Waarom een ICM Bali Home Vision Club?

 BENT U BEZIG  MET EEN HUISJE OP BALI ?
 
 
11004175095?profile=RESIZE_710x
ICM startte in september 2022 met "ICM BALI HOME VISION" via de Pasars van Istimewa - events. Ruim 932  verzoeken informatie / aanvragen, uiteraard veel geinteresseerden  potentiele kopers en kopers leverde deze promotie- campagne op. Dagelijks gaat er wel een telefoontje of via de mail. Meesten kwamen met verzoeken om ze op de hoogte blijven houden. Alle details wil men weten.  Vooraf had redactie ICM reeds een onderzoek gestart op de vele ICM Facebook groepen.  Bali heeft voor velen een betekenins.  Voor de ouderen om hun laatste jaren daar te verblijven. Vakantiegangers die bij het zien van onze banners blijven stil staan en vervolgens naar ICM Bali Home Vision stands toe stappen. Opvallend veel jonge gezinnen, zien een huisje op Bali wel zitten voor investereing voor hun pensioen.  
 
Ik persoonlijk was bezig met zoeken van Tweede woning op Bali. Sorry ik moet zeggen wij  (sinds kort mijn aanstaande een knappe Balinees), en ziij kwam met deze projectonwtikkelaar  aanzetten. Ik schrok van de goedkoopheid van deze woningen .  Mijn auto heeft  60K  gekost.  De prijzen zijn  de trekpleister en dan ook nog op het mooie eiland Bali.  
 
Daarom nu de oprichting in Nederland ICM Bali Home Vision Club
 
 
Immers ,
met betrekking tot kunnen volgen van het wonen op Bali, heeft ICM Project het volgende reeds gerealiseerd op ICM web portaal. Met als het communicatiekanaal Facebook.
1. Reeds beschikbaar : via onze krant (www.icm-online.nl) waar afzonderlijk de rubriek "ICM BALI HOME VISION" is ondergebracht plus een afzonderlijk ICM - Groep. Hier wordt het volledig project van promotie, bouwfase, oplevering en inrichting in beeld gebracht. Via deze groep chattt kan onderling worden gecommuniceerd met Uw aanstaande buren. Ook tonen wij hier beelden van uit de bouwput in Tababan. (Bijna iedereen kent ICM krant die sinds 1999 bestaat, en mooi projecten in zijn portefeuille heeft)
2. In Nederland worden periodieke presentaties te Lieden bij oude Hema Gebouw georganiseerd.
2. Een ICM Bali kopersclub in Nederland die periodiek wordt gehouden bij oude Gebouw te Leiden.
3. Via onze ICM Stands op de Pasar Malam van Istimewa-events kan U altijd nog eens met uw vragen komen.
Als potentiele koper / koper kan U zich inschrijven via ICM Online bij < Inschrijven > , kosten per jaar bedraagt 475 euro. Voor zich spreekt dat de opzet van dergelijke organisatie met alle benodigde ICT infrastructuur niet kosteloos kan zijn. Bij de inschrijving of de koop wordt dit bedrag in mindering gebracht.
Email info@icm-online.nl direct schwab@icm-online.nl

U moet lid zijn van ICM - abonnement 6 euro per maand periode 2023-2024 om opmerkingen toe te voegen!

Doe mee ICM - abonnement 6 euro per maand periode 2023-2024

E-mail me wanneer mensen antwoorden –

Antwoorden

Dit antwoord is verwijderd.