U moet lid zijn van ICM - abonnement 6 euro per maand periode 2023-2024 om opmerkingen toe te voegen!

Doe mee ICM - abonnement 6 euro per maand periode 2023-2024

Reacties zijn gesloten.

Opmerkingen

  • Boek is nu verkrijgbaar bij Amazon.Lees over de ware postcoloniale geschiedenis over een vrouw die de eerste 8 pasar malams begon en het oprichte en organiseerde van af 1958,1959 tot 1964/65 met alle leden van de Vereniging Indische Nederlanders. Haar organisaties daarna aan Ellen Derksen en familie liet overnemen. Vanaf haar eerste pasar malam zijn tot nu toe meer pasar malams vermenigvuldigd! Vele interesting gebeurtenissen over Indischen zijn in dit boek te lezen.

  • sorry niet 170 pagina's in dit boek maar 270 pagina's van informaties van de postcoloniale jaren met documentatie's, foto's, reporten,brieven, van een vrouw die dit allemaal deed voor de Indische gemeenschap. Dat op de internet niet precies verteld word.

    U vind de waarheid in dit boek: "Een waar Indische verhaal/A true Dutch-Indonesian Story ISBN 978-1-927371-95-4

  • "Een waar Indisch verhaal/A true Dutch-Indonesian Story" Een nieuw editie van uittreksels uit Nederlandse kranten ook vertaald in Engels. Een verhaal opgemaakt van de ware postcolonial integratie jaren en ook van voor de oorlog in Indie, daarna in de tijd van de Jappen kamp, met een speciaal meisje als onderwerp, over het vrezelijke "gevangenens" gevoel.Een autobiografisch verhaal van de moeder van de Pasar Malam.Dit boek heeft vele foto's en tekeningen van Geraldine Bruckel-Lang. 170 pagina's van een waar Indisch Nederlands cultuur en geshiedenis. Om dit boek te bestellen, graag e-mail:gerbruck@shaw.ca

Dit antwoord is verwijderd.