www.prepaidunion.com

 © 2020   Gemaakt door F.Schwab (ICM Editor).   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden