Xanur 

Met ..........

U moet lid zijn van ICM - abonnement 6 euro per maand periode 2023-2024 om opmerkingen toe te voegen!

Doe mee ICM - abonnement 6 euro per maand periode 2023-2024

Reacties zijn gesloten.

Opmerkingen

 • Reactie van Jan de Keten Nu netReactie wissen

  Rob van Marabunta mailde mij dat Marabunta op houden is te bestaan na ruim 30 jaren. 
  Ik herinnerde mij toen Marabunta ruim 6/7 jaren geleden een "doorstart"maakten met hun eerste optreden in strand paviljoen La Cantina in Scheveningen. Ik ken ze al van vroeger, en zet dit persbericht op ICM. Velen hadden hetzelfde gevoe als mijn persoon. De aparte Marabunta - Sound vergelijkbaar met The Vailants.

  Ik ben toen met mijn camera's in de aanslag richting Scheveningen gegaan.
  Er was geen plek meer dat je buiten moest zitten, gelukkig kwam Rob en zorgde voor plaatsen, want het DUO Free Line reed met mij mee. Benny moesten weer eerst afkoelen dacht dat er geen plaatsen voor de VIP's waren. Op deze aankondiging op ICM kwamen uiteraard ook vele organisatoren kijken , ja dat was toen nog zo. ICM gaf de trend aan van nieuwe bands. 
  Ik sprak met Wout Nijland, die had kennelijk nog nooit van Marabunta gehoord. Die was 1 keer weg van Marabunta, en ook hij deelde die mening van een Santana - achtig sound.

  Maar mijn zevende zintuig vertelde mij dat de broers Rob en Gerrie die zich ruim dertig jaren elkaar verbonden met "Marabunta" een "twee strijd innerlijk hadden " om toch die Marabunta - sound te verlaten. Want al deze ras muzikanten kunnen beter en hebben meer in zich.
  Dat bewijzen ze nu met Xanur.

  Veel mensen houden ook van "luister muziek"

Dit antwoord is verwijderd.