Met Leo Blokhuis kunnen wij door 1 deur

Met Leo Blokhuis kunnen wij door 1 deur!

10994823859?profile=RESIZE_710x10994824460?profile=RESIZE_400xJa met Leo kan ik door 1 deur.

Anders is het gesteld met  met zijn broer Paul die even voor een blauwe maandag secretaris van Ministerie van WVS was. Zijn hoge ambtenaren hebben moeite gedaan om een gesprek met mij  te organiseren.  Waarschijnlijk kennen ze me nog het uit het grijze verleden waar cooperatief werd samen gewerkt in zake projecten Gebaar,  en het inkwartieren van het Indisch Huis van Den Haag naar Brobeek.  Later wederom de herimplementatie dat nu het Sophiahof resulteerde. 

De zogenaamder Indsche verankering bedacht door Martin van Rijn van  wederom het Min. van VWS.  Uiteindelijk kwam het voorstel van de hoge ambtenaar  van Min. VWS om schriftelijke interview.  Waren wel 17 vragen ........  Die vragen lieten zien alle leugens om het Indisch Huis en Molukse Museum.  Hoe kan je de geschiedenis van Indo's  en van de Molukse verenigen tot  1 Sophiahof van nu.  De achterliggende gronden was gewoon saneren,  dus bezuiniging.  Bizarre is dat geen 1 Indo is opgestaan, dat hun geschiedenis en boegbeeld Het Indisch Huis is verkwanseld.   Dus een groot leugen verpakt in jasje met wolfskleren. 

 

 

10994824473?profile=RESIZE_584x

 

 

Ik ben er nog niet ! 

 Dan een  andere  bewindsvoerder  een Stef Blok van Min, BuZa  die o.a. woningmarkt in de etelage heeft gezet door deze te verkopen aan buitenlandse investeerders,  nu zitten wij met de gebakken peren.  Ook Stef Bok dook weg voor mij,  die diverse hoge ambtenaren van zijn Ministerie voor de trein wierp en elkaar ook weer afvielen, werkelijk een soap !  Dit in tegenstelling tot zijn voorgangers Bert Koenders en Halbe Zijlstra waar ik zeer welkome gezien gast was, waar goed contact was en waar werd geluisterd  naar de redacteur van ICM.  Zoals  het  traktaat en Halbe tot actie kwam. Later die oorlogsmisdaden die NL in de republiek pleegde, waar onlangs Mark Rutte ecuses voor aanbood.  Gaf Bert Koenders opdracht aan het NIOD, die samen liep met traject van het Traktaat in 2015.  NIOD concludeerde oorlogmisdaden, en Mark Rutte heeft excuses aangeboden aan het Indonesische volk, moet nog excuses aanbieden aan de republiek Indonesie.  De hele Tweede Kamer protesteerde, en Hans Mol van de FIN gooide de handdoek in de ring en nam afscheid van FIN.  Redactie ICM heeft weer aan rechte eind gehad.

Zijn ze nu voor de ICM redacteur bevreesd of zijn het  de bizarre misstanden van hun voorgangers, die ICM Kabinet en Parlement als spiegel voor houdt,  deze conclusie laat ik aan U over.

Monthly Archives