Waarom zo snel van het aardgas af?

Waarom zo snel van het aardgas af?

Soms wordt er maar geroepen in de Kamer zoals Klaas Dijkhof niet ziet zitten het klimaatakkoord van de partijen van Edje Nijpels die 25 jaar loopt te roepen. Waarom roept Dijkhof zo maar voor de vuist weg, en het Volk gelooft gelijk deze volksvertegenwoordigers., zijn het nu echt kuddedieren.

Niet te vergeten is in eens in Jesse Klaver Ingenieur duurzaamheid aangestoken door de echte ingenieur Diederik Samsom, die nog nadrukkelijk met zijn  titel op tafel kwam bij programma Pauw “Ik ben ingenieur” wat een vertoning, maar tegelijk activist.

Tegen de achtergrond is een maat van mij die in 1990 al projecten duurzaamheid in de gemeente Apeldoorn realiseerde, en in VS werd uitgenodigd bij een klimaatconferentie, en ook nog eens Award in ontvangst mocht nemen als de grondlegger van duurzaamheid, Diederik, Jesse Klaver. Bescheidenheid siert de mens.

In Nederland kreeg die maat van mij niet die waardering en erkenning als civiel ingenieur, maar net Diederik Samsom had hij ook nog een andere hobby; Hij was Song / Tektstwriter o.a. van The Blue Diamonds, Oscar Harris, Nana Mouskouri .. Met die grote Internationale hits,  Enfin, na ruim 35 jaar zeer teleurgesteld in Nederland keerde definitief terug naar Jakarta. De toenmalige Burgemeester, nu president Jokowi, viel direct het hoog op deze duurzame goeroe Marshal Mangengkei om voor zijn Indonesie duurzame plannen te ontwikkelen.  Mijn maat stierf 2 jaar terug in Jakarta waar Indonesie zijn duurzame plannen ontvouwden; Edje Nijpels, Jesse Klaver, Klaas Dijkhof, bescheidenheid siert de mens.

In Nederland, praten dan over 2013 / 2014, zat Jesse Klaver nog te snurken met mogelijke de vele adem stops tijdens de slaap, en te veel CO 2 inademend, geschrikt en verward wakker wordt. Niet lang daarna kwam Diederik Samsom, en Edje Nijpes dacht nu moet ik mijn slag slaan.

Niet alleen Klaas Dijkhof, Diederik Samsom, Jesse Klaver en Edje Nijpels roepen maar wat. De Kamer / Kabinet verbijsterd te moeten constateren dat het Gas in Groningen nu echt op is. Wat nu? Nee aan het infuus van Poetin gas dat mag nooit gebeuren. En …. Die Nederlandse bedrijven dan die pijpleidingen voor het aardgas aan het aan leggen zijn voor Frankrijk, Italië en Duitsland. Allen maken juist de tegenovergestelde beweging, namelijk de transitie naar het aardgas van Poetin.

Als burger vind ik jammer dat het Volk zo wordt besodemietert, en terecht dat Rusland nu aan tafel komt voor de aansprakelijkheid met betrekking tot het dramatische MH – gebeurtenis. Typisch dat je Den Haag hierover niets hoort, en de overige media, komt dan door de tunnelvisie, of ontbreekt de waarneming wat er echt speelt.

Tegenstanders van klimaatakkoord;

Therry Baudet Geert Wilders, twijfel geval onze ballonneman Klaas Dijkhof, en de enige Tv – programma Jense. Waarom zo moeilijk te beargumenteren Therry, door gewoon mijn verhaal te vertellen; in grote lijnen waarom die kilometers lange gaspijpen naar Italië, Frankrijk en Duitsland. Waarom maken deze landen juist die transitie naar aardgas van Poetin, die 100 jaren vooruit kan, zo gaat Frankrijk waar ik ook jaar heb gewoond , van elektra over naar aardgas, geldt voor Duitsland en Italie, jammer Therry !

Is het Kabinet en de Kamer niet bezig met Volksverlakkerij bezig?

U moet lid zijn van ICM - abonnement 6 euro per maand periode 2023-2024 om opmerkingen toe te voegen!

Doe mee ICM - abonnement 6 euro per maand periode 2023-2024

E-mail me wanneer mensen antwoorden –