Enthousiasme ICM Bali groot bij Pasar Malam Zwolle,  drie huizen gingen van de hand.

11000571498?profile=RESIZE_400x

De pasar bezoekers werd enigzins verrast op de Pasar Malam Zwolle.

Vooraf had Ferry van ICM bedacht om 1 van  de ICM Bali Home Vision - banners naast de stand te zetten van Jim van  de Stichting Bersama bij de hoofdingang.   Jim van Bersama had verzocht aan het team van Istimews - Events om zijn stand  bij de hoofdingang te plaatsen. Jim had  het  druk bleek later  met bezoekers die belangslelling  hadden .  De bezoekers stapten gretig af op de ICM Bali Banner en stelden vele vragen aan Jim.  Vol emoties gaf Jim aan dat bij Ferry van ICM stand moesten zijn voor meer gedetailleerde info.  Dit gebeurde ook.   

De meeste geariveerde bezoekers kwamen zeer gemotiveerd enthousiast aan bij ICM Stand.  Stelden  vele vragen en de belangstelling was groot. Ferry adviseerde  daarom om eerst de presentatie te volgen of nog beter lid te worden van ICM  Bali Home Vision Club.  Men verwacht bij  een  pasar malam niet een stand die huizen verkoopt.  Mensen zitten vol emoties en roepen  dan ik ga kopen. 

Ferry sr. :  "  Al eerder bespeurde ik deze spontane emoties bij de beoekers bij de voorgaande pasars, maar nog lang traject  te gaan voordat de inschrijvingen plaats vinden voor het project resedentie Deasyant - 1.  Naast de inschrijvingen is voor het nemen van optie op het huis en grond.  ICM. Daarom nodig ik de belansgstellende uit om eerst een prestatie of lid te worden van onze ICM Bali Home Vision Club".

Inmiddels zijn er  toch drie huizen verkocht op de pasar,  men besloot ter plekke.  Blij dat ze eindelijk een huisje op Bali kunnen komen.  Tot bij de Pasar Malam Ahoy te Rotterdam.

 

U moet lid zijn van ICM - abonnement 6 euro per maand periode 2023-2024 om opmerkingen toe te voegen!

Doe mee ICM - abonnement 6 euro per maand periode 2023-2024

E-mail me wanneer mensen antwoorden –