Goed nieuws voor ICM Bali Home Vision! 

12287284476?profile=RESIZE_710x

Goed nieuws voor ICM Bali Home Vision! 
 
We hebben mooie plannen voor de toekomst want er is een veelbelovende samenwerking op komst tussen ICM Projects (met onder andere de Indische Internetkrant) en JARFIS Property Group. Deze samenwerking is een mooi synergie die onze gezamelijke doelen zal versterken.
 
Wat houdt dit in ?
Voor ICM Bali Home Vision draait alles om het realiseren van Resort Deasyanti, een prachtig  project met 120 schitterende woningen.  Voor degenen die opzoek zijn naar een droomhuis,  hebben we geweldig nieuws!  JARFIS Property Group biedt bestaande bungalows en villa's aan.
 
Ferry Schwab sr. is enthousiast, want de afgelopen tijd hebben we maar liefst 900 informatieverzoeken ontvangen van mensen die serieus geinteresseerd zijn in onze prachtige woningen. We begrijpen dat kopen van een woning op Bali een belangrijke stap is,  dus dat we zorgen ervoor dat deze aanvragen op de best mogelijke verantwoordelijke manier worden behandeld.  We zijn van plan een toegewijd team in te zetten om dit proces soepel te laten verlopen.
 
Als je niet kunt wachten om je stukje paradijs te bezitten, bekijk dan nu onze.com  bestaande bungalows  en villa' s  bij ICM en www.jarfispropertygroup.com.
 
#Investeren  #samenwerking  #Resort  #Woningen  #JARFISpropertyGROUP  #Droomhuis  #Wonen #TeamICM  #Bungalow  #Villa  #Island  #News  #Vastgoed
 
 
 
 
 
 
 

U moet lid zijn van ICM - abonnement 6 euro per maand periode 2023-2024 om opmerkingen toe te voegen!

Doe mee ICM - abonnement 6 euro per maand periode 2023-2024

E-mail me wanneer mensen antwoorden –