Gelieve hier te klikken indien u een bedrijf bent
OneSafe PC Cleaner - 6 maanden

De complete software voor het schoonmaken, repareren en sneller maken van uw pc!

 
€ 29,99
€ 59,94
 OneSafe PC Cleaner Pro

Bespaar 83%! Ontgrendel extra functies, zoals het herstellen van verwijderde bestanden, ongewenste verwijdering van software, garandeer de vernietiging van verwijderde bestanden en nog veel meer...

 
€ 9,99
€ 59,99
 U kunt wel vijf pc’s schoonmaken en optimaliseren!

Bespaar 50%! Profiteer van uw software geïnstalleerd op vijf pc’s, voor het hele gezin!

 
€ 9,99
€ 19,99
€ 49,97
 € 89,95 

Facturatiegegevens

 
 
 
 
 

Avanquest Hernieuwing Voorwaarden

Dit is een abonnementsproduct met automatische vernieuwingskosten. Avanquest producten maakt gebruik van abonnementen om u zo allerlei voordelen aan te bieden, inclusief gratis product updates, onderbroken softwaregebruik en toegang tot een Technisch Support Team. Dit plan is ontworpen om u tijd, moeite en risico te besparen door uw abonnement automatisch te verlengen voordat het verstrijkt. U ontvangt minimaal één email om u eraan te herinneren dat uw abonnement automatisch wordt vernieuwd. U kunt uw abonnement op elk moment annuleren.

Door hieronder op de "Verwerk Order" -knop te klikken, geeft u Avanquest toestemming om uw Avanquest-productlicenties te verlengen en om de huidige vernieuwingsprijs automatisch van uw creditcard of betaalpas af te schrijven zonder extra handelingen en u bevestigt dat u de Algemene Voorwaarden heeft gelezen , begrepen en akkoord mee gaat.

30 DAGENGELD-TERUG-GARANTIE