About

Geslacht

Mannelijk


Verjaardag

maart 3


Abonnementskosten 6 euro per maand. Inschrijving ICM Bali Club 475 euro

deelnemer tbv vader die overleden is


Comment Wall

U moet lid zijn van ICM - abonnement 8 euro per maand periode 2024 - 2025 om opmerkingen toe te voegen!

Doe mee ICM - abonnement 8 euro per maand periode 2024 - 2025

Reacties zijn gesloten.

Opmerkingen

 • INFORMATIE WERKING ICM WEB PORTAAL - DEEL 1.
  Binnen de redactie, het team en de beheerders web portaal is besloten om per ICM Bericht zaken te belichten zodat U optimaal dagelijks gebruik kunt maken. ICM is in het verleden hierin te kort geschoten, ging vanuit dat de abonnees gewend zijn met werking van de online web portaal als deze. In tegenstelling tot Facebook in technische zin is het ICM niet realtime en multitasking. Echter Facebook heeft zelf heeft geen eigen CONTENT. CONTENT is het zelf schrijven van berichten (nieuws, persberichten , video's etc.) . ICM produceert zelf content en maakt gebruik van in technische zin van alle functionaliteiten die NING 3.0 biedt, en heeft een structuur van een community waar U als lid (Abonnee) deelt neemt. De werking is conform Facebook, maar niet realtime en multi tasking(sorry voor deze technische termen).

  Wist U dat ICM voor Facebook al bestond, maar destijds gehost op MSN van Bill Cates. MSN is overgegaan naar Facebook, die zichzelf innoverend ontwikkelt tot het realtime wat het nu is. De basis / functionaliteit is dus MSN - Community. Van 1999 tot 2007 zat ICM op dit platform. Facebook is in 2006 ontstaan, hebben veel klanten van ons gekaapt. Hier wordt mijn of meer het community gevoel geetaleerd.

  ICM Web portaal algemene werking is een Netwerk Community waar CONTENT, dus content met zijn leden (abonnees) essentieel is om het community gevoel te ervaren en te delen, en op de hoogte blijven van de laatste actuele nieuws (Dus Krant). Betekent ook dat leden (abonnees) met elkaar kunnen communiceren via ICM Chatroom. Tevens hun eigen groep kunnen opzetten. Kunnen reageren op ICM Berichten of ageren, waar de redactie een luisterend oor in is (KNIL Betalingen en Traktaat van Wassenaar).

  Velen op ICM Web portaal spreken over het ontvangen van de Nieuwsbrieven. Dit typeert het ICM, namelijk alles wat op ICM wordt gezet (publiceren) wordt automatisch verzonden (Gebroadcast) naar de Abonnees. Met het doel dat de abonnees naar de Web portaal gaan en op de hoogte worden gesteld van de recente nieuwtjes, en kunnen reageren!

  Op ICM Web Portaal vindt U de volgende onderdelen : 1. Welkom pagina. Hier vindt U de Nieuwsbrieven die recentelijk zijn gepost middels ons ICM Bloc Actualiteiten / overige.
  Actualiteiten / overige, vindt U alle publicaties van de afgelopen tijden. Zijn er ruim 2699. Via ICM Google machine kan betreffende artikelen, nieuws of persberichten vinden.
  Pasar Malams, hier kan U de agenda vinden van alle pasars van het jaar die worden georganiseerd.
  Maand Magazine - NICC, is een maand blad van NICC (vergelijkbaar met de MoeSon) die allen vanaf 2012 kan vinden. Het gehele maandblad is in PDF opgeslagen, die U zo kan downloaden en eventueel uitprinten.
  ICM Webshob, hier kan U alle producten vinden; boeken, dvd's die voor 70% door ICM en ICM Partners zijn ontwikkeld. Voorbeeld als enige in Indoland de Pasar Malam Online Dvd. Hier kan U bestellingen plaatsen
  Video's, ruim 600 geproduceerd door het ICM Video Team (van maken van de opnamen, regievoering tot studiobewerking) waar wij ontzettend trots op zijn. Vele bezoekers op Facebook zien regelmatig deze video's. ICM Video's zijn nu te zien op uw mobiel, op uw TV met hoge kwaliteit beeld en geluid. ICM is de enige in het Indoland die hierover beschikt.
  Dan op een rij hebben wij de onderdelen : Boek recensie, Recepten, Pencak forum en Groepen.
  Last but not least : Traktaat van Wassenaar, Politiek en ICM BALI HOME VISION.
  Via de beheerder web portaal zijn rapporten in PDF opvraagbaar. Denk aan de Indische rekeningen, NIOD rapporten , traktaat van Wassenaar en nog veel meer .......
  Wij gaan de volgende delen in op de rubrieken afzonderlijk, puur op de techniek.

  Zodat nu weet U waarvoor ICM abonnementsgeld van 6 euro per maand vragen of 65 euro. Ook vragen wij aan de hand van Uw account / profiel ICM om zelf uw abonnement te regelen. Immers de datum van inschrijven van U een abonnement staat hier vermeldt.

  Voor U, een goed voornemen ! Wij doen alles eraan om U te informeren maar dit keer over de werking van ICM Web portaal. Om te beginnen begin vandaag op Uw mobiel ICM te lezen, en de ICM Video's te bekijken o.a. op de Pasar Malams waar U bent geweest.

  Mooie maandag.

  ICM Projcets

  Ferry Schwab sr.
Dit antwoord is verwijderd.